- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alvaro
senior tag
válasz
Bile Demon #45821 üzenetére
Sajnos nem a Molexből jött ki, hanem annak a kis csatlakozónak a tövéből szakadt ki, ami a DOM-hoz kapcsolódik. Ami kisebb, mint az alaplapi tűcsatlakozók vagy a Pentium gyári hűtők csatlakozója. Sehol nem találtam ekkorát, és magukhoz a tűkhöz se bírtam forrasztani
Lehet megmarad (max) 386-os cuccnak. Van CF-IDE adapterem egyébként, az egyik ráadásul rendes szalagkábelre dugható, de halt már meg benne 2 CF kártyám is (nem mintha retro vinyót nem kellett volna már kidobnom), reméltem a DOM tartósabb/megbízhatóbb. Még simán lehet az, de a tápcsatlakozója rosszul vizsgázott.
Egyébként az még a fura, hogy két 386-os lapban próbáltam, és csak az egyikben működik a táptalan DOM - pedig ugyanazzal a vezérlőkártyával próbáltam(!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest