- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #37298 üzenetére
Erre én is gondoltam, de olyan mintha a mentalitás, a lendület veszett volna ki belőlük az újonnan igazolt játékosokkal.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #37286 üzenetére
Van hova fejlődnie, de a rúgó technikája nagyon ígéretes. Lampard, Oscar nem volt a pályán, ezért Ő állt a labda mögé, de bár ne állt volna.
Tavaly azért akasztott egy két wtf gólt: [link]“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #37286 üzenetére
95%-ban vagy a sorfalba rúgja, vagy ki a stadionból. De ha abban az 5%-ban kaput talál, az gól.
(#37285) DopeBob: Miért, a jobb oldali csajnak tudod a nevét?
[ Szerkesztve ]
-
Elber09
csendes tag
válasz DeathAdder #37263 üzenetére
Hát mint ember nem a kedvencem, de edzőként zseniális!
-
szami777
addikt
válasz DeathAdder #37248 üzenetére
messze még a vége
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Prien
addikt
válasz DeathAdder #37112 üzenetére
Reus és Gündogan sehova, legalábbis remélem. Új csapat épül Dortmundban, érkezik Dong Won Ji és Milos Jojic is.
A kevés is több a semminél.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #37051 üzenetére
ennyi, kb. +nem akart robinho sorsára jutni, az is lehet
-
ted_mosby
senior tag
válasz DeathAdder #37004 üzenetére
az nem hétfőn van?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #37000 üzenetére
Jovetic nem csatár
-
IreN!CuS
őstag
válasz DeathAdder #36973 üzenetére
Most nézem mi volt , elég kemény , viszont legalább megpróbálják elérni a változást ami dicséretes
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #36968 üzenetére
Én megmondom őszintén, életemben nem hallottam róla.
-
bagyulajuve
addikt
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36963 üzenetére
Direkt nem írtam be ide a fórumba, nehogy megint pofáraesés legyen belőle.
Én nagyon szeretem a két ukrán szélső Konoplyanka és Yarmolenko játékát, régóta mondom, hogy egyiket el ként hozni. Kono mozdíthatóbb jelen pillanatban. Ha egy hónapja megkérdeznek hogy Konoplyanka vagy Salah, akkor egyértelműen az ukránt mondtam volna.-Erősítés lenne?
-Mindenképpen. Ha nem hozunk CM-et és őt elhozzuk, akkor egyértelmű mi Rodgers szándéka. Coutinho parádés volt az Everton ellen, tehát 1-2-es középpályán övé lenne az egyik CM/ACM hely mint kedden. Gerrard is védekezőbb stílusban most nagyon jó volt DM-ként, konkrétan teljesen leszedte Barkley-t.
Studge és Suarez alap elől, és úgy néz ki Rodgers 4-3-3-at preferálja mostanában a 4-2-2-2 helyett. Elég jól muzsikált az elmúlt két meccsen Suarez és Studge úgy, hogy egyik mindig szélsőt játszott, másik csatárt és váltották folyamatosan egymást. Szóval így a támadó helyre marad Sterling és ha nem középen játszik akkor Coutinho. Kono viszont nagyon agilis, sokkal érettebb játékos mint a fiatal angol, tehát én nagyon bírnám a Konoplyanka - Suarez - Sturridge támadósort.
Látom goal.com-os forrást linkeltél. Az ukrán komoly célpont, Ayre és/vagy Fallows már ukrajnában vannak tegnap óta. Ezt mint Barrett, Pearce, Bascombe, Ben Smith lehozta.
Ha leigazoljuk akkor nagyon remélem, hogy olyan erősítést fog jelenteni, mint Sturridge és Coutinho volt tavaly télen.
Ja és reménykedjünk hogy a Spurs nem halássza el megint előlünk. Levy olyan deadline day-en mint az 5 éves karácsonykor.Tibiajax: Én is más oldalon ezt a videót láttam, pont ezért kérdezem. Amúgy jó látni mennyire emberből vannak a sztár focisták is. Hernanes pedig nagyon jó, nagy erősítés lehet/lesz.
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36940 üzenetére
A nyilatkozatok. 1 percnél jön Big Sam. Az egyetlen edző aki nagyobb arc a PL-ben mint José. Vicces ahogy telesírja a sajtót a bunkerfoci miatt, viszont eddig ő alkalmazta azt ezerszer.
YNWA
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #36940 üzenetére
mondom, hogy ipari hülye. annyi agya sincsen, hogy legalább gondolkodjon fél percet, mielőtt neki áll hisztizni, talán rájönne, hogy hallgatni arany... de nem, égeti magát tovább
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #36928 üzenetére
ezt most komolyan kérdezted? hol a kandi kamera?
-
salival
aktív tag
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #36919 üzenetére
ezt korrektül kivédekezdte a west ham, foggal-körömmel
arsenalnak sincs esélye szerintem a city ellen, elfognak menni...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #36852 üzenetére
Úgy a tudom a MU-ba is hatalmasak a fizetések. De lusta vagyok utánanézni.
-
KisTücsök
addikt
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #36779 üzenetére
ilyet is ritkán látni
-
L_YKing
addikt
-
L_YKing
addikt
válasz DeathAdder #36750 üzenetére
Ejj
Ez brutális. Van róla vidi? Hogy tört el?Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
7600 GS
addikt
válasz DeathAdder #36725 üzenetére
maga mögé utasította minden idők legerősebb futballcsapatát
Ajajaj, valami ebben a mondatban nagyon nem stimmel.
-
Ps Vita
őstag
válasz DeathAdder #36732 üzenetére
én is elismerem,de így kijelenteni,hogy a legjobb,meredek picit...
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Ha már csak olyanok lehetnek a legjobbak akik kicsiknél kezdték(ami hülyeség),ott van Klopp
De Pep, és Jupp is simán az a kategória(csak zárójelbe,Mou még soha nem rakott össze annyira erős csapatot mint ezek ketten,és ők valahogy gyönyörű focival is meg tudták oldani ),aztán mögöttük éppen lemaradva jön Wenger
elismerem én Mou-t,de valahogy mindig a Pénzcsináló jut róla eszembe...[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36727 üzenetére
Ha Carlo nem tud összehozni címeket, akkor nem létezik olyan edző aki igen, persze ez saját vélemény.
Igazából a Chelsea erre(defenzív futball) van kihegyezve, de a Real nem, mégis azt erőltette, ez a nem mindegy, és pont ezért válik majd be itt(Chelsea), mint anno a Portonál, meg az Internél. -
cyberkind
félisten
Erre jöjjön egy FB komment:Ő az a kategóriás "ember", akinek örülünk ha jön, de még jobban ha megy!
Igen bukás, 3 év alatt, kipicsázott a Barca elég sokszor, kezdve az 5-0-val, az úgymond " zseniális taktikája" miatt, és nagyon szép hogy a 11 emberes védekezéssel nagy nehezen megtudta verni a csapatot, de kevés, 1 tökéletes éve volt, amikor bajnok lett a Real, akkor, jól, nagyjából szépen, és eredményesen játszott a csapat, és az utolsó év az...
Biztos jó edző, csak nem a nagy csapatoknál, vagy ahol nem ő irányít ezerrel mint most is, meg a Portonál, és az Internél.
Isten óvja meg a Realt hogy még egyszer csak a neve felmerüljön, több mint katasztrófa lenne, elég volt egyszer.
Az meg hogy továbbmentek szép teljesítmény az elmúlt évek miatt, mert a keret bőven többre volt hivatott, itt a 2009-10-es Lyon elleni zakóra gondolok.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #36709 üzenetére
azért erős, hogy a világ legjobb edzője. van egy olyan edző, akit pepnek hívnak és van egy jupp is. szakmailag nem nézi le szerintem senki, de emberileg nyugodtan le lehet.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36709 üzenetére
Érdekes hogy a világ "legjobb" edzője csak a világ legnagyobb klubjánál bukott meg.
Eredménynek se nyoma, mert torony magasan vezetniük kéne a bajnokságot, kis csapatok elleni zakók.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36685 üzenetére
Ezen jót röhögtem , kell neki a játéklehetőség, így bárhova elment volna ahol állandóan kezdő lesz.
-
törölt tag
válasz DeathAdder #36567 üzenetére
Valóban.. Assaidiben reménykedtem pedig, ahogy láttam a "felfutásait", a cseleit - már amikor játszott éppen. A múltkor volt egy nagy gólja, arra emlékszem.
Sajnos ez van.. Mostanában Susot várom, hogy visszajöjjön és játsszon. Kíváncsi vagyok, hogy egyáltalán akar-e nálunk játszani, illetve ha játszik akkor, hogyan teszi.Meg mér pár akadémiás srácot várok, hogy majd játsszon a felnőtt csapatban, mert olyan nagy hírrel igazolták tavaly, meg azelőtt a fiatalokat.. azt' az egyik sérült már féléve vagy most sérült le félévre nem tudom, a másik alig játszik..
-
törölt tag
válasz DeathAdder #36546 üzenetére
Szerintem Salah-hal/-val nem buknánk nagyot, de esélyes, hogy a kékekhez megy.. természetesen.. Ince meg ne jöjjön, minek ?! Ne az alattunk lévő bajnokságokból vásároljunk már.
Assaidi meg alig játszott nálunk. Én simán kezdőbe tettem volna többször is. Szerintem elég jó játékos
lehet később.
Borini meg - amit eddig láttam Sunderland meccseket - nem túl jó. Eddig csak tizenegyesből láttam gólt szerezni - na jó, rémlik valami más gól is, de ez most lényegtelen. Ne jöjjön vissza.Én azért reménykedek, hogy igazol valami jó játékost még januárban BR és nagy erősítés lesz!
A tegnapi meccs:
Rasztakurv@.. jóvót' Sajnos hangosan örülni nem tudtam, mert itthon már aludtak a népek, de megtettem, amit tudtam. A büntetőknél legalább annyira izgultam, mintha a Liverpool játszott volna. A sunderlandi Fletcher büntetője.. mikor feldolgoztam.. Hogy lehet úgy rúgni ?! Ha nincs ereje, akkor ne álljon oda!
Meg a kommentátor. Végig azt hajtogatta (a hosszabbításban és 1-0-ás állásnál), hogy ,,Már csak x percet kell kibírnia az MU-nak és döntőben van". Mondom az létezhetetlen. Vagy én nem tudom jól a szabályokat ? Mert ha tényleg döntőbe jutott volna, akkor a 90 perc után is döntőbe kellett volna kerülnie.. Szerintem elnézte, de nagyon.. -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36546 üzenetére
Biztos megsajnálta őket a vasárnapi meccs után.
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36541 üzenetére
Nyugi.
A MU-től félni kell, nem megijedni. Hozni kell az első féléves teljesítményt + egy-két pontot és meg lesz a top4.
Lucas csak hetekre dőlt ki, DM/CM-et kell igazolni ettől függetlenül.
Coutinhonál biztos vagyok hogy formába fog lendülni, nagyon fiatal még, természetes a hullámvölgy.
Suarez nem megy ha lesz top4.
Spurs pedig reméljük csak az edzőváltás és adebayor lendületét kapta el. Ne feledd, 5-0-ra elpicsázta a pool őket.
Ince csak tavaly télen volt téma, ha akarnánk simán visszahozhatnánk potom pénzért, mert év végén lejár a szerződése. De nem akarjuk.
Salah meg nem rossz játékos, BL-ben kétszer elintéze a Chelsea-t, nemhiába akarják Mata után elvinni ők is az egyiptomit.
Aspas betli valószínűleg, Borini faszán tolja a Sunderlandben, Alberto pedig a jövő embere de állóképességben és kondiban még javulnia kell. Benne még bízok.
Ennek ellenére kell egy CM, LB és esetleg egy RW a télen.YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36347 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy Johnson alapjáraton sérült mostanság és ideális esetben már megműtötték volna a térdét. Csak hát az ínséges idők szélsőhátvéd poszton mostanság...
Morálját ronthatja az is, hogy a klub nem akarja meghosszabbítani a 100k/w-s szerződését, csak alacsonyabb fizuval. Johnsonnak mindig is nagy álma volt spanyolba szerződni, több éve pl spanyolul tanul már. (meg matematikát valami egyetemen )
Ha viszont nem sérült és jó morálja van akkor a csapat egyik legfontosabb játékosa. Kevés jobbvédő támogatja annyira a támadásokat és vesz részt a kombinatív játékban olyan hasznosan mint ő.Nyilván nyáron kell egy RB-t szerződtetni mellé/helyére, de a másik oldal ezerszer sürgősebb most.
Ilorinak jót fog tenni a granadai kölcsön, legalább meccsrutint szerez mint Suso az Almeriában. Egyik kupameccsen megnéztem volna, de érthető ha komoly bajnokikon nem számolnak még vele.
YNWA
-
törölt tag
válasz DeathAdder #36317 üzenetére
Elég szomorú, de ilyen a foci. Néha 1-1 meccs belefér.
Viszont a következő meccs égetően fontos. Azért is, mert kell a három pont, illetve az Everton ellen játszunk.Valóban, nem játszik túl jól mostanában, de én nem örülnék neki. A felfutásai hiányoznának, illetve a beadásai. Hellyel-közzel neki is voltak jó lövései, amik nem kis gólt hoztak. De tény, nem játszik túl fényesen. Kelly oda egyedül kevés lenne. Skrtel - Toure szélre esélytelen.
Én arra az Ilori-ra lennék kíváncsi, mert mikor leigazoltuk, olyat olvastam, hogy - nem pontos már az emlék - a leggyorsabb védő vagy nagyon gyors védő létére (?!). Meg is örültem e hír "hallatán", erre még nem is játszott..
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #36279 üzenetére
4.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36285 üzenetére
Dehogy vagyok az, ha a kedvenc PL csapatomra vagy kivi, az a MU.
(#36284) Integra
Mármint kinek? -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36282 üzenetére
Én nem akarok Arsenal sikert, pezsit szeretnék bontani a 10. kupamentes év után, tudod, kupamentes móka 2005 óta.
MU meg ha így halad nem lesz BL, akkor nehéz lesz venni jó játékosakat. -
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36279 üzenetére
A nagy meglepi a Tottenham lett az edzőváltás után, meg Adebayor.
Chelsea lesz a bajnok. -
szami777
addikt
válasz DeathAdder #36248 üzenetére
welbecknek nem megy , etonak igen.
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #36186 üzenetére
direkt vártam az összefoglalót is a meccs után, 3 különböző állásból is mutatták vagy tucatszor, csóri kapus hozzá sem ért, suarezt elvitte a lendület és a fájdalom, nagy spíler ez a farkasember
sajnos az viszont tény, hogy a bíró amit látott, az alapján megfújhatta, mert úgy fordult be a kapus suarez lába mögé, hogy takarásban volt[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #36181 üzenetére
Sterling is lövöldöz, én is lebasztam volna Suarez helyében... valami nagyon nem volt rendjén ma, az biztos
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #36172 üzenetére
Stoke ellen is ugyanilyen vállalhatatlan volt, csak ott bemákoltuk a meccset.
YNWA
-
homeless09
őstag
válasz DeathAdder #36123 üzenetére
Túl nagy a győzelmi kényszer, és pont a 2 legjobb játékos sérült. Nem sok esélyt látok sajnos.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36095 üzenetére
Elvileg lement egy kis segítséggel a pályáról, nem láttam a meccset ezért írom hogy elvileg.
2-en támogatták az öltözőbbe menetkor.
És elvileg ficam.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #36095 üzenetére
igen, ha valaki tudja mi lett vele, ossza már meg
nem láttam én sem -
homeless09
őstag
válasz DeathAdder #36061 üzenetére
szerintem kacsa a hír, egy MU-s oldalon sem találok ilyenről infót.
-
Sickboy25
addikt
válasz DeathAdder #36061 üzenetére
Akkor Rooney is megy...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #36052 üzenetére
Az "atombunker" Chelsea ellen sajna elég sanszos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #35996 üzenetére
Így van.. De ezt már rég tudjuk. Az angol játékvezetés - megkockáztatom -, a magyar alatt van valahol. Bár nem nézek magyar focit.
Webbet és Atkinsont biztos látni fogjuk. Clattenburg meg majd lesz a 4. játékvezető.(Most így eszembe jutott, hogy tudod kit láttam régen meccset vezetni ? Phil Dowd-ot. Régebben bírtam a tagot, de volt egy jó pár igen rossz döntése.. )
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #35972 üzenetére
hát azért focicsapatot visz, szóval mondható szakembernek is...
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #35969 üzenetére
miért fáj az, hogy örült neki?
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35925 üzenetére
a vb selejtezők utáni mondókájára gondolok, amikor cr parádézott egyet.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35925 üzenetére
Cannavaro Materazzi-nak köszönheti az Aranylabdáját, ha nincs a fejes, Francia vb cím van, Zidane Aranyladával.
Tavaly október végén.
Én is meglepődtem azon hogy Raúl nem kapott soha sem, pedig...Ja igen, remélem az utóbbi meccsek ezernyi kihagyott helyzeti erre(Aranylabda) voltak foghatóak, most már jöhetnének a gólok.
[ Szerkesztve ]
-
kutkut
addikt
válasz DeathAdder #35916 üzenetére
Csak nehogy egyszer Suarez kapja...
Csak azt ne...Egyébként meg az sem a legcélszerűbb, ha annak adják, aki a legtöbb kupát nyeri, mert az nem feltétlenül annak az 1 játékosnak az érdeme. Azt egy csapat nyeri. A legtöbb gólt lövőnek megy az aranycipő... *szerk: akit szintén lehet segíteni jó gólpasszokkal... Akkor kinek kéne kiosztani az aranylabdát?! Mondjuk többek között én ezért adtam volna már egyet Iniesta-nak is vagy Sneijdernek (cyberkind kedvéért ).
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Integra
titán
egy söröm van arra, hogy akkor változott meg az egész, amikor blatter kinyitotta a száját....
-
Ps Vita
őstag
+1,azért durva,hogy már trófea se kell hozzá,végülis össze is vonhatják az aranycipővel
(Cr szerintem is kurvajó focista,de sajna ha így folytatják szart se fog érni ez a díj)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #35797 üzenetére
"Hogy mért nem lehet ezt magyarul leírni, hogy értsem is.."
Ettől lesz valaki faxagyerek, hogy soppingolni jár, nem teszkózni...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #35795 üzenetére
Ja szórta a labdákat... el a fenébe. Egy VKPnál meg nem érdekel mennyire veszélyes kapura, legyen sok szerelése, interception-je, és 90%+-os passzolása.
Csabi meg nem VKP volt, hanem klasszikus deep lying playmaker a double pivotban Mascheranoval, aki tényleg VKP volt a double pivotos "destroyer" szerepben.YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #35790 üzenetére
Akkor kb. te vagy az egyetlen ember aki ne látta hogy Gerrard holding midfieldernek mennyire gyenge volt ma.
76%-kal passzolt ma, az katasztrófa vkp-nak.YNWA
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #35787 üzenetére
Gerrard borzalmas volt egyedüli vkp-nak, Lucas meg még rosszabb egy sorral előrébb tolva. Őket nem szabad együtt játszatni, mert nem mozgékonyak semennyire.
Más:
SUAREZ: 22 goals and 5 assists in 15 PL gamesSTURRIDGE: 10 goals and 4 assists in 11 PL games
Ennyike
YNWA
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #35773 üzenetére
milyen?
Nasrit meg hogy lerúgták... azonnali piros annak a gyökérnek
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35766 üzenetére
Mintha ez meglepő lenne.
-
Ps Vita
őstag
válasz DeathAdder #35704 üzenetére
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #35676 üzenetére
ilyen fejjel...
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35673 üzenetére
Átlagosan játszott, voltak jó labdái, illetve CR kivédte a gólra tartó lövését.
-
Enzolord
addikt
válasz DeathAdder #35523 üzenetére
Sőt egyenesen szárnyalunk...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35453 üzenetére
jó ilyeneket olvasni, le a kalappal!
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #35453 üzenetére
ez már igen
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #35388 üzenetére
szeretnék nagyon, de nem bírok egyet érteni veled... ez a szedett-vedett ultrakommerz min.1új mezszponzor/év-min.1edző/félév - Tottenham sehol nem lesz, max méltó helyén majd, az erős kezdés után látványos zuhanás végén, jó kis nekivaló szokásos uefa-helyen
másik uefás meg jah, kb az Everton lesz
Chelsea-től valóban kell tartani, ezért gondolom őket én is az első négybe. Többi szerintem gyenge mind ahhoz, h ezt a jelenlegi négy legerősebbet megelőzze. itt már csak a sorrend lesz kérdés
azt meg hogy ki lesz majd az első, hát azt nem mondja meg szerintem senki a világon -
Sztbeni
őstag
válasz DeathAdder #35384 üzenetére
UEFA kofficiens pontoktól. És mivel a Liverpool nem nagyon alkotott mostanában nemzetközi kupákban, ezért nem hiszem, hogy kiemelt lenne. Most még 58.464 pontjuk van, de jövőre törlődik a 09/10-es pont, és akkor 35.000 körüli pontjuk lesz, ami kijutás esetén is csak a negyedik kalapra lesz elég.
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #35379 üzenetére
A Juventus az olasz bajnokságban valóban kimagaslik, azonban európai csapat ellen gyenge, lásd a koppenhágai nyalóka-partit, már több éves hagyománya van utóbbinak sajnos.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #35384 üzenetére
biztos vagyok benne, h ez a mostani powered by Suarez-Liverpool benne lesz az első négyben a végelszámolásnál. Ebben én biztos vagyok.
Arsenal, City, 'Pool és a 4. még talány, talán Murinnyóék.. de a united is odaérhet még, ki tudjaha visszatér az öreg a kispadra
-
Sztbeni
őstag
válasz DeathAdder #35382 üzenetére
Nehéz lesz a Liverpoolnak a BL-t elérnie, de van rá esély. Mondjuk a negyedik hely még nem garancia, mert sanszos, hogy a rájátszásban nem lennének kiemeltek, akkor meg jöhet pár nagyon kemény ellenfél is.
-
Sztbeni
őstag
válasz DeathAdder #35379 üzenetére
Nem hiszem, hogy Juve-Pool lenne jövőre. Kizárt, hogy a Juve ne szerepeljen BL-ben
-
Prien
addikt
válasz DeathAdder #35373 üzenetére
Hajrá Dortmund!!! Igen, ez a jövő, csak nem az idén. Alaposan át kell szervezni a csapatot!
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35368 üzenetére
mondom, hogy ez nem moyes hibája.....
Tibi:
azaz...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Assimilator
őstag
Elsőre azt hittem Dzsudzsák ívelt be.
-
homeless09
őstag
Arról sajnos nem Moyes tehet, hogy a keret 60%-a középcsapatba való. Elmondása szerint 2-3 játékost már most télen is fog igazolni.
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35285 üzenetére
egész hihetetlen, komolyan... egy pillanatra még meg is fordult a fejemben, hogy csak ugrattok, mert ez annyira vicc...
na de most akkor juve-roma ollé
-
cyberkind
félisten
Valahogy nem lep meg Anelka semmitmondó megnyilvánulásáért adott büntije óta az FA.
-
pohár
félisten
na takarodj... ez már a legalja az FA-től
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35280 üzenetére
ebben mi az obszcén? nem értem. gondolom egyik kezével v mint victory, másik meg ököl, mint nulla. mit kell ezen vizsgálni?
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #35280 üzenetére
ez most irónia volt, vagy tényleg vizsgálni akarják ezt is?
Integra... 2-0 volt, amikor lehozták, szerintem az eredményt (is) mutatta, bár a V is esélyes
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz DeathAdder #35277 üzenetére
Azért, mert egy jogos góltól fosztottak meg minket a City ellen és BR hangot adott ennek. Természetesen az "effé" egy kö**ög banda - tudjuk rég.. - és kib@sz a Liverpoollal.
-
salival
aktív tag
válasz DeathAdder #35277 üzenetére
BBC5 extra rádió adja. Kőkorszak van, rádiót kell hallgatni hogy kövesd a meccset.
YNWA
-
pohár
félisten
válasz DeathAdder #35237 üzenetére
egy valaki van, aki szokta töltögetni a magyar kommentárosat, de neki nincs HD-ben Sport2
az volt az első, hogy vele beszéltem, hogy mi a helyzetGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
bagyulajuve
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz DeathAdder #35151 üzenetére
nálam Hazard és Walcott menne ki a 2 szélre és Yaya menne be középre Carrick helyére
Resistencia eterna
-
baluka26
nagyúr
Azért ha ennyi embert delegál az Everton, igencsak ott kellene lenniük legalább BL-ben...Meg Arsenal.
Tavalyi bajnok MU-ból senki? Chelsea-ből senki? City-ből meg ketten....
Kurvára nevetséges.
[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
NyxNyxNyx
addikt
Nem sikerült annyira acélosra. Szélsőkkel mi van?
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35058 üzenetére
Webb szerződést szegett tegnap?
Az meg a másik, ki a lajos?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35058 üzenetére
ki a lajos?
ah so, kösz
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35046 üzenetére
Ez szép, csak a Real Neymar-ért is 90-et adott volna, szal teljesen mindegy az egész, volt egy max pénzügyi keret, egy kiváló játékosra.
86 milla font meg rekord lett volna.A Sport Bild információi szerint a Bayern München nyáron próbát tesz David Luiz megszerzésére. A brazil belsővédőt már 2010-ben beajánlották a Bayernnek, akkor nem kellett, most viszont Matthias Sammer és Pep Guardiola személyében két David Luiz szimpatizáns is ott ül a Bayern vezérkarában. A kivásárlási ár 30 millió euró körül mozog.
Mégiscsak?
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz DeathAdder #35046 üzenetére
mert suarez sokkal jobb mint bale?
mindkettő teljesen beteg és nevetséges ár, de amíg olajpénzekből finanszíroznak klubokat, addíg az ilyen összegek mindennaposak lesznek....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #35039 üzenetére
Én konkrétan bármelyik nagy klubban, zseniálisan képzett játékos bárhova jó.
Nicklas Bendtner már 25 évesen legenda.
David Moyes szívesen látná csapatában a Chelsea kegyvesztett irányítóját, Juan Matát.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest