Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Mégis mihez, és mekkora felbontásba? Mert szarul megírt játékon nem feltétlenül segít a + VRAM. Hasonló konfigom volt, mint neked, és 1680-as felbontásban sehol nem volt VRAM- hiányom.
Crysis ugyan 3870CF-ben többet használt, de nem ez gyorsított rajta, és nem is sokat.janos666: Nagy felbontásba akkor is kell GPU is, nem csak VRAM. Azt csak hiszed, hogy CF-ben olyan teljesítmény-növekedést kapsz.
Én is azt hittem, a megtévesztő teszteket látva, aztán a gyakorlatban kiderült, hogy nem véletlenül csak bizonyos programokkal tesztelnek, másoknál akár még veszhet is teljesítmény 2 GPU-val (nagyon kellett volna Oblivionhoz, és ott 0% volt a CF-"gyorsulás"). A CF szívás, hidd el. DX11-gyel más eljárások készülnek, amelyek gyorsabbak a régieknél, ergo a textúra-felbontás RAM-igénye megint megtévesztő. Persze te döntesz, én csak felhívtam a figyelmedet pár dologra.tzsolesz: Miféle VRAM-hiány 1GB-os kártyán?

gbors: Na ugye, hogy elég 1GB VRAM.
De pár embernek el lehet ezt mondani 1000X, meg hogy a sok memória a több megjelenítő támogatására van az 58xx karikban, hiába. Maradnak annál, hogy "hű, ha van 2GB-os kari, akkor az biztosan kell, nehogy már buta 1GB-osat vegyek..." 
FragMaster: Nem mindenki olvas, különben már többször is megtalálja a választ a topicban, így kérdeznnie sem kellett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Crysis ugyan 3870CF-ben többet használt, de nem ez gyorsított rajta, és nem is sokat.
Én is azt hittem, a megtévesztő teszteket látva, aztán a gyakorlatban kiderült, hogy nem véletlenül csak bizonyos programokkal tesztelnek, másoknál akár még veszhet is teljesítmény 2 GPU-val (nagyon kellett volna Oblivionhoz, és ott 0% volt a CF-"gyorsulás"). A CF szívás, hidd el. DX11-gyel más eljárások készülnek, amelyek gyorsabbak a régieknél, ergo a textúra-felbontás RAM-igénye megint megtévesztő. Persze te döntesz, én csak felhívtam a figyelmedet pár dologra.
De pár embernek el lehet ezt mondani 1000X, meg hogy a sok memória a több megjelenítő támogatására van az 58xx karikban, hiába. Maradnak annál, hogy "hű, ha van 2GB-os kari, akkor az biztosan kell, nehogy már buta 1GB-osat vegyek..."