- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
LEON-T #11573 üzenetére
Szia.Próbáltam,de sajna Windows 7 re nincs csak Xp Windows 2000.Azt olvastam,hogy állítólag RGB kábel miatt nem látja a Hertz eket mert nem viszi át a tulajdonságokat a monitor helyes frekvrenciájáról valami ilyesmit olvastam.Ezen az oldalt azt mondják van megoldás,de sajna nem tudok megfelelően Angolul és emiatt nem is tudom alkalmazni,valami buherálást kell végre hajtani azt állítólag menni fog RGB kábellal is nem véletlen raktak rá bemenetet a moncsira,kép minőségben vetekedne egy IPS el is igaz élességre picit hátréb van mint egy LCD ,de szinhűség+ fekete+látószög ben király RGB kábellal meg az élesség is az LCD ék közelében van,csak sajnos max 60 hertz en akármelyik felbontáson.1600x1200 (100Hertz en tolnám)sajna itt is 60Hertz a max,és a felbontásom nak is itt a vége mikor 2000 fölé is lehetett menni vele max 85 Hertz el.link:
http://www.epanorama.net/documents/vga2rgb/interfacing.html#vga_5bnc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Spórolós topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest