- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rainmen
aktív tag
Na, teszteltem egy kicsit a fegyvert. Nem sokat, mert a kiscsaláddal is foglalkoznom kell.

Így hát egy 50-s real-capet ürítettem ki mindössze, de azt 80%-ban egyeslövéssel. Lőtáv a szokásos 20-22 méter, 0,20-as BB-vel.
Észrevételeim a következőek: kissé jobbra hord, kb.10-15 centit, hátsó irányzékot el kell vinni kicsit balra.Erős a fegyver, hopup nélkül lőtt célmagasságban! Mondjuk viszonyítási alapom nincs, de ezen meglepődtem. Ahogy kezdtem ráállítani úgy mentek égbe a BB-k. Adagolási problémát nem észleltem. Sorozatban brutális.
Kényelmes, a hátsó irányzékon a legkisebb furatot találtam ideálisnak.
Első nekifutásra ennyi, majd még tesztelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kényelmes, a hátsó irányzékon a legkisebb furatot találtam ideálisnak.