Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Azt tudjátok hogy nem vagyok gyűjtő, csak összeszedem a lomikból ami van viszont ésszerűsítenem kell a raktárat mivel már lassan a szemét kategóriából is sok van.

Nekiállok selejtezni ramokat mert úgy érzem tök fölösleges közel 100+db ramot tárolni. Ti mit tartanátok meg?
    Most csak a kommersz ramokról van szó azaz a gyűjteményi szintűeket nyilván nem szóróm ki (pl OCZ Reaper, Geil utra stb)

SD ramból gondolom a régi lapok kompatiblitása miatt meg kellene tartanom a 32-64mb-osokat is. Új konfigokba bevállt Crucial 256mb 133 cas2, azt raknám kb mindenbe amivel csak elindul.

DDR1 1Gb 400-asokat tartanám meg, ahogy tudom minden DDR1 lap kezelt 1Gb-os modulokat. (van értelme a kis ddr1 ramoknak?)

DDR2 2Gb-osokat (4-esem nincs) és csak a legalább 800mhz-eseket szintén elvileg minden DDR2 lap kezelt 2Gb-sokokat. Ha nem is az összes félét de van miből válogatni.

DDR3 na ez necces, itt gondolom a korai DDR3 775/1156 lapok miatt meg kellene tartanom az 1 és 2Gb-os modulokat is?

Aztán Core2 procik lesznek soron de azokat össze kell írnom.
    Utána videókártyák, van egy rakás amiből egy típusból több is van és pont a kommerszekből. (pl: mi a fenének nekem 4db tök egyforma Asus mx440?)

Majd eladásra mennek de elsőnek össze akarom rakni és egybe eladni mindent ami fölösleges.
    Az a helyzet hogy múltkor rámdölt két doboznyi alaplap úgyhogy már tarthatatlan a helyzet, azokból is csak a top és különlegeseket fogom megtartani.

Na és egy kicsit komolyabb téma. Voodoo4 4500 AGP (L alakú Powercolor féle 3.3v AGP 2x-es) cserélném 5500-asra. Hátha valakinek több 5500-assa van de nincs 4500-asa.

Új hozzászólás Aktív témák