Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
''/dev/hdXY /mnt/ZZZZ auto rw,exec,user 0 0''
Na mar most NTFS drive-okrol reven szo az rw helyett nem csak r kene?
(feltetelezem az rw a read/write jog..ugye?
)
Leirom, hogy kb hogy lenne majd az fstab-ban az esetemben...cska hogy jol vettem e le a lapot:
/dev/hd1 /mnt/WD120 auto r,exec,user 0 0
/dev/sd1 /mnt/Seagate80 auto r,exec,user 0 0
Ha ezt a ket sort beheggesztem az fstab-ba su- kent es elmentem majd es ki- es bejelentkezek akkor elvben mar brozolhatom is latom is a ket ntfs vinyo tartalmat es onnan masolhatok is akar az ext3-as Linux vinyora majd?
A WD120 egy IDE vinyo a Seagate80 meg SATA-s (aMugy a Redhat egy kulon SATA-s 80GB-os Samsungon van.)
ehh de kar, hogy nem vagyok mar otthon. Igy csak itt oktondiskodok irodabol..gep meg otthon
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)