Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • N€T0X|N

    őstag

    LOGOUT blog

    Sziasztok! Olyan kérdésem volna, hogy ha kellően rosszindulatú a szomszédom és feljelent azért, mert AS puskával lődözök a kertben üdítősdobozokra, annak milyen következményei lehetnek?
    Vettem bohóckodni egy AS rugós shotgunt, viszont bár nagyon tetszik, ez olyan rohadt erős az eddigi pisztolyaimhoz képest, hogy indoor már elég necces használni, nem elég nagy hozzá a ház, hogy ne b@sszak szét vele ezt-azt véletlenül, ha az elővigyázatosság ellenére gellert kap.
    Így inkább odakint puffogtatnék vele, csak a kettővel odébbi szomszédok (akik az emeletből simán rálátnak az egész kertünkre) nem olyanok, akik bármit is jó szemmel néznének, így van rá esély, hogy ha ezt megteszem, másnap a rendőrség itt fog állni az ajtóban érdeklődni. MKH kártya nincs a cucchoz, itthon vettem - combat-zone.hu - nem tudom ez egyáltalán egy ilyen esetben számítana-e valamit, ha megnézik, hogy mitől is "ijedt meg" a derék szomszéd. Ennél nagyobb hazugságot valószínűleg nem állítanának (ráfogtam, rálőttem/átlőttem, ilyesmi), de a környéken mindenkit minden kis szarért feljelentenek, ha azt gondolják, hogy szabálytalan. Ez a hobbijuk.

    Sent from my keyBoard

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés