Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
DieHard
senior tag
Szevasztok.
Problámám következő. 5870 mellé használok egy monitort, és egy projektort, ami erősitőre van kötve. namármost erősitő bekapcoslva, mert hang is arról megy, projektor ki mert nem nézek semmit. a monitor ugyebár elsődleges, a projektoron is megy az extended kép, csak nem látszik ugyebár mert nincs bekapcsolva, de a kárty érzékeli az erősitőt. ámbár amikor megnyitok alkalmazásokat, a másik képre löki sok esetben a képet, igy nem látom hogy hol van. be kell kapcsolni a projektort, hogy visszahuzzam a primary displayre. van erre megoldás hogy mindent a monitoron nyisson, és csak ha én huzok át filmet, vagy valamit, akkor legyen a projektoron kép. sehol nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Subaru topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen routert?
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest