Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
westcoastog #2472 üzenetére
Szerintem is jobb ez az út. Én is gondolkodtam nem rég, hogy személyesen kellene bevinni az önéletrajzom az itteni Teva-ba,. De letettem róla, mert hogy nézne már ki, hogy mindenki személyesen akarná bevinni. Meg nem akartam tolakodó lenni, úgy gondoltam, hogy talán még ártok magamnak vele, mint segítek, ahogy írták is előttem. Szerintem küld be az önéletrajzod egy motivációs levéllel megfejelve, amiben leírsz mindent indokot, hogy miért is szeretnél ott dolgozni.
Mondjuk, én írtam egy ilyen mailt a Tevaba, hogy nagyon szeretnék ott dolgozni, mert jókat hallottam róluk, és a többi-és a többi, de csak jött a válasz, hogy semmi.
Végül, úgy néz ki felvettek a korábban említett céghez, igaz nagy volt az esélyem, mert csak ketten jelentkeztünk a melóra.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- BIOS frissítés
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Formula-1
- Powerbank topik
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest