Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz envagyok #63307 üzenetére
Szerintem belekezdek a tesla projektbe. Érdekelnek a kártyák, ebay tele van vele. Egy sima 2090-es 6gb-os vadászok (ami kb egy GTX580-as) ha összejönne 10eFt alatt valami licites akkor indul a dolog. [link]
Nvidia optimussal kellene összehozni, azaz valami fos kártya adná a képet ez meg számolná.
Linux alatt láttam videókat, vgpu-ként működik és lehet rajta játszani. Igazából az a célom hogy az alapokat összehozzam szoftveroldalon. Ha megvan akkor ilyen 10-20eFt ból összejönne GTX690-es szint amivel el lehet játszogatni. Elméletben az se lenne rossz ha ezek a kártyák csak másodlagosként mennének ugyan olyan GPU-s kártyával SLI-ben. Vagy explicit multigpu módon dx12-be (már ha tudják egyáltalán)
Physix-re is jók bár azt nem nagyon van ami használná a mai játékoknál.Hosssszu
Nekem egy régi P4-es szervernél is volt azaz EFI néven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest