Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz HellGreg #211054 üzenetére
csak ebben pszichológiailag szerintem kockázat van: gondolj bele, hogy leeresztenek a nagyok utolsó csoportmeccsre, eldobják azt, a kiscsapat ellenfelet pedig mentálisan feltüzelik... gondolok itt a grúzokra, akik felszívták magukat a portugálokból és a szlovének pedig az ő oldalukról nagyon jól teljesítettek az angolok ellen... kapnak a portugálok egy ilyen mentálisan maxon pörgő szlovéniát, akik ezzel a tempóval ugranak a meccsbe, rúgnak 2 gyors gólt és pisloghatnak, mint hal a szatyorban ...mert hát tegnap hiába tolták be utolsó 20-30 percben a nagyokat, lófaszt nem tudtak produkálni... ott lesz a fejükben a gondolat, hogy "ezt is lehet elbukjuk" és ez blokkolhat
...na de majd meglátjuk, mi sül ki az egészből szar, hogy nem jutottunk tovább: tanulni kell ebből... önerőből kell legközelebb megoldani, nem pedig bízni, hogy "majd ez+az megoldja helyettünk, amire mi nem voltunk képesek"
ui: innentől nem tudom kinek szurkolok... szlovéneknek egy kicsit, olaszoknak azért hogy 9 nap múlva még versenyben legyenek, amikor náluk járunk ...na meg coming out-olok: szurkolok az angoloknak is oké, hogy sokat röhögök már rajtuk leginkább szószgét miatt, de másik oldalról úgy vagyok vele, hogy "jöjjön már végre össze nekik, mint DiCaprio-nak az oscar"
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Egon
nagyúr
válasz HellGreg #211029 üzenetére
Nyilván nem háborogtam volna - megtették volna a skótok vagy a svájciak...
Ugyanakkor a portugálok egészen extrém módon nyomták, 3 játékos szerepelt a kezdőből, ilyen azért ritkán szokott lenni.
Még egyszer, lassabban, hátha átjön: ezeket a csapatokat a saját drukkereik fütyülték ki..."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Datsyuk
aktív tag
válasz HellGreg #150691 üzenetére
Amit írtam a fociról szól, konkrétan a magyar válogatottról. Leírtam amit éreztem azt is leírtam miért. A miért része volt a politika, nem volt benne semmi burkolás, de nem azon volt a hangsúly. Direkt megjelöltem, hogy, off is van benne.
"miért a válogatott bűne?" Nem a válogatott bűne, pont ez miatt van/volt bennem a konfliktus.
Én elhiszem, hogy te nem érted, jobban mondva csak egyféleképpen érted. Politikai topikba pont az ilyen kommentek miatt nem akartam.Viszont ki akartam írni magamból.
u.i: Én akkor is szurkoltam a magyar válogatottnak amikor retek lepukkant stadionokban játszottunk és 7-ket kaptunk....Ez van. -
veterán
válasz HellGreg #150663 üzenetére
Én szurkolok a csapatnak, mégha az is benne van, hogy pl. Willi 3M €-ért lett magyar...
Sajnos, teljesen megérthető az az álláspont is, hogy vannak emberek, akiket egy kis focival nem lehet lekenyerezni.
A mostani magyar fociban kialakult helyzet a focirajongók zsák krumplija.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
- DJI Air 2s FMC RC (Fly More Combo) drón - kijelzős távirányítóval
- Philips Lumea Advanced SC1997/00 villanófényes IPL szőrtelenítő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest