Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Sziasztok!
Múltkor már írtam a problémámról.Link.1 darab POWERCOLOR HD5870 1GB DDR5 MD5-G PCIE.Az lenne a kártyával kapcsolatban a problémám ,hogy a drivert mikor felrakom a mellékelt lemezről a windows eztután újra indítása után a menükben :pl startmenü, filmek, fórumok keretein,illetve háterében megjelennek sok apró kis kékes, pirosas,fehéres színes pöttyök amik pattognak össze vissza.A tapasztalatok alapján amit leszűrtem ezzel kapcsolatban a probláma akkor áll fent amikor a kártya 2D ben energia gazdálkodási módban van.Az ati overdriver alapján 2D ben A GPU 157 MHZ Memory Clock 300MHZ re esik vissza.Leteszteltem jópár játékot, 3dmarkot is,de mikor játszok nemjönnek elő a problémák mert 3D ben Felmegy a frekvrencia GPU850 Memory Clock 1200 ra.Csináltam egy tesztet,hogy a játtékot elindítottam kisablakos módban és amikor a frekvrencia 3 D be váltótt akkor elindítottam egy filmet illetve egy net oldalt meg a menüt is nyitogattam ezalatt és nemtalálkoztam a fent említett problámákkal tökéletesen működött minden!Teszteltem Windows 7 RTM X-64 Windows Wista SP 1 X-64-en.A lemezen található driverrel is meg a most megjelent friss végleges driverel is amit az ati.com on 2009.10.13-tettek közzé.Sajnos mindkét driver külön külön meg egyben is mindkét oprenszerrel leteszteltem de előjönnek sajnos a hibák.A tapasztalataim alapján nem nagyon vannak oda az oprendszerek a 2D Frekvrenciáért.Szeretném a mihamarabbi segítségüket kérni!
Segítségüket előre köszönöm!Nos az vele a problémám,hogy vissza küldtem a karit gariztatni.A gariból ezt küldték nekem.Link. T .Vásárló !
Driver biztosan hibás volt ,mert azóta nem volt tapasztalható XP alatt , a kártya biztosan nem válogat ,a OS-ek között. Reméljük ha leteszteli az új driverrel akkor nem lesz gond.Ezzel az a problém hogy akinek ijen kártyája van mindenkinek ezekután ezzel a panaszal kellet volna találkoznia ,nemlértem ,hogy lehet driver hibás ha másnál ilyet nem produkált.Segítségeteket előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- XPEnology
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest