- N€T0X|N: Stellar Blade után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
Ez a kérdésed meglepett, mert bevallom nem néztem jobban utána, hogy van-e olyan router, ami jó lenne nekem. De engem is kíváncsivá tettél, létezik olyan router, ami PPPoE kliensként authentikál a WAN porton, majd bridge módban nyomja tovább a sima ethernet kapcsolatot anélkül, hogy felvenné a végpontra kiosztott fix IP címet, és hagyja, hogy a mögötte lévő gép vegye fel a fix IP-t?
Láttam már néhány egyszerűbb otthoni wifis routert, de azok nem tudtak ilyen módban működni.A másik kérdés meg, hogy egy ilyen router gigás portokkal ellátva kijönne szintén 5000 Ft körüli árból?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest