- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #192305 üzenetére
Nekem a legjobban az tetszett mikor at FA és bünti belengett és mondta, hogy ő meg van lepődve neki azt ígérték, hogy minden szabályosan fog menni és ha kiderül, hogy hazudtak neki akkor elmegy
Ugye ha meg hazudtak, de nem derül ki akkor meg nincs itt semmi látnivaló.
De amúgy jah, ilyen csókismáté-marhagulysá keverék volt
-
addikt
válasz DeathAdder #192302 üzenetére
+ Ati:
Teljesen így van, bár most amikor a MU-ról kérdezték mint rivális, csak elvigyorodott.Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #192302 üzenetére
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #192295 üzenetére
áá, már megvan a 18
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #192295 üzenetére
Nem tudjuk Tibi hány éves, lehet a csajnak kell ülnie
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz DeathAdder #192288 üzenetére
Szegények.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
vond
MODERÁTOR
válasz DeathAdder #192187 üzenetére
De jó, hogy elfelejtettem, hogy most szombaton már bajnoki meccsek vannak...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #192239 üzenetére
milyen lamborghinivel?... hagggyad má
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #192221 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
veterán
válasz DeathAdder #192198 üzenetére
Tudod... ezzel a szitykó kerettel bármely topik tag nagymamája is!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #192142 üzenetére
jóh, oké felnyerítettem itt
-
Richard!
addikt
válasz DeathAdder #192142 üzenetére
😂😂😂
Rég nevettem ekkorát, ez qrvajó vót 🤣
Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #192138 üzenetére
tud énekelni, méghozzá elég jól, és hangszeren játszani pontosan. alá fater. tudálékos. igen, ezt a szót kerestem én is
az én előfizetésmre várhatnak, még egy jó darabig...
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #192136 üzenetére
simán örökölt apa habitusából akkor.. az is előadta mindig az észlényt, meg nagy lexikális tudást. nagyon szerette magát okosnak, meg műveltnek felüntetni.. sajnos, kicsit lekezelő emberke is volt, ugyanakkor. és azt meg én annyira nem szeretem
(értsd. engem is simán mosolyogva nézett le, mint a kis vidéki suttyót)[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #192096 üzenetére
édes istenem.... ez a vályi-gyerek ilyen nagy lett már? az apjával együtt dolgoztam, '01-től 10ig, az ország legjobb hifiboltjban... egy nagyon erőltetetten intelligens és tudálékos arc volt, de egy üde színfoltja a bp-i életem első éveinek. sokat lestem el tőle, abban a szakmában. de a focit valami kegyetlen szinten rühhelte, égvilágon semmi köze nem volt hozzá, abszolut értelmiségi ember a jó vályi zoli-nk. én voltam kb az egész boltban csak a focis, a vidékről felkerült gyerek.. amikor szóba került, mert szóba hoztam épp valami miatt, csak mosolyogtak a többi szakival, legyintetek és bármi másról beszéltek tovább, legyen az hifi, bor, könyv, film meg főleg zene
ez a kis vályi-gyerek istenem meg még kicsi volt, valami 4éves, emlékszem amikor bejött az anyjával a szalonba, nagyon népszerü volt, mert tényleg cuki volt a kisgyerek
és tessék. ennyi év után, most itt látom - mert épp mutatjátok-, egy podcastben.. mint futball-szakértő, meg okfejtő
mennyire vicces -
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #192111 üzenetére
Ne bohóckodj már. Egy kóbor egyszerű játékhelyzetet nem ért, ha letámadás ér a vonal mellett utolsó emberként, akkor nem azt csinálod, hogy fel se nézel és rosszul gurítod haza. Na de az, hogy megállított képpel megmagyarázza valaki, hogy a letámadás miatt adja el a labdát...
Figyel, ha valaki nem exelben nézi a meccset, mondom Pl.: felnézel, kirúgod oldalra, kirúgod a stadionból, kirúgod szögletre, felvágod vakon előre, vagy a képen is látható nem 5 méterre lévő játékosnak adod, hanem a félpályán üresen álldogálónak, úgy, h megemeled a labdát, csinálsz egy cselt(ha tökös vagy) és még rengeteg megoldás van amit csapatszinten is begyakorolhattak. És ha te elhiszed, hogy ez a csávó ér egy petákot is nagy gond van.
" jobban képben van a Liverpoolt illetően mint a szurkolói kommentelők 90 százaléka (más csapatokról dettó, Arsenal szurkolóként)" Az se lenne baj, ha magával a játékkal tisztában lenne. Mert mesélni tud. 90+ percből kiválaszt egy szituációt amit ha szerencséje van talán még egyet tud mutatni tehát összesen 2 és ráhúzza a meccsre mint előre kidolgozott taktika. Ennél még kaszinóscsúrka is komolyabb volt mikor valahogy úgy fogalmazott, hogy: -én a mérkőzést nem láttam, de azt tudom, hogy ha a reál margit akarta volna akkor megnyeri a meccset. -
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #192107 üzenetére
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #192105 üzenetére
Meccse alapján egy afrikai Werner.
És nem egy wishes Drogba.BAY 2-2 LEV
Elég gyászos Bayern volt, Kane gólja után totál szétestek, gyógyszertáriak végig pariban voltak.
Grimaldo nagy szabadrúgás gólt szerzezett
Jött Goretzka és újra vezetett a BM, de a végén Davies egy tizenhatoson belüli felesleges szabálytalansággal segített, hogy egy pontot el tudjon vinni a Leverkusen. Ami sikerült is nekik, mert Palacios berúgta a büntetőt.Menő volt az egyik bedobásnál a Müller - Alonso pacsi.
-
atee_13
őstag
Bánom, hogy nem mentettem ki egykét szakértelmet a píttől, mikor a kimerevített képen magyarázza, hogy nincs hová passzolni mikor a képen is látni amit megállított, hogy egy sorral fentebb ott tátong a játékos üresen... vagy mikor bede tette helyre pl összefoglalóban, hogy szekértőke a meccsen hülyeséget beszélt a játékvezetői szabályról. Akkora kókler, hogy hozzá képest kaszinógyurka lángelme.
Nagy bajban a világ, ha ennél nincs jobb.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Örülök, hogy egy ilyen nagy koponyának is tetszik. Szerintem is minőségi cucc, néha túltolják a nyegleséget, de nem vészes. Márk egy üde színfolt, én Peet-et is csípem(a néha kicsit fura stílusával együtt). Bence sajnos elég sokszor beleesik abba a hibába, hogy nagyot akar fingani aztán... De összességében érdekes tartalmakat gyártanak.
Go Gunners!
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #192068 üzenetére
Én csak meglepődtem, hogy hirtelen "igazi fasszopó lett". Azt hittem történt valami a skót mérkőzésen.
Anno a BvB - Sevilla visszavágón is ment a trash talk tőle: [link] -
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #192058 üzenetére
Tehát a floppból most már nagyképű lett? Vajon ez ugyan annyira lesz helytálló mint a flopp teória?
Aki játszik és aki a mérkőzések után nyilatkozik, az egy teljesen másik Bellingham. Ez eddig is így volt. Mindig is sokat követelt a csapattársaktól, sose hagyta szó nélkül, ha egy ellenfél keménykedik vele, de tény, hogy néha túlmotivált.
Ezért is mondtam anno, hogy nagyon Patrick Vieirára emlékeztet (aki szintén nem ment szomszédba egy kis balhé miatt).
És Henry is valami hasonlót mondott: [link] -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #192058 üzenetére
Szerintem mindig is ilyen volt, ez totálisan egybecseng a volt csapattársak beszámolóival.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #192054 üzenetére
Nah, mi történt már megint, mit tett ez a gyerek ami elfogadhatatlan?
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #192047 üzenetére
...30 éve alig 2000fős falu falunapján találkoztam és fogtam kezet Puskással és Hidegkutival ...és nem felcsút volt a falu ...csak a régi háziorvos (aki már 80+, de még mindig melózik máshol) ismerte személyesen őket és megbeszélte velük, hogy jöjjenek el
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz DeathAdder #192035 üzenetére
Viszont a mai fociban a játékosok nagyobb főnökök, mint régen. Régen több alázat és összetartás volt a játékosokban.
Ma ez nem megoldható úgy, hogy a játékosok tudják, hogy a reklámértékük nagyobb, mint a klubé, mert a nép az egyéniségek iránt érez rajongást, és ez túl nagy mértékű pénzbeli befolyás, amivel a játékosok előszeretettel vissza is élnek. Ezért szálltak el a játékosárak is.
A legtöbb legnagyobb sztár csak csinált sztár, akiket a rajongótábornak meg a köznépnek meg kell feleltetni. A csapatok inkább rontják az esélyeiket a győzelemre, csak hogy az általuk kiválasztott rajongógyűjtő játékos lője be - erre jó példa volt a Barcelona és a köztudottan rossz százalékban büntetőt végző Messi megtartása büntetőlövőként karrierje végéig. Valójában mindegyik (CR is) csak egy hangya a hangyabolyban. Nem ők hozzák el a sikert, hanem az egész csapat együtt. Egyik távozása után sem lett rosszabb sem a Real, sem a Barca, sem a PSG, sem a MU, semelyik, vagy legalábbis nem önmagában amiatt lett rosszabb.Régen a játékosok nem voltak annyira elszállva maguktól, a földön jártak és igazi csapatként dolgoztak össze. Tehát van valami abban, amit mond.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191936 üzenetére
nemhogy a tittyfuck-ba ment volna ő is: Gerrard ott a főnök és már ott van Hendó mellett Wijnaldum is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #191936 üzenetére
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #191891 üzenetére
ha már pénz: le kéne nyomni bl csoportkört hamarabb, mondjuk nov. elejéig-közepéig, aztán lehetne válogatott szünet.
-
válasz DeathAdder #191841 üzenetére
Ez vmi olyasmi lehet, mint az ork precizios fegyverek...
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191813 üzenetére
na igen, pepe-t ezért írtam, mert ő is fénykorában hozta a formát materazzi volt a 3. retek cb, őt ki kellett hagynom, mert annyit nem láttam, mint a féreg ramos-t meg pepe-t és ők ketten már bőven rászolgáltak a helyre
gordon a bal szélső posztot egyértelműen viszi, ezért nem marad már sehogy hely Robertsonnak ...meg én alapból nem is tenném oda
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191803 üzenetére
nálam simán benne van az "alltime g*civálogatottban"
hirtelen kiket szednék össze? (mármint régieket inkábbb karrierje tetején nézve, amikor hozták bőven a formát)
dickford, ramos, pepe, gordon, fellaini, faszomíró, ajtony, pöcsorrliszon kb minden vonalban kiadó még 1-1 poszt"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #191787 üzenetére
Mindent azért nem lehet a magyar adófizetők nyakába akasztani.
-
hobizoli
nagyúr
elvileg 525 millio EUR-ba kerult a buli (=200Mrd), ha belefertek a tervezett budget-ba, abbol nem allna meg a szep uj 35k ferohelyes "nemzeti" Atletikai stadionunk
nem mellesleg ennel alig volt kevesebb a Puskas is (~190Mrd), az inflacioval meg nem is korrigalva
ha csak a tavalyi 25% inflaciot hozzaadjuk es a tobbi evet nem, mar akkor is boven tulleptetöbb drón kell ;P
-
cyberkind
félisten
Ilyenért simán fizetnék!
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191707 üzenetére
...az, de 1-2 év alatt kint összeszed 10x annyit, mint a szigeten és abból hazaérve valószínű megújult erővel folytatja a human rights-harcát... mindenesetre tényleg nagyon hülyén jön ki, hogy ennek a harcnak az éllovasa odamegy melózni, ahol világbajnok szinten telibefossák az emberi jogokat
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #191296 üzenetére
Nicsak, a lényeg a mindenkivel szembeni tisztelet. Csak néhány millió eurós bér kellett, hogy rájöjjenek ezek a futballgéniuszok
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #191683 üzenetére
Ilyenkor mi van, ha a játékos nem akar menni?
(#191686) Datsyuk:
Bundesliga 104 meccs 38 gól 51 asszisztNa ez kemény!
Akkor csak nekem sikerült elcsípni olyan Dortmund meccset, hogy lássam mit is tud igazán. -
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #191681 üzenetére
Hogy Reiner Calmundot idézzem: "Bélyeget a seggére és a postára vele!" Ennyiért biztos eladnám.
Sancho meg csak jöjjön vissza a BvB-hez. Ő egy irányító, nem szélső (kb egy Grealish típus). Nem tudom mit csináltak vele az Unitednél.
@grizlisandor: 19/20-as Sancho 17 gól/17 assist a bundesligában(20/20 minden versenyben). Enyhén szólva jó játékos volt. -
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #191681 üzenetére
Pogba ötödéért vihető
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191683 üzenetére
...ja, de maradjon csak és legyen jó szezonja: jövő nyáron szálljon be még 3 kecskebaszó klub a licitháborúba
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #191680 üzenetére
Nyilván kellett valamivel ösztönözni, hogy oda igazoljon.
MUnál meg eddig is voltak érdekes fizetések.(#191681) DeathAdder:
Igen, itt már el kell gondolkozni.Pont olvastam Klopp nyilatkozatot, hogy a törökök meg a szaúdiak igazodjanak az európai átigazolási intervallumokhoz.
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #191624 üzenetére
Azt hittem új erőszaktevőjelölt van.
Más:
Palmer helyett Sancho neve is felmerült, hogy ő legyen az utolsó igazolásunk!
Se a Dortmundban, se a MUban nem mutatott játékával nem nyűgözött le. -
addikt
-
addikt
válasz DeathAdder #191649 üzenetére
Lesz Liverpool tv a spillllleren, ha jól olvasom. El lesztek kényeztetve.
Go Gunners!
-
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #191630 üzenetére
De legalább olcsón érkezett, nem?
-
dudu5130
őstag
válasz DeathAdder #191634 üzenetére
Sancho amúgy mit csinált?
-
addikt
válasz DeathAdder #191630 üzenetére
Pepe???? A megtestesült intelligencia.... Csak rá kell nézni....
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #191624 üzenetére
ő amúgy jó? miben?
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #191617 üzenetére
Pedig nem néztem ki belőle, hogy fél agysejttel képes ilyesmire.
Megy ő is a süllyesztőbe, max 2-3 év.
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #191588 üzenetére
Jövő nyáron majd cikkezhetnek egy Lewa-Vlaho cseréről.
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #191584 üzenetére
#Free Sancho
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz DeathAdder #191588 üzenetére
Befújtak neki egy tizit amit b*zisan berúgott (utálom az ilyen rúgást).
Més que un club!
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #191571 üzenetére
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #191574 üzenetére
vsz. thuram többet tud majd hozzátenni a játékhoz mint lukaku, szerintem az is jót tesz a csapatnak, hogy lassan tényleg meglesz minden posztra a 2 ember, jobban kell teperni.
cuadrado akármennyire köcsögválogatott, azért forintos labdát adott lautaronak, csereként jó lesz.bastoninak is elég jó meccse volt.
szerk:
érdekes lesz ez a thuram játszik lautaro előtt felállás (a francia szélső is volt korábban, de a fizikuma megvan a kilenceshez)[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191575 üzenetére
imádják kint ...beleolvasgatok egyre gyakrabban a hivatalos lfc-s bejegyzésekbe fb-n és mindenféle országból istenítik Szoboszlait jó ezt látni... várom, hogy mikor zengi majd az egész Anfield a nevét és milyen nótát írnak neki
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #191574 üzenetére
nem egy súlycsoport volt..
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191568 üzenetére
...jól teszi, ott nem tudna olyan klasszisokkal egy csapatban focizni, mint Szoboszlai
...minden egyes meccs után leírom, mennyire hihetetlen ez az egész... ott van és nem csak ott van, hanem folyamatosan hozza a szintet, 4 mecset letol 100%ban, 2x player of the match és már az Anfielden is betalált... amikor pl Crouch-t megvették góllövőnek és majdnem 20meccs kellett neki... Szoboszlai meg itt van és nem is az az elsődleges feladata, hogy folyamatosan rúgja a gólokat... már előre félek, mikor jönnek a hiénák vastag bukszákkal
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191539 üzenetére
10hág rájött, h Oli mágus volt
-
veterán
válasz DeathAdder #191535 üzenetére
Senkit se érdekelne, ha jönne egy 99-eshez hasonló makkoshotyka sampijon liga.
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191535 üzenetére
én nem a lóvé vagy vezetés miatt mondtam, csak kizárólag játékfelfogásra
nem érzem bajnak, ha valaki nem csinálja azt mint mi tavaly, h felállt védelem ellen körbeadogatja a labdát, majd egy szar csel vagy passz miatt eladja és kap belőle egy gólt 2-3 érintés után
az hogy mit akar a vezetés mi működik nem mindig egyezik
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191531 üzenetére
Nem az én dolgon kardoskodni united mellett, de nem játszhat mindenki ugyan úgy. Ha nekik ez amster plan akkor ez és ha nem kapnak ki nem lesz rosszabb mint ha kézilabdás módra körbeadogatják a felállt védelmet.
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191527 üzenetére
Mondjuk erre én azt mondanám, h a pálya utolsó harmadában gólt kell szerezni nem passzolgatni.
Ezen a meccsen is eddig a 28% ugyan annyit ér mint az 5
// és tessék 2 ajtó alak helyzet éppen[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #191527 üzenetére
Bevállt taktikán ne változtass!
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191517 üzenetére
...ő volt a 12. játékos, zavarta a cselszki játékosait ...szerintem leigazolja hamarosan az AL Tittyfuck
...na erre piros??? járt volna szerintem
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191496 üzenetére
...tényleg kurvajó akkora luftot rúgott épp, amiért megye2-ben kiröhögnek
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #191496 üzenetére
Mindenkitől elnézést kérek
-
addikt
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz DeathAdder #191441 üzenetére
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191425 üzenetére
Hát azért ha elő 10 percben zsák belövi a helyzeteket és zsoelington 6-7 méterről nem gurít a kapu mellé nagyon más lett volna a meccs képe. Arról nem beszélve, hogy sirályaid első gólja ajándék volt póptól. 2. se volt kapusbravúr. 3. bepattant. Szóval csak egy közepesen szar helyzetkihasználással ez egy szoros meccs lett volna. De nem az lett. Most tuti gödörbe kerültek. 3 bukó egyik sem nézett ki jól. Citykó ellen esélytelenek volta, ellenünk emberelőnyben gólelőnyben elhitték, h vége és ellazázták és nyunyóka lecsapott Ma meg kb hasonlóan jártak mint a múlthéten a sirályok a wh ellen.
Ha meg nem gödör akkor egyszezonos csoda volt a szarkamóka
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191412 üzenetére
...meg Darwin is 1 hete 15perc alatt szétrúgta őket, azóta se heverték ki ...kaput se találnak
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #191351 üzenetére
a 21-22-es idényben is "piros" vont a róma
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191400 üzenetére
Zsák haverod sirályfészekben megkopaszthatta volna a sirályaidat, de mindent elkúrt így vezethetnek a szárnyasaid
Mondjuk pópról se tudni valósjában kivel van -
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #191398 üzenetére
Megérdemelten távoztak a 3 ponttal, azt a kevés lehetőséget meg elpuskáztuk. Poch is hiába küldte be a szélsőket semmit nem ért el velük, folytatódott hogy levesszük az alapvonalra a labdát, de onnan értelmes centerezès nem sikerült. Sterling húzott be, Jackson meg ki a szèlre. Nagy szükség lenne Brojára, vagy reaktíválni kellett volna Lukakut. Nem jó, hogy Enzo CAM poszton játszik, de csak feltűnik MPnek is.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #191403 üzenetére
Ez kurva jó amúgy, csak nem elég végig a szezonban, főleg ilyen sérüléshullámmal, hiába na, 9-es nélkül nincs igazi party!
-
Datsyuk
aktív tag
válasz DeathAdder #191403 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191400 üzenetére
ui: amúgy nem olcsóbb lenne neki eladni kompletten a cselszkit és megvenni a Brightont?
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191396 üzenetére
...tisztára, mint 2 hónapja velence (177cm/66kg vagyok és volt olyan sikátor, amibe szélességben beszorulok, ha vállasabb vagyok )
...közben a cselszki beszaladt a faszerdőbe? ...idén hombár helyett Caicedo meme-eket fogunk kapni? kicsit olyan volt ez a transfer window, mint egy vizsga, ahol feleletválasztós vizsgalap volt, bólé Kloppról lesett, de azt nem vette figyelembe, hogy más kérdéssort kaptak-e
-
grizlisandor
veterán
válasz DeathAdder #191391 üzenetére
Hozzá tartozik a storyhoz, hogy Thiago Silva kapott egy böőrzolit.
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #191381 üzenetére
Ők megengedhetik maguknak ezt is.
-
veterán
-
veterán
válasz DeathAdder #191378 üzenetére
442oons - Summer signings
Megint jó kis videó, érdemes megnézni!http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
dudu5130
őstag
válasz DeathAdder #191315 üzenetére
Ha valami oknál fogva most oda is adnák kb ennyiért ki lenne helyette?Leao vagy ki?
-
Ringman
nagyúr
válasz DeathAdder #191343 üzenetére
statok alapján a lazio eléggé felülteljesített tavaly. (xpts, gxa bőven 10-en felüli pozitív eltérés), rómánál majd' a fordítottja (csak rúgott gólokban és pontokban) [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191325 üzenetére
...legalább szépíteni tudtak, hazai közönségnek meglehet az öröm
...na hát azért a varszoba meg a köcsögduda sokat tett azért, hogy ne lehessen meg 1 pont se a Lutonnak: utolsó 15 percben 2 szögletet meg 1 büntetőt nem adtak meg
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191323 üzenetére
...pedig ez a WHU azért engedi helyzetbe őket: most is kaputól 2 méterre 1 mozdulattal 2 luftot rúgott a birka
...szerintem a kék retkek is kilógnak nagyon... 4edosztályú csapat ellen bohóckodtak pár napja 70 percig utána azért egyéni képességek és az ellenfél kimerültsége meghozta nekik a győzelmet, de valamire való pl-csapatnak illik őket legalább 2-3-al verni
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191318 üzenetére
...oda kéne jól felkötni azt a köcsögfejű póltírni-t
Lutonnak ideje lenne pontokat szerezni, mert ha így tolják sorban a meccseket, hiába kupálták pl-re "alkalmassá" a madárszaros fészküket
Bólé-surprise meg érdeklődés hiányában elmarad?
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191288 üzenetére
Csak adják is oda 175 már látható összeg
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #191296 üzenetére
grizlisandor: A Juventusnak VKP ügyében egy Dikeni Salifoura futotta. A Next Genbe a Werdertől.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...feszegetik, hogy a "nem eladó semennyiért" jelentése hányszáz milliónál változik meg?
-
venember83
nagyúr
Remélem, kielégítik a Pool tulajdonosok igényeit minden tekintetben.
-
DeathAdder
veterán
válasz DeathAdder #191285 üzenetére
Now then,
@LFC
have rejected a £150m bid for Mo Salah from Al-Ittihad!
Saudis say they’ll be back later today with £175m bid!! 💷 ⏰ -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191269 üzenetére
...és megvolt már az óriási meglepetés igazolás? teknős 300-ért? az feltenné az i-re a pontot
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #191269 üzenetére
De legalább már nem Abramovich a tulaj!
Európa Ligát vajon azért sikerül majd elcsípni?
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191247 üzenetére
na nem mintha az kevés lenne
kb 15-20 ban reális lehetett volna egy rápróbálás, de ennyi is sok szerintem
lassan a fél bagázs holland lesz
Tibi még csapatot vált
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #191238 üzenetére
40 az ojró nem? az fontban kb 34,25
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #191241 üzenetére
...ja, de ez a Thuram is pénz miatt hiúsult meg, nem? majd toltuk utána másra a nagyobb bid-eket
...pedig nem rossz gyerek ez: technikás, masszív, elég erőszakos, üres injury history-val
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest