- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU rekordok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
szbalogh #11423 üzenetére
Kaját tedd el hátizsákba, azt tedd le hq-n visszaállón...
Pisztoly: súlycsökkentés, igen.
Én most két projekten dolgozom magamnak ha szabadidőm engedi: Az egyik az slr105-ösömbe egy teli henger (systema M120 (=SP110 kb) rugóval elszelídült a szentem 385-re, ellensúlyoznom kell valamivel, jobb szeretném ha közelebb lenne 400-hoz), oszt mivel az EBR elkelt, így a cyma m14 socomomból építenék egy erősebb jószágot, ahhoz rendeltem egy azymuth acél fogas dugattyút. Van itthon még egy m135ST rugó és egy alu csapágyas dugófej, a cél valahol 460 és 500 köze. Minden egyéb érdekes nyalánkság már benne van.
Visszatérve az SLR-hez, kapni ak-ba való, boxszal összecsavarozható kék 5ku hopup kamrát, kipróbálom mire képes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Le Mans Ultimate
- Motoros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest