- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Azért látszik hogy vmi nincsen rendben az ATi-nál. Már régen kinn kéne lennie a 10.1-es cata-nak de az ATi gőzerővel próbálja a "csíkos képernyő" fagyásokra megtalálni a gyógyírt. És a 4xxx széria is érintett. Én is ezzel adtam le a VGA-m lehet nem kellett volna...
De most már mindegy. Akit érdekel a dolog, nyitottam még régebben egy topicot AMD forumon. Mostanra 24 oldalas és 469 hsz tartozik oda. Mindennap van legalább 1 de inkább 2 frissen regisztrált tag akinek uez a problémája... hihetetlen. Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz ha ebben a hónapban az ATi nem talál gyógyírt a dologra. Kijelenti mindenkinek hogy "RMA"? Vagy ami valószínűbb, hogy kiadja a 10.1-es drivert és majd vmikor sohanapján kiad egy hotfixet ami remélhetőleg javítja ezt a félelmetesen elterjedt problémát. (Aki nem hiszi írja csak be google-ba h striped screen AMD vagy vertical lines, az első 50 találat tuti mind mind fórumok uerről a gondról) Ha nem lenne olyan jó az 5ös széria mint amennyire akkor most baromi mérges lennék az ATi-ra és lehet teljes platformot is váltanék (amit nagyon nem szeretnék mert személy szerint eddig CSAK AMD-s PC volt és én nagyon szeretem
) de így csak reménykedek, hogy egyrészt cserélik a VGA-m másrészt az AMD végre lecseréli a Catalyst crew-t... Mert az, hogy nem vmi pegnék az egy dolog de azért ez picit sok... hócipőm kivan már hogy nem tudom soha használni a gépem csak várok vagy egy új driverre vagy hotfixre vagy patchre vagy új hw-re. -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- BestBuy topik
- EAFC 25
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest