Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Driss
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék ismerkedni a SuSe-vel, le is töltöttem FTP-ről a 9.2 Live-ot, kiírtam dvd-re, boot, megy, szép, kedves... telepíteni nem tudom... Na jó... akkor olvassunk is...
Szóval azóta olvastam elég sokat. Tegnap leszedtem (XP alól) a SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t, azt írják, hogy 3,1 Gb az eredeti teljes mérete, de nekem csak 2,09 Gb jött le... Rengeteg helyről próbáltam (ftp.suse.de , novell , ...), de sehonnan sem tudom letölteni az egészet. Legalább 4-szer letöltötte mát a ~2,1 Gb-ot, de aztán abbahagyta, letöltésvezérlő kiírja, hogy ok... TotalCommander FTP-je pedig csak 0k-nyit (vagy esetleg -1k -t!) lát, és 0k-t tölt le.
Segítsetek!
Honnan (és hogyan) lehet normálisan letölteni, hogy végre kiírjam a
SUSE-Linux-9.2-FTP-DVD.iso -t?
Mit rontottam el?
Köszi előre is!
Dris
Aktív témák
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- PlayStation 4
- Okos Otthon / Smart Home
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest