-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz máyköl #111071 üzenetére
Az elmúlt években a Real nem is vett nagy sztárt. Vagy nagyon nem költekezett. Mindenki más szórja a lovét,valahogy a Real nem. Vagy nem sikerül neki megvenni senkit vagy nem akar belemenni az eszement pénzköltésbe,ami nem biztos hogy megtérül.
Modric-nak is ezért ilyen magas a kivásárlási ára. Mivel nem jött senki a Realhoz,nehogy elmenjen a legbiztosabb pont. Ezért lehetetlenné tették a megvásárlását. Szerintem jól csinálta az öreg. A Real most nem bírná el ha Marcelo,Modric elmenne.
Régen sokan magukbak nevelték ki a játékosokat. Realnak kéne a fiatalokat megvenni,kinevelni és egy egy világsztárt berakni a nagy csapatba. Az hogy valakiért 200 milliót fizessenek és fetreng a pályán az eszement. Ebbe a Real sem tud belemenni hogy mindenkit megvegyenek mert emiatt mindenkinek az ára feljebb ment.
-
bandus
veterán
válasz máyköl #111071 üzenetére
remélem még modric is elmegy. én amúgy nem lepnék meglepve, szívesen megnézém őt az interben, de kb. neki is ez lehet az utolsó kiugrási lehetőség. baromi sikeres öt éve volt itt a bl címekkel, én el tudnám fogadni, hogy váltani szeretne, az inter meg tökélets lenne neki. az olasz bajnokságban még nagyon topon lenne, nagyon élne, én úgy gondolom. a horvát spanok tárt karokkal várják, ronival is össze tud futni egy kávéra és milánóból még az első osztályú vonatjegy is olcsóbb haza
jobban zavar inkább a gyengülés a csapatnál és, hogy az új edző egy barca módra felépített mini spanyol válogatottat akar a csapaton belül. ramos, carvajal, nacho, odriovalaki (egy teljes válogatott védelem gyakorlatilag), vazquez, asensio, isco, ceballos meg esetleg llorrente a középpályán, továbbá ott van mayoral. helyette azért visszahozhatták volna marianot legalább
szóval ha ezeket a játékosokat fogja erőltetni, akkor nem tudom mi lesz kroos-szal, casemiroval, modriccsal. isconak kb. ez az ultolsó lehetősége, hogy akkora játékossá váljon amekkorának beharangozták. és bízom benne, hogy asensioból ki tudják hozni a maximumot, mert felépítése alapján igencsak cr-re hajaz, tehetsége, technikája talán még több is van neki, csak azt az irgalmatlan mennyiségű munkát kéne mégbelerakni a fejlődésébe, amit ronaldon kívül szerintem senki nem tett meg a futballban. jah, és persze vinicius. nekem nagyon tetszik a srác. és már vízionáltam is magam előtt hogyan tud együtt játszani egy brutálisan atletikus, nagy gólokat verő ronaldo-like asensio, kiegészítve a trükkös, gyors, robbanékony ronaldinho-like viniciussal, megtámogatva még bale gyorsaságával és a többiekhez képesti rutinjával. nah, az csemege lenne azért.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Tibiajax
nagyúr
válasz máyköl #110883 üzenetére
azt kell hogy mondjam, nagyon jól látja a Barátod, mert tényleg igy van. olyan Dybala-féle gyerek, csak gyorsabb és csatárosabb. mint annak idején gólvágó Crespo volt
persze, még nincs azon a szinten, de még juthat oda. bár adná az égRingman ne légy már ennyire pesszimista, még rajtam is túlteszel jönnek majd ninja-ék középre aztán felejtsük már el borhavalérót.. utolsó negyedórára beállva, tartani a labdát még pont jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #110883 üzenetére
csak ne legyen coutinho2, mert candreva olyan megbízható.
coutinho úgy lett elpasszolva, hogy helyette ricky alvarezt játszatták (!) aki a sunderlandben olyan produkciót nyújtott hogy az interrel kötött szerződést felrúgva nem akarták leigazolni (úgy ment kölcsönbe, hogy ha bent marad a csapat meg kell venniük) és jogi útra terelték az ügyet.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #110611 üzenetére
Vagy Butland.
Pickford borzasztó drága lenne, tavaly vette a Everton valami 30+ millióért, hosszú távú szerződése van, jó VB-n van túl, és angol is.
Cech ilyen idős korára már a PL leggyengébb kapusa (ábrán látszik h hat góllal kapott több gólt miatta az Arsenal) , Schmeichel meg tud szépeket védeni, de amúgy igazi lepkekirály.
szerk. ja és a barsza akarja Mignolet-et marca szerint
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz máyköl #110394 üzenetére
Ez igy van. Lehet tavaly 12 golt rugott Hazard de azert nezzuk meg a csapatot is korulotte. Azert nem egy isco, kroos, modric, brigadrol beszelunk... masreszrol meg sokkal jobb rendszer az ha nem egy emberre epul a csapat... mi lett volna ha Roni leserult volna egy fel evre? Meg lett volna love a csapat. Jojjon egy jo jatekos es mukodjon meg inkabb csapatkent a csapat. Nem kell galaktikus mert a csapat tobbi resze amugy baromi eros.
-
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #109910 üzenetére
Ja, és ha horvátország vb -t nyer, oda ne merjék adni cr -nek az aranylabdát. Azt hiszem nem kell ecsetelnem hol van a helye...
nem akarom magamat ismételni...
az kapja aki több gólt lő az eibarnak, las palmasnak vagy deportivonak, hogy mit ért el a csapatával az nem nagyon számítEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
paatrick
őstag
válasz máyköl #108393 üzenetére
Nekem ez a francia - argentin akkor nagy 0-0-nak látszik így elsőre. De hátha nem áll be egyik csapat se antifocizni. Bízok az argentin védelemben amilyen jól nyomták eddig simán összehoznak egy öngólt. Utána meg már lenne játék
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
Z'Z"
őstag
válasz máyköl #107887 üzenetére
Ez kb. olyan, mint a szocsiban megrendezett téli olimpia, az is inkább a sok negatívum miatt maradt meg a köztudatban, ha maradt.
Ezen a tornán a vuvuzela az egyik negatívum.
Qrvára idegesítő!
A meccsek is nagyon gyengék, bár eddig csak taktikázás ment, ami sok csapatnak nem igazán sikerült.
A spanyol-portugál (3:3) is felértékelődik a tegnap este mutatott teljesítmények után, hogy mennyire gyenge a két csapat védelme.
Én többet várok még, mert a kieséses szakaszban már másabb lesz, mivel a gyengébb csapatok addigra már kihullanak, illetve a nagyoknak is meg kell mutatni az igazi erejüket.
VAR: Szerintem a bírók nincsenek rendesen felkészítve, látszik, hogy még nagyon gyerekcipőben jár az egész, de jó lesz ez.[ Szerkesztve ]
-
-
paatrick
őstag
válasz máyköl #107424 üzenetére
Megnéztem: 2014-es EB előtti 2 évben is tétmérkőzésen összesen 2 -szer kaptak ki
Az a helyzet hogy tök más egy VB, EB meg egy selejtező sorozat. Ettől függetlenül mehetnek tovább simán, csak még két tényleg szar csapat elleni meccsből ne induljunk ki szerintem.
Tavalyi selejtezőjük meg:
- Ciprus
- Bosznia-H
- Görögország
- Gibraltár
- Észtország
Azért ezek az országok nem egy Mexikó, Horváto., Svájc szint akibe most belenéztek a "nagyok".[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #106877 üzenetére
Senki nem eszik rajta semmit, én a klubban sem szeretem látni, mert egy pozőr fasz, de attól még egy nagyon jó holding midfielder illetve deep lying playmaker. Gerrard is ezt játszotta már az utolsó aktív éveiben, amikor belassult és nem bírta az iramot.
Vannak is nagyon jó mélységi passzai, kiugratásai, súlypont áthelyezései, labdabiztos, de ez a poszt amolyan szürke eminenciás, egyáltalán nem az ő dolga a kreatív középpálya, vagy a cselezés.
Mondjuk ilyen masszív brusztolás ellen nem sok haszna van, csak azt írtam h ő tűnt a leg kreatívabbnak, pedig nem is ez a dolga, és nem is igazán képes rá, tehát ez inkább egy kritika akart lenni a középpályára
-
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz máyköl #106500 üzenetére
Otamendi PL győztes, jó szezonja volt, szerintem elég jól össze fogja fogni a védelmet. Rojo ha nem bal lábbal kell, akkor hozza a tőle elvárható szintet. Arról nem is beszélve, hogy tud balbekket is játszani, így Fazio mehet középre.
Lanzini stabil PL játékos, ő is hozni fogja a kötelezőt.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Peterhappy
őstag
válasz máyköl #106255 üzenetére
A masodik gopnal kb. 2 mp-vel kesobb ugrottunk fel, atellenben eltunk, nem hittuk el, hogy nem oldalhalo@Enzolord: a Fradie lett volna Joe, ha elfogadja a kinalt felteteleket. Nem tette. Igy hiaba az opcio, hiaba lett lehivva, ha a jatekos mast akar, nem lehet mit tenni. A szoveli megegyezes sajnos keves, az alairas a lenyeg, marpedig az nincs. Az ugynoke meg egy fereg.
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #106006 üzenetére
Mondjuk Carrargher a könyvében ír arról, hogy a sokmeccses szezonja után a VB-n a pályán betanult dolgain kívül olyan szinten nem volt képben semmivel, amire csak később ébredt rá. Másnap tudta meg, hogy mi volt az eredmény. Az agyrázkódás lehet olyan lappangó dolog, ami rövid távon valamilyen rendellenes viselkedéssel jár, amit biztos kiszúrnak majd a pálya mellől, amikor az európai orvostudomány sem igazán tud mit kezdeni vele.
Olyan agyrázkódásról sem hallottál nyilván ami a fizikai kontaktot követő néhány nap elteltével kezdett el okozni émelygést, rosszullétet..De jó, lehet felőlem agatakriszti regény, érdekességnek tettem be (és nem kívántam témázni róla), több játékostól is lehetett hallani, olvasni már ehhez hasonló anomáliákat, de lényegtelen is. Maradjunk inkább a lényegnél, hogy idén vajon hányszázmillió euróért fogja felvásárolni perez bácsi az európai topklubok elitjeit, az úgy is érdekesebb téma, és nem agatakirszi regény
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
válasz máyköl #106006 üzenetére
Az eladott labda után kellett volna lecserélni, szimplán azért, mert ilyet ezen a szinten nem csinál senki. Ha mégis, ott valami nagyon nem stimmel.
Az agyrázkódás meg nem olyan dolog, h majd az edző kiszúrja 50m-ről. Nem is mindig egyértelmű h egyáltalán arról van-e szó. És a súlyossága sem mindegy.
.............
btw ebben az esetben is teljesen vétlenül nyomott ki egy könyököst a ramosz. ja nem.
-
DeathAdder
veterán
válasz máyköl #106003 üzenetére
Sok olyan esetről lehetett olvasni, hogy a játékos az sem tudta hol van, meg mennyi az eredmény, vagy az injekcióktól, vagy a fáradságtól, vagy más okokból, de ebből semmit nem vett észre, hanem a csapattársai adták később a tudtára.
Mondjuk az első gólnál tényleg valami hasonló történhetett, vagy bunda. Ez a kettő, mert normál ép eszű ember nem gurítja le a támadó lábára a labdát.
Na de nem védeni akarom, utálom azt az öntelt, arrogáns antipatikus német képét amióta betette a lábát Melwoodba, meg a Róma ellen is nézett be egy átlövést, csak akkor a kapufára csattant nem a kapuba, és akkor minden bizonnyal nem volt agyrázkódása..
szerk. egy témához hozzászóló:
Kapusként mondom, hogy volt egy tartalék kapusom, aki kapott egy könnyű meccset, én leültem a padra! Bemelegítéskor egy felpattanó labda állcsúcson vágta! Az ugye kiütési pont! A félidőben vettük észre, hogy gáz van, mert négyszer kérdezte meg, hogy mennyi az eredmény! És higyjétek el ő sem tudta magáról, hogy baj van! Én ezt elhiszem amit Kariusról írnak. És ez az első gólnál látszott a legjobban!!! Ekkora hibát tiszta fejjel nem csinál egy ilyen szintű kapus.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz máyköl #105726 üzenetére
Ja Amúgy egy Kázmér - Kroos - Eriksen trio talán még működne is. Kázmér tudna rombolni helyette. Eriksen harcias és a csapatból ő futja rendre a legtöbbet. De amúgy nem tudom, mert nem igazán volt kipróbálva hátrébb, mert Eriksen-nek nincsen alternatívája a csatár mögött.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
veterán
-
addikt
válasz máyköl #105541 üzenetére
A Madrid ellentábora szereti mindig egyoldalúan értékelni a kétes szituációkat.
Szerencsétlen dolog volt, de ennyi. Nem jár érte piros lap és 10 meccses eltiltás.
A Poolnak gyakorlatilag nincsen cserepadja. Na meg Karius... Ezen a két dolgon ment el a meccs.Egy igencsak közepes teljesítményt nyújtó Real képes volt legyőzni a német, olasz, francia bajnokot. Majd legyőzték a Pool-t amely megtette a Realnak azt a szívességet ,hogy kiütötte a City-t (a csapatot ami szerintem szétkapta volna a Real-t).
[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
-
addikt
válasz máyköl #105205 üzenetére
A spanyolok kerete azért elég ütős.
Kapus : Nem hiszem ,hogy ecsetelni kell.
Védelem : Alba - Pique - Ramos - Carvajal. Ha Carvajal összekapja magát akkor ez a védelem a legjobb a válogatottak közül.
Középpálya : Szintén a válogatott mezőnyben a legjobb.A csatársor olyan amilyen. Nem is tudom mikor volt utoljára egy jó csatárja a spanyoloknak (legalábbis olyan aki a válogatottban is termelte a gólokat). Talán David Villa volt a legutolsó akinek jól ment a válogatottban.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz máyköl #105168 üzenetére
az én tippem, egy kis egészséges optimizmussal fűszerezve:
a belgium-kolumbia, anglia-lengyelország fittyenhet a másik irányba (meg a lengyel-kolumbia, esetleg az angol-belga csoportelsőség), de a végső 4-en ezek nem változtatnak, ebből a négyesből meg már bármi kijöhet. szóval akkor legyen németország, a bronzmeccset meg a brazilok nyerik.
[ Szerkesztve ]
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #105097 üzenetére
kovacic nem lesz húzóember soha ilyen szintű csapatban. már az interben sem volt az, nem olyan alkat, ha a kp-társaknak megy, akkor neki is fog, de ennyi
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bagyulajuve
addikt
válasz máyköl #105087 üzenetére
Nagy csapatok már alig-alig nevelnek ki játékosokat, ezt el kell lassan fogadni. A Juventusban évek óta nem vola olyan saját nevelésű játékos, aki meghatározó lett a nemzetközi futballban. A Barcánál, Realnál, MU-nél, stb legjobb tudomásom szerint ugyanez a helyzet, sajnos. Így már játékosokért abszolút nem tudok lelkesedni, rossz, hogy tényleg már olyan szintű profizmus van, hogy tényleg csak munkának tekintik a focit és munkahelyeknek a csapatokat.
Resistencia eterna
-
addikt
válasz máyköl #105087 üzenetére
Kezd a Barcánál elszállni a fizetési mérleg.
Messi ugye nemrég kapott egy brutál fizut + aláíráspénzt.
Umtiti kivásárlási ára miatt neki is új szerződése lesz hamarosan.
Busquets szintén tartja a markát.
Idén ugye Coutinho + Dembele + Griezmann.
Elvileg még jön Arthur is.Griezmann 100 millióért nagyon megérte, főleg a mostani elszállt árak mellett.
Viszont ettől még a védelembe kelleni fog nekik legalább 1 középhátvéd. Umtiti + Pique. A cserék meg Mina (aki még közel sem ez a szint) és egy nagyon sérülékeny Vermaelen. Volt még talán egy brazil hátvéd is, de őt nem fogják tudni regisztrálni majd Arthur miatt.Ki lehet mondani ,hogy az elmúlt 5 évben fordult a kocka az igazolások terén a Real - Barca viszonylatban.
Remélhetőleg nem dönt úgy Perez ,hogy a közelmúltban megspórolt összeget kidobja most Neymar átigazolására. Nem tudom elégszer mondani ,hogy mennyivel jobb döntésnek tartanám most Hazard leigazolását. A jelenlegi igencsak felfordult helyzetben szerintem egész korrekt áron elhozható lenne (100-120m euró kb). Főleg ha tényleg nem szeretné Londonba folytatni.
Na meg a Real védelem se nevezhető stabilnak. Oda is jöhetne valaki.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz máyköl #105090 üzenetére
ebben vsz benne van a bayern által bevezetett igazoljuk le a ligából a legjobbakat, hogy másnak ne legyen jelenség is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest