Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Majstor #1644 üzenetére
van egy pár játék, ami megvan linux alá is. egy pár futtatható wine, vagy egyéb win-emulátor segítségével. de ha a játék az elsődleges cél számodra, akkor én is azt tudom javasolni, hogy maradj a winnél.
ha egyéb okból is váltanál, akkor viszont készülj fel rá, hogy igen sokat kell tanulnod és olvasnod, különösen az elején.
ha pedig tényleg nagyon kezdő vagy, akkor a köv. topikot ajánlom: [link]
és nem lámer vagy, hanem kezdő. a kettő között alapvető különbség, hogy a lámer azt hiszi, hogy ért hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Poco F7
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest