Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Landon

addikt

Azért látszik hogy vmi nincsen rendben az ATi-nál. Már régen kinn kéne lennie a 10.1-es cata-nak de az ATi gőzerővel próbálja a "csíkos képernyő" fagyásokra megtalálni a gyógyírt. És a 4xxx széria is érintett. Én is ezzel adtam le a VGA-m lehet nem kellett volna... :( De most már mindegy. Akit érdekel a dolog, nyitottam még régebben egy topicot AMD forumon. Mostanra 24 oldalas és 469 hsz tartozik oda. Mindennap van legalább 1 de inkább 2 frissen regisztrált tag akinek uez a problémája... hihetetlen. Arra leszek kíváncsi, hogy mi lesz ha ebben a hónapban az ATi nem talál gyógyírt a dologra. Kijelenti mindenkinek hogy "RMA"? Vagy ami valószínűbb, hogy kiadja a 10.1-es drivert és majd vmikor sohanapján kiad egy hotfixet ami remélhetőleg javítja ezt a félelmetesen elterjedt problémát. (Aki nem hiszi írja csak be google-ba h striped screen AMD vagy vertical lines, az első 50 találat tuti mind mind fórumok uerről a gondról) Ha nem lenne olyan jó az 5ös széria mint amennyire akkor most baromi mérges lennék az ATi-ra és lehet teljes platformot is váltanék (amit nagyon nem szeretnék mert személy szerint eddig CSAK AMD-s PC volt és én nagyon szeretem :) ) de így csak reménykedek, hogy egyrészt cserélik a VGA-m másrészt az AMD végre lecseréli a Catalyst crew-t... Mert az, hogy nem vmi pegnék az egy dolog de azért ez picit sok... hócipőm kivan már hogy nem tudom soha használni a gépem csak várok vagy egy új driverre vagy hotfixre vagy patchre vagy új hw-re. -.-

Új hozzászólás Aktív témák