Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

Igaz, még csak a gyári léghűtő van rajta, amitől 99%-os terhelés mellett mindjárt kifolyik a fülzsír a számon, de azért nekiálltam nézegetni mit tud a kártya.
    Alapfeszen 870Mhz-re volt hajlandó, az 5870 elméleti teljesítményéhez számolt 945Mhz-hez pedig 1,174 V-ot kellett neki adnom az MSI Afterburnerben. Alapfeszes tuninginál úgy 45, feszemelten pedig 55% körül tekeri nekem a ventit ahhoz, hogy 90 fokon tartsa a GPU-t (futtatok egy furmarkot és az ATI-tool artifact scant, így együtt nem tekerik vissza az órajelet, de melegen tartja a GPU-t, és látom, ha szemetelni kezd).

A RAM látszólag bevette az 1200Mhz-et (vagyis az 1300-at is, ami már a csúszka vége), de nem tudom, hogy lehet ezt kitesztelni a hibajavító kód miatt, hogy tényleg bírja-e rendesen.

Az viszont elég lesújtó, hogy ha az Unigine baenchamrkban ki-be kapcsolgatom a tesszelációt, úgy váltogat a sima futás, és a diavetítés közt (a sárkánynál, és a nagykavicsos úton). Bár az AMD féle demók legalább szépen futnak.

Új hozzászólás Aktív témák