Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #144602 üzenetére
Jól tudtad
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #144608 üzenetére
Ki lesz az első pafc-lazio-city drukker?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #144803 üzenetére
szörnyű szezon = bajnokok ligájában legjobb 8közé végül éppen nem bekerülés, bajnokságban kivételesen nem első helyen való állás
csak kimásoltam az értelmező kéziszótárból, ha valaki esetleg nem tudná hova tenni a kb jelentését#144791 Richard cigány raiola megszerezte magának Haalandot is?.....
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #144837 üzenetére
szem elerdájz ma bulit csap
végre egy igazi siker a nem éppen rövid, nem épp két klubbot megjárt pályafutásában....
nem sajnálom el tőle -
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #144849 üzenetére
kb 1000 éve nyert a toro ellenetek, nem?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #144849 üzenetére
odakapcsolok, 1-2 ‘ezzzaz, jóóvan.’, erre krisztiánó var, es máris 2-2
tovàbbkapcsoltam -
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #144856 üzenetére
nem erről volt szó!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #144870 üzenetére
persze.
ha ma nyernénk (rano van középen hátul livescore.com szerint), akkor megint lehet 2 ponttal növelni az előnyt.--
Letartóztatták a szüleit bántalmazó korábbi Inter-játékostGuarin személyes okok miatt néhány nap szabadságot kért csapatától, és nem vett részt a legutóbbi edzéseken.
A közösségi médiában két videót tettek közzé az elfogásáról, a rendőrség közölte, hogy amikor előállították, kábítószer hatása alatt állt, és bántalmazott szülők kérésére tartóztatták le.[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
válasz bagyulajuve #144896 üzenetére
Mehet Milánó pirosabbik felébe.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
venember83
nagyúr
Akkor pár frissebb hír/pletyka:
- angol pletykalapok szerint a Juventus mindenképpen megválna Paulo Dybalától a kihágását követően, főleg mivel a szerződéshosszabbítás is megfeneklett, azonban a játékos iránt nem érdeklődik a Spurs, csak az Everton mutat némi érdeklődést, ám Ancelotti csapatát La Joya kikosarazná, és inkább kivárna jövő nyárig, ha nem érkezik más/jobb ajánlat.
- a GdS szerint Paratici kitartana Szczesny mellett, nem akarja mindenképpen leigazolni Donnarummát. Mindez abban az esetben változhat, ha komoly ajánlat érkezne a megbízható lengyel kapusért.
- ugyancsak angol pletykalapok szerint a Juve tájékoztatta Raiolát, hogy nem áll a klub módjában eleget tenni Pogba bérigényeinek, ezért sajnos nem tudja a klub leigazolni a játékost. Mindez akár szerződéshosszabbítást is eredményezhet a Unitednél.
- Andrea Pirlo helyzete és az esetleges utód kapcsán egyelőre nemigen merülnek fel említésre méltó forgatókönyvek/pletykák, a Tuttosport kongatja a vészharangokat, de kb. ennyi.S egy sztori Moggitól a régi szép időkből: [link]
-
venember83
nagyúr
Ja, a Tuttosport szerint (az Il Giornaléra hivatkoznak) Allegri a derbit Agnelli vendégeként nézte meg Forte dei Marmin. Baráti jellegű volt a találkozó. Agnelli tiszteletből nem akarja kirúgni Pirlót, ám egyre valószínűbb, hogy válságkezelőként érkezhet Allegri, főleg ha a Napoli ellen nem sikerül nyerni, mert a Juventusnak a legjobb négy között kell végeznie mindenképpen.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #144897 üzenetére
off: azt értem, hogy sokan bizonytalanok, ha külföldi neveket kell ragozni, és ezért reflexből mindent kötőjeleznek, de könyörgöm, mi az isten vitt rá arra, hogy leírd ezt, hogy "Kalmár-t"?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #144904 üzenetére
abszolút meg, csak érdekel a mögötte megbúvó motiváció.
-
ZavaBalazs
őstag
válasz bagyulajuve #144906 üzenetére
értem, és stimm
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #145085 üzenetére
nekem elég biztosnak tűnik a juve bl-szereplése, a 2. hely is simán meglehet a végén.
ha így marad, 1 pontra lesztek a formán kívüli milantól.(mi meg csak nem balfaszkodjuk el, csúnya lenne)
lazio-torino meccset miért nem ma rendezték meg?
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #145087 üzenetére
elmaradt közben egy sassuolo-tizi, simán fújható lett volna.
-
IreN!CuS
őstag
válasz bagyulajuve #145173 üzenetére
A bőrszín sokat befolyásol nyyaaaa, fordítva a 398. magasztaló cikket olvasnánk a hőstettről
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
BenHans
addikt
Ez egy ilyen dolog.
Most mindenki Calafiori esetén csámcsog, hogy húzta az időt (te jó ég létezik ilyen? ki gondolta volna) nem vette fel a labdát a másikat pedig hozzávágta a kis takony, erre Cala annyit mondott "A pezzo di merda. Schifoso!". Utólag viszont korrektül beszélt az esetről.
A kisgyerek hős, Cala véres rongy, de annyira kíváncsi lennék, mi lett volna ha nem egy fehér olasz játékost dob meg így...
De itt be is fejeztem, mert ez már xy ellenes provokációnak minősül.
Ebben az új pc világban az új egyenlőségjel egyik fele mindig összeér.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Datsyuk
aktív tag
Nem értem ezt a két oldal szöveget. 2 teljesen különböző dolgot említesz.
Autogramot kérni egy játékostól bíróként / asszisztensként főleg úgy, hogy te vezeted azt a mérkőzést nem éppen egy profi hozzáállás. Mondhatni összeférhetetlenség. Még ha a szándék mint utóbb kiderült nemes (Az NBA-ben pl még egy sajtósnak is tiltják, hogy autogramot kérjen).
Szemben van egy kampány amit maga a szervezet is támogat és nem a bírók csinálják csak úgy hirtelen.Viszonylag jól megúszta a partjelző az egészet, szerintem.
Sokszor olvasom mostanában itt a fórumon is, hogy Úristen ezek megint térdelnek?!!!4
Őszintén, kit érdekel? Had térdeljenek, nekem fel se tűnik. -
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #145256 üzenetére
amúgy az mevolt, hogy ez egy madrid barca meccs volt?
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #145259 üzenetére
Te könnyű helyzetben vagy, mert legalább az országhatáron belül van saját sípotok...
Akinek se hazai, se külföldi sípja sincsen, nekik marad az árukapcsoláshttp://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #145259 üzenetére
Én is poolos vagyok.
Amiatt van ez most, legalább is az én részemről, mert van itt olyan aki szerint a madrid poolos hiba csak abból akad, hogy a pool kikapott és nem is csalták el a meccset (fújtak a madridnam vagy értsd ahogy neked jó). Próbáltam rávilágítani a arra, hogy nem amiatt csalnak, h a pool játszik. Mondjuk emiatt a provokáció miatt is: "biztos ez is a birok miatt volt".
+ ugye van akit az sem érdekel, hogy előző szezonokban nem csak a pool ellen milyen játékvezetői tévedések tömkelege vezetett a madridi eredményekig.
De felteszem a kérdést, az itt, nem csak általam megemlített szituációk nem értek bűntetőt? Ha igen akkor mi probléma azzal, ha felvetődik. Vagy olyan lesz ez a madridi szitu, h nem csak megadni nem ér, de még beszélni se róla? -
atee_13
őstag
válasz bagyulajuve #145262 üzenetére
Ögervü? Vagy valami ilyesmi neve volt. De volt PSG is ami a barcának kedvezett. De ez ilyen megtörtént, de attól letagadni nem kell. Baj abból van ha megtörtént és után letagadják azt ami egyértelműen látható.
[ Szerkesztve ]
-
Cartevo
őstag
válasz bagyulajuve #145263 üzenetére
Tehát a hazai csapat.
Ami az olasz meccsről még nem mondható el. (ha már árukapcsolás )
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz bagyulajuve #145270 üzenetére
Megszoksz, vagy megszöksz.
Ez aztán a demokrácia...http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz bagyulajuve #145254 üzenetére
Az RTL Klub adja?
Ők nyomták Vasárnap ebédidőben az Mb1-et. A régi szép idők.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #145277 üzenetére
...ennyire elégedetlen vagy Ramsey olasz teljesítményével?
: ) -
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #145273 üzenetére
na ilyen kínkeserves győzelemből kell még min. 4 (ill. lehet könnyű is, mindegy)
ugyan játszunk még veletek, rómával, napolival, de spezia, hellas, crotone udinese, samp ellen azért illene a 3 pontot behúzni.
[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz bagyulajuve #145358 üzenetére
"Ekkora, izé, potyagólt... Jééézus." - Az a jó kis NBIII. Imádom.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #145667 üzenetére
- több jó meccs (unalmassá válhat) - bár az NBA/NFL/MLB/NHL is hasonló és mégis működik (már ha nincs covid)
Ez szerintem már egy ideje amúgy is észlelhető, pl. az évi néhány El Clásico nem unalmas már egy idő után?
-
jkrisztian
aktív tag
válasz bagyulajuve #145722 üzenetére
Napestig tudnám írni az érveimet (amik nem biztos, hogy helytállók), de dolgozok éppen, így csak dióhéjban annyit, hogy ami szerintem a legnagyobb veszteség, az az, hogy a foci sokszínűsége fog sérülni és anyagilag még a jelenleginél is sokkal nagyobb szakadék lesz az "elit" és a többiek között, ami innentől fogva visszafordíthatatlan lesz.
Az igazi vesztesei ennek az egésznek az igazi foci szurkolók lesznek és az össze csapat, akik nem tartoznak az elitbe.Azok a szurkolók, akik 10 évente egyszer, vagy még ritkábban élik meg, hogy megmérkőzhetnek valamelyik európai nagymenővel.
Eltűnnek a nagy tündérmesék, mint amilyen volt anno a Deportivo Alaves vagy a Depor nagy menetelése, vagy a Newcastle, Apoel, Porto, Schalke, Monaco sztorik sem születhetnek majd többé. Óriási érvágás ez szerintem és aki ezt nem érti, az sajnos már menthetetlenül a csúfos, modern szemüvegen keresztül nézi ezt az amúgy csodálatos sportot.
Persze random magyar pisti akit a foci hátországa és romantikája nem érdekel és annyiból áll neki ez az egész, hogy leül a kanapéra és minél minőségibb focit akar látni a fárasztó napja után, annak ez üdvözlendő, de az az irgalmatlanul sok ember, akik élnek halnak a csapatukért, na őket megfosztják ezektől a felejthetetlen élményektől és ez szerintem nagyon szomorú. Sajnos már semmi romantikája a labdarúgásnak és ez csak egy újabb csepp a pohárban.Mi lesz az olyan csapatokkal, mint a Napoli, Roma, Valencia, Sevilla meg a hasonló kaliberű, az elitbe vágyakozó, nagy szurkolói bázissal rendelkező csapatok? Az ő koporsójukba is bele fogja verni a szöget ez az elit liga.
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #145743 üzenetére
Szerintem azért, mert németek, annak minden hátrányával és most előnyével.
Lehet, hogy az 50+1-es klubmodell is közrejátszik, és különben benne lettek volna, de nem hinném. Bevallom férfiasan, meg is lepett volna, ha a BVB vagy a München erre rábólint.
@viharhozo: lehet, hogy az európai kupák, SL hatására történő átszervezése kedvezne a kisebb csapatoknak, így a magyaroknak, de ahogy mondod; többé nem volna realitás, hogy a kupacsapataink elhozzanak egy Barcát, egy Juvét vagy Chelseat, hogy csak pár évre tekintsek vissza...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #145856 üzenetére
kb annyit érne onnantól a vb, mint az olimpia (mármint foci szemszögből)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
addikt
válasz bagyulajuve #145895 üzenetére
Na ez az, látod van menőbb is a Szuperligánál amit ki tudunk sajátítani, a MU, City, Real, Barca stb nem lesznek meghívva, ki lesznek hagyva, itt csak a legjobbak szerepelhetnek.
[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz bagyulajuve #145934 üzenetére
kizarjak a csapatokat, akkor UEFA szekhaza ele azert vmi kollektiv szurkoloi gyulest csak kene szervezni 1.5-2m-s tavolsagtartassal afkorz, hogy a dontessel nem egyezo velemenyu tomeg sokkal nagyobbnak latszodjon... fáklyákkal, reszben csak a hangulat miatt... meg foleg utalaskent
több drón kell ;P
-
bandus
veterán
válasz bagyulajuve #145945 üzenetére
még a végén itt lesz hely a fradinak meg a juve játszhat kéthetente a reallal ez itt most becsődölt szerintem, van egy olyan érzésem, hogy a többi angol klub is hamarosan visszavonulót fúj, lehet a tottenham annyira összeszarja magát, hogy még mourinhot is visszahívja/nem küldi le
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #145961 üzenetére
balaton keleti részén meg aliga
-
Ringman
nagyúr
válasz bagyulajuve #145960 üzenetére
április 1-én kellett volna bejelenteni.
-
mephi666
nagyúr
válasz bagyulajuve #145975 üzenetére
Az egész olyan lett, mint egy Monty Python komédia mintha a Blájen életéből vették volna az ötletet: "mégis mit adtak nekünk a rómaiak?"
Amit én szívesen néznék: ha lennének normális nemzetközi klubmeccsek... pl nemzeti vb mintájára szabad években nyáron rendezni klubvb-t... nem azt a bohóckodást, ami most van, hanem rendesen felépített, selejtezős, pl 64 csapatos, 1 hónap alatt lebonyolítható világbajnokságot klubcsapatoknak (aminek lehetne már presztízse)
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #145934 üzenetére
A Viking Juve ezt üzente.
A Liverpool játékosok is kiadták az állásfoglalásukat.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sh4d0w
félisten
-
BenHans
addikt
válasz bagyulajuve #146047 üzenetére
Nem erkölcsi győztes az UEFA.
De érdekes addig jó volt míg az FFP-vel bebetonozta a topcsapatokat.
A Roma éveken át szenvedett ettől és sakkozott, hogy az ötödannyi pénzből kijöjjön, mert ugye nagyon nem mindigy hogy valaki 500 vagy 50 milliót nem léphet át.
De legalább volt verseny, el tudta csípni ilyen Milan meg Inter elől a BL helyeket némiképp megdobva a kasszát. Ellenben most verseny nélkül önjelölt módon akart elitkedni és nagy lét húzni pár olyan csapat is, aki nemrég talált vissza a top4 közelébe.
Persze érthető, verseny nélkül alanyi jogon jobb az elitben focizni mint egy szezonban megdolgozni a pozícióért alapból előnyből indulva így is és aztán attól függően gyűjteni a pénzt, hogy meddig jutnak a kupában. De tudom, nehogy egy Roma többet tegyen el a BL-ben egy Barcelonánál, még ha kiejti akkor sem, pénzben nem nyerhet csak gólban.Én is azt mondom, legyen több pénz a BL/EL-ben, de ne pofára osszák, hogy xy örüljön hogy ott lehet, a gazdagokat pedig foci nélkül díjazzák mert papíron esélyesebbek. Emellett(!) a bajnokságoknak is több pénz jusson és szimplán a bajnoki helyezése alapján kereshessen többet egy Sassuolo, mint egy Roma, ha adott esetben előrébb végez, persze a nagyobb kluboknak ezen felül járjon kompenzáció annak függvényében hogy milyen bázist képviselnek és hogy szerepelnek BL/EL-ben. Így végső soron összességében a Roma úgyis többet kapna, hiába végzett eggyel lejjebb, de pl ha a Roma megelőzi a Juventust a Juve mégis valamivel többet kapna summázva.
Ha viszont az önjelölt top vezetések nem akarnak focizni, mert ott ki lehet kapni egy Atalantától, egy Rómától, egy Ajaxtól vagy Portotól, akkor más üzletágat kell nézni.
Mi az a gusztustalanság, amit a Bíró Dávid emlegetett a kapcsolódó youtube videóban?
Azt mondja jaj mi lesz, ha a Milan-Juve-Inter sokszáz millióval még gazdagabban játszanának a bajnokságban, akkor majd a Sassuolo meg a Roma többet kérhetnek a játékosaikért.
Persze ezt szatírikus fanyarsággal vetette fel, de már az a mondat is felháborító.Amúgy nagyon szimpatikusan beszélnek, Christophe de pláne.
ps. Arra nem szeretnék reagálni, hogy a tökömtudja milyen generáció nem tud 2*45 percet végignézni. Ez a kötődés hiányán felül mentális hiányosság is. Tessék egyben elolvasni 50 oldalt, tudom nehéz de hasznos, ne videóban nézze, mert olyan sekélyes sivatagos fos marad az elméje hogy inkább beszélgetek majd robottal.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #146057 üzenetére
viszont teljesen logikus a kezdeményezés a nagy klubok részéről, hogy egy elitligát alakítsanak ki, az USA minta bizonyítja ezt, csak itt Európában ezt mi nem látjuk működőképesnek
Hogyne látná, aki akarja. Ott az EuroLiga a legjobb példának.
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #146060 üzenetére
Elnézést, nem olvastam végig a kisbetűs szerződési feltételeket.
-
BenHans
addikt
Én megértem azt, hogy mit szeretett volna ez a 12 csapat, azt is hogy miért, de nagyrészt másokat büntetnének a saját hibáik miatt is. Vannak elvi etikai kérdések amit nem az UEFA-nak van joga feltenni, hanem más kluboknak és ha lenne képviselője a futball szellemiségének akkor neki.
Talán itt De Zerbi szavai a legjobbak azzal hoznék példát, lehet hogy egy benzinkutas apukával és óvónő anyukával a háttérben egy kissrácnak nagyon nehéz az orvosiig eljutni és onnan még mindig óriási lépés nevet szerezni, praxist felépíteni, de legalább van lehetősége, legalább ha valamit erőn felül beletesznek. Ez így még mindig jobb, mintha azt mondják, hogy fiam, játszhatsz a többi tehetős fiúval, de te nem mehetsz tovább mert ott csak nekik van hely.
Sok dologban egyetértünk azt hiszem, én nem is akarom ezt tovább nyújtani.Szaniszló Csabi szerintem tökéletesen összefoglalta. Aki teheti nézze meg.
[ Szerkesztve ]
-
Peterhappy
őstag
válasz bagyulajuve #145975 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #146091 üzenetére
Az első félidőt láttam egészében, a másodikból kevesebbet. De örülök, hogy megvan a győzelem Chiesa nélkül is.
Akaratlanul is azonban folyamatosan a jövő évre gondolok, s nem vagyok biztos benne, hogy értelmes döntés megtartani Pirlót. Elég nagy kockázat volt ez az év is, ami azért a BL-helyet talán hozza. Jövőre megtartani Pirlót kicsit 19-re lapot húzni kategória, úgy vélem. Meglátjuk, mit hoz a nyár játékosok és edző tekintetében. Netán elnök (és akkor vezetőség) tekintetében.
-
kacsyx
aktív tag
válasz bagyulajuve #146086 üzenetére
Hát persze, hogy a BM-nél sem minden tiszta, nem is állítottam soha az ellenkezőjét. Viszont nagy különbség, hogy Uli le is ülte, na de pl. Perez és társai? De ha már itt tartunk, Messi, CR, Benzema és a többiek? Benzema konkrétan egy bűnöző, mégis a mai napig vígan elvan a Realban (hol máshol...).
Továbbra is kérdés, kik számítanak "elit" kluboknak? Mi ennek a mércéje? A pénz? Az aktuális helyezés? A szurkolótábor? A történelem? A koefficiensek?
Elnézést minden Tottenham szurkolótól, de ők kishalak pl. egy Celtichez képest, egy Benficához meg pláne. Szóval mi alapján lenne eldöntve, hogy kik mehetnek az elitligába? Szerinted korrekt lenne egy Arsenal fix hely, mikor ott van pl. egy Galatasaray? De ott a Milan is, oké van szép múlt, na de hány éve már, hogy a bajnokságban kb. a pofozógép szerepét töltik be? Mivel érnek ők többet mint bármely más ország legnagyobb klubjai?
Fix helyeket egyik csapat sem érdemel és azért az angolok is leszállhatnának a földre, mert nincs olyan jó 6 csapatuk, hogy ekkora létszámban legyenek jelen, pláne fixen (szerintem nincs olyan épelméjű Arsenal drukker, aki ne röhögte volna ki saját csapatát, a fix Szuperliga tagsággal).Az egyetlen kiút ebből a helyzetből, ha kitalálnak valami fizetési sapka szerű megoldást és kőkeményen beleállnak a hitelek, költekezések maximalizálásába. Az sehova sem vezet, ha még több pénzt kapnak, mert abból nem tanulnak. Sőt, most remélem az összes magát elitnek gondoló klub kap valami jó kis büntetést, hogy tudják hol a helyük.
-
jkrisztian
aktív tag
Biztos, hogy az amerikai példa a jó példa és azt kellene követni nálunk is? Bevétel szempontjából biztosan, gazdaságilag nagyon jól felépített ligák vannak ott (NBA, NHL, NFL, MLB) de ez szerintem az európai foci esetében nem jó irány. Ha ez a cél, akkor a csapatok költöztetése, elidegenülése már csak egy köpésnyire van, és ezt a fajta irányt nem lehet majd az európai szurkolók jelenlegi generációjának torkán letolni.
Az amcsiknál nagy kötődés nem figyelhető meg, vannak tradicionálisan nagy csapatok, akiknek betonbiztos a helyük a nagy szurkolói bázis és a színes történelmük miatt, de a legtöbb franchise igazából identitás nélküli, marketing termék.
Az amcsik az egyetemi NCAA csapatokhoz például sokkal jobban kötődnek, nem hiába, hogy az egyetemi focinál körülbelül csak az NFL ami népszerűbb, pedig amatőr státuszú sportolók játsszák. Ezen szerintem érdemes elgondolkodni. -
jkrisztian
aktív tag
válasz bagyulajuve #146102 üzenetére
Értem az álláspontodat teljesen, nem gondoltam, hogy te szeretnél hasonló rendszert, csak általánosságban írtam az amerikai példára.
Mondjuk az megint csak vicc kategória, hogy amatőr státuszban versengenek az egyetemi sportolók, mert olyan szinten játszanak és olyan méretű pénzeket termelnek, hogy azt bármelyik sportág megirigyelné.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Addiesdive AD2101 automata karóra
- DJI Mini 3 pro drón kiegészítők - táska, propellervédő, ND Filter szett
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest