Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
kimi02
üzenetére
Szia.Igen kihajtja mivel a Corei 7 illetve a Corei5 procik semmivel sem tudnak többet játékok alatt max ritkán 3-5% al,Corei procik konvertálás csomagolás szintetikus tesztekben jobbak mint egy Q9550 es proci max 30%-50% között + jobban tuníngósak a Q9550 Yorkfield procik.De mindig azt mondom,ha teljes pc-re szeretnél beruházni válasz az újabb platformból mert az a jövőbíztosabb.Ha pedi P45 ös lapkád van és abba szeretnél beruházni+procit ,és +jó DDR 2 memóriáid is vannak akkor felesleges új lap+ram+proci venni a Corei procik miatt mert anyagilag sokba jön ki. Én feleslegesnek tartom jelenleg mert csak játékokhoz használóm + 4mag ról 4 mag ra azért a 2-3% ért játékra feleslegesnek tartom átérni csak mert Core i 7 inkább várok mikor normális árban jön egy 6magos vagy egy 8magos + hozzá a normálisan megírt játékok kb 2év azt megéri váltani addigra a Core i lapkák is olcsóbbak lesznek több választék lesz stb,stb.Plusz jön az új PCI e foglalatok is ami jobban kihajtja a VGA kártyákat,sata csatlakozók,meg egy jó pár újdonság.És hozzá teszem sajnos kérdéses az új platform is mert az intel valami újat eszelt ki már megint újabb foglalat,+ proci a 1156lga 1366lga leváltására.Az új platform ba bele lehet tolni a borsós áron kapható 6magos procit ami 200ezer fölött van ,de a lapkák még korlátozottak tuníng szinten,és nem tudják kihajtani mint egy Yorkfield vagy egy Corei5 ös procit tuníng ban.Ha mindenféleképpen Q9550 re szeretnél váltani akkor ezen az oldalon megkapsz minden kielégítő válsz:http://prohardver.hu/tema/intel_core_2_quad_yorkfield/friss.html#msg8818, mert én is itt olvasgattam tanulgattam a túningos dolgokat.Egy Q9550 hez számíts egy P45 lapkát mert abba megy a legjobban az alá ne adj helyedben egy Gigabye-tot választanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Új, fóliás XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia) - Beszámítás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi