- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Valaki lenne oly kedves, és futtatna nekem egy Heaven 2.0 tesztet egy referncia 5850-el?Vagyis az orajelei legyenek referenciák,illetve 10.3as catalysttal és legjobb teljesitményre rakva a 3d profilt driverben!
A kért beállítások: 1920x1200 full screen, no aa, 16 af, high shaders, dx10Nekem ezekkel a beállításokal csinál a ref 9800GX2 45 fpst, 700/1750/1100ra huzva pedig kerek 50 fpst!Heavenről elmondható, hogy nagyon jól skálázódik a sli jól használja a magokat!Kíváncsi vagyok hogy egy 5850es mennyit ér el igy, esetleg msi oc-sra kivi volnék hogy 765/4500 on mennyit tol, meg ha valaki egy szénné huzottal is megnézné annak is örülnék!
Köszönöm mindazoknak, akik veszik a fáradtságot a benchmark lefuttatásához!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GIGABYTE RTX 4070 12GB GDDR6X WINDFORCE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Tisztelt Érdeklődő! Jelenleg kínálatunk frissítés alatt áll.
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest