Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
krystman #22415 üzenetére
Nálam csont nélkül hoz valami 100fps felett nincs szaggatás a Duke Nukem-ben, igaz már száműztem a gépről, ronda szegény és elég gyenge lett a játék.
Inkább szoftveres gondod lehet.(#22412) Sandrew: Én is így voltam jó pár éven át folyamatos gépfejlesztés. Aztán tavaly összepakoltam, a mostanit, és jelenleg megelégedettséggel használom.
Igaz most már inkább lakás jár a fejemben, nem a PC.
De hogy kicsit kötekedjek veled. Venni kellene egy korrekt processzort, (Phenom2 vagy i5) és mellé egy jó vidkarit, ugye a minimum 5850/70 (de lehetne 68XX bár az 58XX több a tartalék) vagy 6950/70 nV oldaról GTX 560/70. Mindezt belökni 1920x1080-ra hogy a processzor kevésbé számítson és nyugodtan lehet tolni a játékot, akár magas részletesség mellett is.
Ha meg semmi sem elég építs CF et, vagy vegyél GTX 580-at.
Egyszer kell rászánni a pénzt és egy darabig el leszel vele............. -
kisza25
félisten
válasz
krystman #22422 üzenetére
igazából egy i5 is bőven jó hozzá(csak a HT a különbség) lényeg, hogy a mostani játékoknak már kell a 3-4mag egyX4 840 sokat fog dobni a min fps-en, pláne, ha tuninglod is
bajaki: nem lesz velük gondod, elég jó párosítás ár/érték arányban,
nagyjából pariban is lesznek az erőviszonyok,
lehet a procit bizonyos játékokhoz meg kell majd kicsit rángatni, de alapjában véve jó párosítás -
kisza25
félisten
válasz
krystman #22415 üzenetére
nekem egy i3-mal is proci limitem volt 3,6Ghz-en, 4Ghz már elégvolt a vga kiszolgálására, de a minimum fps-ek mindig nagyon elmaradtak a mostani alapórajeles i7-870-emhez képest és az akadás az bizony a min fps okozza, ha túl alacsony(legalább is a te esetedben)
Sandrew: na te úgy állsz le a gépfejlesztésről, ahogy én szoktam bár már egy hónapja nem vettem semmitigaz már van 3dolog amit akarok fejleszteni/cserélni
egyébként meg a folytonos gépfejlesztésről könnyű leszokni, tapasztalatból beszélek,
nekem már 3x sikerült -
csongi
veterán
válasz
krystman #22090 üzenetére
A két lap között, Chipszet a különbség . A tied SB 700, az ultra meg 710 vagy 750. Ezekbe bele került az ACC. Érdekes egy Phenom 2 ez a 840
. Nem hiszem hogy az L3 ebben az esetben érezhető lesz számodra. Nekem egy Athlon2 X4 620@3250 van bent. Én nem érzem hogy ne hajtaná meg a 5850-et. A vinyó a leglassabb pont. Váltani meg legalább DDR3 1600-ra. Ez alatt nincs értelme, nem érezhető a teljesítmény növekedés. Egy SSD megvadítaná a dolgokat
-
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1 humoros
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest