- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dilipok #25275 üzenetére
Hát én 4 -szer meg gondolnám!
1, amennyibe a GTX560 kerül (~60-65.e) már kapsz egy HD6950.et ami sz@rrá alázza bárhol bármelyik GTX560 -at még az OC -s és a Ti -t is!
2, ne a HD5850.el akard össze hasonlítani mivel az kb pont a felébe kerül tehát nem egy kategória!
3, Nézzél teszteket GTX560.al (de ne Ti és r@rrá OC -zott verzióktól mert te nem olyat akarsz venni és azok még jóval drágábbak) nagyon sok játéknál még a HD6870.is leveri! de mutatok 1 et (értelem szerűen a sima GTX560.at nézd benne! mivel amit vennél az is olyan órajeleken jár)
4, 5850. ről nem sok értelme van gtx560 ra váltani mert ha kicsit felhúzod a 5850 et(850/1200.ra) már gyorsabb mint a gtx560
Felesleges pénzkidobás bár tudom kint élsz és neked nem volt sok 80.e ért egy elavult C2Q proci se de én akkor se cserélnék kártyát dupla annyiba kerül és alig gyorsabb!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest