Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Aktív témák
-
gege71.hu
addikt
''/dev/hdXY /mnt/ZZZZ auto rw,exec,user 0 0''
Na mar most NTFS drive-okrol reven szo az rw helyett nem csak r kene?
(feltetelezem az rw a read/write jog..ugye?)
Leirom, hogy kb hogy lenne majd az fstab-ban az esetemben...cska hogy jol vettem e le a lapot:
/dev/hd1 /mnt/WD120 auto r,exec,user 0 0
/dev/sd1 /mnt/Seagate80 auto r,exec,user 0 0
Ha ezt a ket sort beheggesztem az fstab-ba su- kent es elmentem majd es ki- es bejelentkezek akkor elvben mar brozolhatom is latom is a ket ntfs vinyo tartalmat es onnan masolhatok is akar az ext3-as Linux vinyora majd?
A WD120 egy IDE vinyo a Seagate80 meg SATA-s (aMugy a Redhat egy kulon SATA-s 80GB-os Samsungon van.)
ehh de kar, hogy nem vagyok mar otthon. Igy csak itt oktondiskodok irodabol..gep meg otthon
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest