- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pety97
csendes tag
válasz Hurkaleves #11476 üzenetére
a műanyag azt jelenti, hogy az egész fegyó összes része műanyag! A fém/műanyag azt jelenti, hogy a fontosabb alkatrészek(pl. gb,hk) fémből vannak,a fegyver többi része pedig műanyag! A full fém azt jelenti h a fegyó összes része fémből van.
A full fém fegyók a legjobbak,mivel annak a külső,belső részei is fémek,ezért nem törnek könnyen,lehet vele kúszni,mászni,nem olyan sérülékenyek(csak könnyen karcolódnak) A műanyag fegyverek azért jók mert könnyebbek a fémnél(no comment!) Sokak szerint a fém/ABS műanyag az arany középút. Én a full fém,fém/ABS fegyvereket szeretem.
Szerintem semmiképpen ne vegyél full műanyag fegyvert,mert könnyen törik,nem olyan megbízható! -
szbalogh
addikt
válasz Hurkaleves #11476 üzenetére
Alapból a műanyag hamarabb használódik el.
Ha akarsz short stroke mod-ot akkor jobb a teljesen fémfogazású mert akkor csak a sector kerékről kell leszedni a kívánt mennyiségű fogat és nem kell a dugattyúval is bajlódni.
Szerintem nem érdemes drága dugattyút venni.stefanitsr: jaj jóvanna megmondtad
mondjuk az én bénaságom is hogy letörtem, nem kellett volna annyira feszegetniÉn meg a BW-sekre vagyok mostanában kiakadva
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."