Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#24151) macilaci78 válasza Kobe (#24145) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Én (196/125) a CIRAS-t csak felpróbáltam a vicc kedvéért. Valahogy túl zártnak, nehézkesnek éreztem, és az oldalon lévő zsebeket elérhetetlennek.
IBA-t használok nagy megelégedéssel. Igaz, az oldalára nem tudok zsebet rakni, de mivel úgysem tudom kényelmesen elérni, ezért mindegy. Hagyományos mellény kialakítása van, ami könnyen felvehető, levehető akár fullra pakolva is. Rend szerint így is szoktam játékra vinni: benne a betárazott tárak, gyorstöltők, tartalék BB, kesztyű, arcvédelem a tárdobálóban, víz, hajtógáz az ivózsákban, stb... Elöl jobb szélen van egy 75 Tactical pisztolytartó függőlegesen. Kis gyakorlással folyamatos mozdulattal gyorsan és pontosan tudom elővenni a marokfegyvert.

Volt rajtam M és L méretű IBA mellény is. Ugyanannyi MOLLE-csík van rajtuk, az L tán 2 centivel hosszabb. Az XL-t is próbáltam, de el is adtam. A +1 MOLLE-csíkkal annyira alulra került az M4 tártartó, hogy guggoláskor feltolta a mellényt a nyakamra és kényelmetlen volt.

Az M4 szériákat sokan szidják - okkal, mivel maga a konstrukció a legjobb szándék ellenére is problémákat szül. Az új generációs Cyma M4-ekről írták többen, hogy új M-szériás fegyverhez képest kevés tennivaló van velük.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.