Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- pIIrash: Toshiba L670-16M
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Meggyi001: Kuponok....
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Majstor
senior tag
Bocs...de én nagyon Lámer vagyok Linux terén...de azt halottam valakitől, hogy vannak olyan driverek/prog. amelyek lehetővé teszik a normális játékok futtatását ''Pingvin'' alatt és nem csak a Tetrisz megy rajta.
Akkor ez kamu???
Nem kel itt brutális Frame/Sec. gondolni...eccerűbb stratégiai játékok, Diablo2 szintű játékok futtatására gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Kuponkunyeráló
- Gumi és felni topik
- SSD kibeszélő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest