- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz #16514048 #136031 üzenetére
Az hagyján, de ezek a "vigyázzunk", meg "ennél gyorsabban kell", "figyeljünk" benyögések 5 perc alatt elvették a kedvem a meccstől. Lehet én nem emlékszem, de Hajdú B. nem csinálta ezt régebben, utoljára az öreg Knézy csinálta ezt állandóan...
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz #16514048 #133847 üzenetére
... és bevált.
Végülis nagy katasztrófa nem történt. Mindössze annyi a vörösök feladata, hogy PONTOSAN ugyanannyi pontot halásszanak legalább össze, mint a Leicester, és a pontazonosság a vörösök mellé állna.
... és a zárófordulón a rókák otthonában meccselnek a vörösök, az mindent eldönthet.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #132774 üzenetére
Ezaz.. és ha ehhez még le is kell majd térdelniük az nagyon ki fogja csapni nálam a biztosítékot.
Igazából a "no room for racism" is pont egy ilyen olcsó népszerűséghajhászás, de legalább saját, igaz semmit nem vállalnak fel vele, csak kinyilatkoztatnak valamit. És ezzel a dolog le is van tudva.Ezt meg ha figyelmen kívül hagynák, mint az F1-ben, akkor biztos jönne valami suttyó paraszt mondjuk Sterling, aki eljátszaná a Hamilton 2.0-át, és kiprovokálná valami pozitív diszkriminációval.
De valójában ez, meg az LMBTQ az egyedüli amivel hajlandók foglalkozni. Hogy olyan kampányuk sincs hogy harcoljunk a korrupció ellen? Sokkal adekvátabb lenne az európai futballban Ja, oda már fel is kellene vállalni valamit? Hát akkor inkább nem. És még nagyon sok szép és nemes dolog van, ami mögé beállhatnának, és ami politika mentes.
-
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #130686 üzenetére
Ez csak a barsza által kézivezérelt lakájmédia, hogy nehogy a kecske a szitibe menjen
Remélem azért legalább 1 év ban meglesz ebből, és nem tudják le pénzbüntetéssel, és akkor nagyon fogok szurkolni, hogy valamelyik csöves kis angol csapat megcsípje az ötödik helyet
Amúgy meg várhatóan az lesz, hogy fellebeznek, elhúzódik, jövőre indulhatnak, és jön a pénzbüntetés.
De azért kíváncsi vagyok ezek után az FA mit szól, vagy ők mindent rendben találnak a szitinél?
-
-
ZavaBalazs
őstag
-
Enzolord
addikt
válasz #16514048 #129854 üzenetére
Az a baj Martiallal, hogy úgy játszik, mintha beleszarna. Ugyanaz az érdektelen jóllakottság jellemzi, mint sokukat a keretből. Rashford meg Greenwood ok, de kell még valaki előre. És ha még nem mondtam volna, lófütty a középpályánk..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Peterhappy
őstag
válasz #16514048 #128489 üzenetére
Ez jo
En reggel mondtam a haveroknak, hogy a MU meg fogja szivatni a $zitit, de csak x-re gondoltam es ugy remlett, az Old Traffordon jatszanak.
Vajon a $ziti elengedi a bajnoksagot, ramegy csak a BL-re? Vajon ez Pep utolso szezonja?
Az tuti, higy ezt csak a L'pool veszitheti el - es meg egyszer nem fogjak elbenazni. Nem, iden kizart. -
veterán
válasz #16514048 #128327 üzenetére
Várható volt, hogy ez lesz a fogadtatása, amint az is, hogy arra a meccsre lesz kihegyezve, valamint az is, hogy az azon a meccsen kialakított helyzeteit homály fedi majd. Minden meccset még ő sem tud megnyerni egy agyhalott edzővel megáldott csapatnak, vagy a max. közepes argentín válogatottnak.
Dijk akkor nyert volna, ha a City nem előzi be őket.
"Utóbbi két Barca meccsen is amit láttam, neki volt a legtöbb labdaérintése, nem mondanám, hogy csak elől sétálgatott." Te legalább hajlandó vagy megnézni, nem csak károgni rá.Ez a szint az, amit látni kell meccsről meccsre, csak ugye a a gyűlölet miatt elkapcsolódik a TV.
Sosem kedveltem, de Kloppnak jár a szobor a Mersey-partjára(főleg, ha összejön a BL után a PL is), már a BVB-nél is látszott, hogy mire képes, akkor sem sokon múlt a BL.
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Pkc83
őstag
válasz #16514048 #127497 üzenetére
A genyóság inkább az , hogy bevezették ezt a szemét VAR-t ami elég
sokat hibázik , arról meg nem is beszélve , hogy mennyi gólt vesznek el
amit amúgy a birók simán megadnának , és például a fogadóirodák meg le
se szarják! Hányan anyázhattak már akik gólszámra fogadnak és simán nyernének
ha nincs a VAR!! Szerencsémre engem nem érint de van ismerős aki sokat
sz.p.tt már ez miatt! -
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #127342 üzenetére
Nem láttam, azt látom hogy a hiányát semennyire nem tudja pótolni a két támadó, akikre hivatkozva maga az edző jelentette ki, hogy nem kell helyette másik támadó
Mégha csak a bottom10 ellen is volt leginkább gólerős úgy sem.
Nem a játék szervezőkészségéről beszélek (és Pereira valóban nagyon nem mu szintű irányító), az már egy teljesen másik dolog, mert ott egyértelműen nincsen hozzáadott érték a padról. pl Conte interjén már az elejétől nyilvánvaló, hogy mit akar a csapata a pályán, és Lukaku is határozottan focistának néz ki (mondom ezt úgy, hogy csak a BL meccseit láttam, meg a juve elleni rangadót)
btw, a B'mouth-on akkor is látszik mit akar, ha C. Wilson helyett Solanke van, Aké helyett meg Francis. Ott semmi nem látszik, és erre a játékosok szintje nem mentség. (na nem mintha nem Ole ígérte volna meg a takarítást tavasszal, ami aztán - érdeklődés hiányában? - végül elmaradt)
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz #16514048 #127261 üzenetére
Már ezt is hamisítják a holmi biszem baszomban
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
vond
MODERÁTOR
válasz #16514048 #125849 üzenetére
Viszont McTomi elég felszabadultnak tűnt így, Pogba nélkül. A franc se tudja, mi tesz jobbat a csapatnak, ha van, vagy ha nincs. Ha mindig a tudása legjavát hozná, akkor tudnám a választ, de így...
Amin viszont eléggé kiakadtam, hogy most már Maguire is csinált pár olyan bénázást, amit nem vártam tőle. Lindelöf meg kész életveszély.
Ezt most láttam. Nem is tudtam, hogy egy ilyen nyilatkozattal indult Sir Alex MU-s pályafutása:
"Legfontosabb célom az, hogy utolérjem (trófeák számában) azt a kib**zott Liverpoolt."
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Ringman
nagyúr
válasz #16514048 #124982 üzenetére
ebben mit lehet félreértelmezni?
“I hope we get out. Brexit. Because that's what people are voting for and [we need to] sort it out because you cannot have someone telling us how to do our own game.”
Holloway’s outburst was all the more bizarre considering that, not only is the EU not responsible for implementing domestic football laws, but the technical director of the board responsible is an English former referee.
The International Football Association Board presided over the new law and consists of eight members – four of whom are from the United Kingdom.
azon kívül, hogy leguardionozta az index az independentet.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
vond
MODERÁTOR
válasz #16514048 #124958 üzenetére
Kapott is 3 percet tegnap.
Komolyan nem értem Ole-t, miért cserélt ilyen későn. Főleg, hogy azt a nem túl acélos padot is meccsbe kéne hozni. Ha esetleg kidől a Marszi-Rash páros, akkor ne "hidegen" kelljen átvenni a helyüket.
(#124957) simondr: Lingard a pályán volt? Hát, elég jól titkolta.
Ruben Neves gólját meg simán blokkolhatta volna Wan-Bissaka, ha nem húzza össze magát, hanem beleáll. Mondjuk ez egy olyan gól volt, hogy még annak ellenére se bánom, hogy láttam, hogy ezzel buktunk 2 pontot.
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #124819 üzenetére
Ja már Kleinheisler neve szóba került
ZavaBalazs - én elfogadom, úgy ejti ahogy akarja, tőlem pölásziknak is ejtheti, de ez egy ízig vérig délszláv családnév amit nem így ejtenek helyesen, és valószínűleg az apja sem így tanulta a nagyapjától, de én attól még nem pluszikozom, csak azért mert ő így mondja
Sokan aláfekszenek ennek hogy a nyugatinak könnyebb legyen kiejteni, mondjuk Lovren saját keresztnevét is "Dezsánnak" mondja, mert a csálé fogú elb@szott fejű vörhenyes beltenyészet így képes kiejteni kényelmesen, angolosan, őt meg valószínűleg különösen nem érdekli, és ha angolul beszél akkor ő is csak dezsán
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #124813 üzenetére
Én ha a magam nevét geciputtonynak ejteném akkor mindenki geciputtonynak hívna?
A csávó valószínűleg kevés neuronnal rendelkezik és nagyobb amerikainak hiszi magát ha így ejti a nevét, csak nyelvtanilag abszolút helytelen. A Pulišić"-et valahogy így kellene ha már úgy írják helyesen": Pulisity (essel, tyével, ezt a nem szlávok csak csével ejtik, ahogy mindent).
Rengeteg Pulisic nevű horvát vezetéknév van, és egyik sem puliszikEz olyan mintha Sallai azt mondaná, hogy ő Szalai, és mindenki ezentúl Szalaizná.
Illetve fogalmam nincs miért kell ezt átvenni mindenkinek, érdekes cét senki sem kristiánó ronádú-nak mondja, pedig ő maga valahogy így ejti
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #124506 üzenetére
Ennyivel többet kellene szerezniük, és nem 12-vel, hanem 20-25-tel, amit általában hozott szezononként összesen, nem csak a PL-ben (tavalyi volt a leggyengébb szezonja, de a legkaotikusabb csapatban is).
Tehát rá lesz adva egy 20 éves angol támadóra a nagykabát, és nem lesz mentség hogy fiatal még bele kell szoknia, kvázi elvárás lesz tőle, hogy hatványozottan hozza azt amit tavaly, és ha nem hozza akkor csalódottak lesznek.
NA de holnap indul rajt, jajj és lesz VAR is juhhéj már lelki szemeim előtt látom Ratkinsont a VAR-ral ügyködve
-
addikt
válasz #16514048 #123794 üzenetére
nem értem miért pont tőle akarnak megszabadulni egyesek.
Ezt én sem.
Realba ne jöjjön, nekem ez a lényeg.
Vagy ha igen akkor mondjuk *Bale + 70-80 milla*. Ezt még elfogadnám. Legalább Bale elhúzna.
130+ milláért ne jöjjön.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
addikt
válasz #16514048 #123790 üzenetére
És ezt a teljesítményt melyik félelmetesen erős csapat ellen is hozták? Pontosan.
Whoscored... 8 tizi gólja volt Pogbának (11-ből amúgy) és van egy rakat öncélú és játékot lassító cselje is. Mindkettő felhúzza a pontszámot.
Kész vicc ,hogy ő van ott a KP-n mondjuk Bernardo Silva helyett.
De akkor mégegyszer.
Pogba egy jó csapatban remekül bevállna (és be is váll, F.o., Juve).
Egy olyan középpályán ahol védekeznek és melóznak helyette (Vidal, Kante). Akkor van ideje és ereje osztogatni (az amúgy tényleg szép) labdáit.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #123464 üzenetére
Sok változott azóta hogy 50 év sem telt hogy egy svájcban még csak nem is szavazhattak, és a négereknek külön mosdója volt.
Sajnálatos hogy útépítéshez, kőműves, bányászáshoz..nem kell nekik a kvóta.El sem tudom képzelni mi lesz még 50 év múlva, manapság már egy (amerikai) filmet sem lehet megnézni anélkül hogy genderrel, vagy pc-vel ne lenne átitatva (kedvencem amikor a régebbi korokba csempészik be pl. a 16. századi királyi udvarba), és a dolog jó úton halad hogy a jövő értelmiségei ne gondoljanak semmit ezekről a dolgokról. (bár remélem hinni, hogy ez csak egy összeollózott nagyon vékony réteg a műsor kedvéért)
Múltkor ment a TV-ben az Ace Ventura, és elgondolkodtam, hogy vajon hogy nézne ez ki, ha napjainkban forgatnák? A főhős vajon a tus alá állna, budiba hányna, rohanna fogat mosni, wc pumpázná az arcát, és felgyújtaná a ruháit az igazság tudatában hogy egy csávót smárolt le?
Valahogy úgy képzelem, hogy Ventura egy imádnivaló homoszexuális fekete csávó lenne, női rögbi csapat lett volna és nem az derült volna ki hogy Einhorn az Finkle, hanem hogy Finkle az Einhorn. Az meg ugye alap hogy Finkle és Einhor egy büdös suttyú fehér lenne (amúgy szerintem ezt a kétnemű dolgot sem mernék meghúzni).(#123453) omfgk - Cseppet sem bánnám, ha igazad lenne
Nem tudom a Wolvest mennyire fogja kinyírni az EL (szerintem nagyon), de nem kizárt hogy belepiszkálhatnak a 6. helybe, esetleg még az Everton, vagy a Leicester, mert ebben a mu-ban a racionalitás legapróbb szikrája sem látszik, kb. mintha valaki megvenne egy gégenpresszinges csapatba egy Icardit
-
RoyBatty
aktív tag
válasz #16514048 #123469 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy úgy nem lett tele a Groupama, hogy 700 forintért (!) is voltak jegyek. Képzelje ezt el mindenki a férfi BL döntővel, ahol 3000 euróért sem lehetett a feketepiacon jegyhez jutni.
A női foci nagyjából a férfi U15-U16 szintjén van, a női topjátékosok közül SENKI nem férne be még a magyar férfi bajnokságba se.
Legdurvább helyzet egyébként a női teniszben van, ott a nők kiharcolták, hogy kevesebb munkáért, kisebb nézettségért, rövidebb meccsekért ugyanannyi pénzt kapnak egy GS-en, mint a férfiak. Serena Williams 1 évvel a problémás szülése után 15 kiló súlyfelesleggel újra világelső bírt lenni, ez mindent elmond a mezőnyről. -
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz #16514048 #123466 üzenetére
Ja mondjuk abba nem gondoltam bele, hogy nemzeti szinten a pénzek hogy működnek. A labdarúgó szövetség bevétele nem tudom miből jön az államon kívül. A hazai nézettségszáma női meccseknél is magas, szóval lehet van alapja.
Kicsit más, mint amire gondoltam.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Ringman
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz #16514048 #122843 üzenetére
...minden nagyobb sporteseményen...
Érdekes, tegnap két kölni Final Four férfi kézilabda-meccset is láttam, és nem reklámoztak ilyesmit. Lehet, hogy egyszerűen csak mást kell nézni, nem a túlfinanszírozott és túlhype-olt focit?
Ringman: Allegri távozott, most már jó lenne, ha valakit hivatalosan bejelentenének. Ez a sok pletyka elég idegesítő. Mondjuk, a tegnapi meccs után egyáltalán nem örülnék Mauriciónak, de ha külföldi edző érkezik a PL-ből, akkor egyáltalán nem zárható ki, hogy Conte tízmillás fizetésénél több pénzt fog bezsebelni a Juventustól. Agnelli BL-sikert akar, ennek ilyen szinten sincsenek akadályai, ezt jól mutatja CR egyes Serie A-klubok bérekre fordított költségvetését meghaladó bruttó gázsija.
-
addikt
válasz #16514048 #122528 üzenetére
Pedig bizony Messi az elmúlt években, nyomás alatt, nem nagyon képes 100%-ot nyújtani.
Idegenbeli meccseken és/vagy a BL kiesés szakaszában a fontos meccseken, esetleg hátrányban bizony képes totál eltűnni.Ilyenkor szokott kicsit unott fejjel sétálgatni. Persze sose volt egy futógép, elég hosszú ideje ő futja a legkevesebbet a csapatból. Csak a kapusoknál szokott többet futni a meccseken.
Nem védekezik, ahogy mostanában már Suarez sem, így persze ,hogy döcögős a Barca védekezése. Letámadni nem nagyon szeretnek.Ha van egy rekord amit Messi nem lesz képes elvenni CR-től az ez.
Nyolcaddöntőben hasonlóan termelik a gólokat, viszont -
Negyeddöntő - elődöntő - döntő statok a BL-ben
Ronaldo 42 gól.
Messi 18 gól.Ha Messi képes CR-hez hasonlóan még 34 éves korában is ezen a szinten játszani akkor gyakorlatilag nem fog maradni CR nevéhez fűződő rekord. BL-ben is simán utolérheti még.
Kivéve a kiesés szakaszt.De félreértés ne essék, nem akarok itt Messi - CR vitát generálni.
Még így is Messi (szerintem) összességében sokkal jobb játékos, de amint azt feljebb is megírták, mentálisan nem lehet őket összehasonlítani.[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #122523 üzenetére
+forceberg
Nem támadom, nem hiába hívja jogosan mindenki GOAT-nak, de mentálisan legalább annyira gyenge, amennyire penge játékos
pl. érdemes megnézni ezt is akinek van rá ideje de semmi gond, mert whoscoreden ekkor is ő volt messze a legjobb
És akkor meglehet nézni pl. cét az Atletico elleni 2-0-ás verés után. Ő volt az egyedüli aki szinte vért ivott, űzte hajtotta a társakat, látszott hogy csak ő hiszi el hogy nincs még lefutva.
kdavid94 - hmmm whoscored rating, mindjárt lecsinálom a bokám
omfgk - így látom én is emiatt nem tudok különbséget tenni, egyértelműen Messi a legnagyobb zseni, de Cé mentalitása, hozzáállása valami egészen példa nélküli. Én ilyen eltökélt, karizmatikus futballistát még életemben nem láttam, azt az argentintól sokkal szarabb, rokkant portugál válogatottat is hogy vitte a hátán a VB-n, még 33 évesen is..
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #120341 üzenetére
Tehát azt mondta a bírónak, hogy sz*rjál a ku***a anyámra?
Mondjuk Suárez is azóta sem tisztázott rasszista vád miatt kapott 8 meccset, mondjuk őt sem kell félteni, de ezekre a verbális vádakra nagyon harapnak.
Érdekes hogy az ilyen patkány Fernandinho féléket nem tiltják el a pályán való folyamatos fizikai atrocitásért.
-
Viszlát
addikt
-
Ringman
nagyúr
-
Z'Z"
őstag
válasz #16514048 #115539 üzenetére
"A Cselszi ZS csapatával voltak egyébként pariban ma, nem azzal, amivel a 4. helyen vannak."
Igen, de akkor nézzünk csak pár nevet a ZS csapatból:
Barkley, Fabregas C.,Loftus-Cheek R.,Morata A.,Giroud., Willian., Pedro. Fasza ki tartalékos csapat.
Egyértelműen ez egy "edzőmeccs" volt számukra, de ez az eredményen mit sem változtat.@forceberg:
Sajnos kevés az a pénz, ami ténylegesen a fociban, utánpótlásba kerűl, vagy ha mégis van ilyen, akkor ott más akadályok vannak.
A Bate-ra meg kíváncsi vagyok, hogy meddig jutnak.
Számomra meglepetés, hogy már innen továbbítottak[ Szerkesztve ]
-
vond
MODERÁTOR
válasz #16514048 #114025 üzenetére
Bár lenne 10 Young-unk a kezdőben. Előbbre lennénk, az biztos. Néha becsúszik egy-egy hiba, de elenyésző amellett, ahogy teper minden meccsen. Ha alibizne, mint sokan mások, biztos nem hibázna ennyit. Rakosgatják balra, rakosgatják jobbra, hátvédnek, szélsőnek, mindennek, de lehozza az összeset. Ha nem lenne mellette totál homály a csapat többi része, még ennyi hibát sem vétene.
[ Szerkesztve ]
-
-
simondr
senior tag
válasz #16514048 #114025 üzenetére
Szerintem Young, meg Lukaku a két legnagyobb kutyaütő ebben a csapatban.
nem szoktam rendszeresen nézni a MU meccseit, de abból amit láttam egyértelműen osztom ezt a véleményt.
Lukaku valami elképesztően 0, már-már Morata mélységeket idéz.juve bármelyik csapatot leveri a császári premier lígből,
Azért megnézném, hogy az idei Man City, Chelsea vagy akár a Pool mire menne a Juvéval. Szerintem nem egyértelmű hogy jobbak az olaszok (de mivel itt a fórum nagy része Juve drukker, mindjárt jön a hurrogás )
u.i.: Mi a pálya Gyula? Glitch mob koncert novemberben?
-
DeathAdder
veterán
válasz #16514048 #113867 üzenetére
Ez abszolút így van
Az ilyen Pirlo, Özil, Iniesta, Kroos, Modric szintű kiválóan passzoló, kreatív játékosok teljesen használhatatlanok, mert "lassúak" és gyengék, ezért inkább az ugyan no name, de erős, és gyors fekákat érdemes használni.
A FIFA egyébként tényleg az a sorozat, ami fogalmam sincs, hogyan tud fennmaradni a piacon, sőt minden évben lefejteni a bőrt, miközben tömegek tolonganak érte. Fifa 18-ból is 24 millió példányt adtak el...őrület.
Évente kidobnak egy részt, amit a következő után valószínűleg soha nem vesz elő senki, mindezt special editionökkel, faszomokkal együtt konzolon 30k-ért, miközben technikailag egy hulladék, az engine egy hulladék, a grafika, az assetek, a textúrák hulladékok, a játékmenet is 15 éve ugyanaz.
A csapatok felállását egy 30 Kb-os patchel meg lehetne változtatni.. de ezért újra kiadni egy játékot magas áron a legnagyobb lehúzós geciség, ami létezik az iparban.És ezt emberek rendszeresen megveszik, horribilis összegekért. Még az évről évre jelentkező COD is tud annyi újat nyújtani, hogy ne totálisan ugyanaz legyen. Fel nem fogom...
-
adise
őstag
válasz #16514048 #113053 üzenetére
Ez csak nekem fura, hogy "nem egyeztek az ambícióik" és közbe egy frissen feljutó kvázi noname csapathoz ment? A pénzen kivul mi más lehetett , közben meg azt probálja magyarázni nem is az az oka. Az ügynöke adta az egészet a szájába vagy magától mondta ezeket nemtudom, de na ez igy nem tunik okosnak
-
BenHans
addikt
válasz #16514048 #113047 üzenetére
Dzsudzsák az arab, Dzsudzsák a pénzéhes...
Most meg tudom érteni őt.
A PSV-s teljesítménye után a világ fassága volt amit csinált.
Ha egy Zenitbe vagy CSKA-ba igazol több pénzért az talán nem lett volna instant süllyesztő, onnan még lehet lépni a Serie A, a Bundesliga és PL középcsapatok felé is.
Akkor még nem a pénzt néztem volna, hanem hogy magasabb szintre jussak, hogy olyan csapatok ellen léphessek pályára mint a Juventus, a Roma, a Milan, az Inter, a Bayern, a Dortmund, a Liverpool, a ManU stb. stb. Magyarként már ez egy szintlépés és megtiszteltetés.Most viszont a megkeseredett közeg úgyis kihozta volna hogy Dzsudzsi kussolj mert kitartunk téged az adóforintunkból, mindamellett, hogy kevesebb a pénz. Sőt, ha nem tetszik valami ment volna az arabozás meg hogy takarodjon. Most már tényleg csak a pénzt nézném és hogy egy ujjal tisztelegjek a hazai megmondóembereknek, mert az én zsebemben van a pénz.
A válogatottal egyszer erőn felül teljesített, és elég volt egy elcseszett meccs hogy a pokolra kívánják őket, mert 2018-ban még mindig nem értik az emberek hogy nincs Aranycsapat, megváltozott a foci és elrohant mellettünk míg mi vertük a mellünket Puskásék sikereire. Már akkor is látszott, hogy le fognak lépni minket, a többi ország a folyamatos fejlődést hajszolta, lásd Adidas cipők...
A régi profizmus tréningeken manapság csak megyében megy el stb stb...
Ez nem is fog változni, egészen addig míg a kész csapatok élére neveznek ki komolyabb szakembereket, az utánpótlás-nevelésben pedig elmaradott módszerekkel, régi dogmák szerint dolgoznak olyanok akik az alapképzésen túl még melegedni sem járnak továbbképzésre.
Lehet hogy több gyerek van mint a sikeresebb kisebb országokban, de mégsem tudnak az egészből meríteni, marad 3-4 hely ahonnan kitűnhet pár gyerek tehetsége ("némi" háttérrel, pénz vagy kapcsolat, enélkül elég ritka) a többi pedig csendben túlkorossá válik úgy, hogy nem hozták ki belőle ami benne lett volna és vagy abbahagyja vagy csak kedvtelésből elfocizgat NB3 szintig.Dzsudzsák tehát az EB-n elérte azt a maximumot ezzel a válogatottal amit a pályafutása alatt elérhetett. A klubfutballban nem, azért viszont ő tett. De ne felejtsük el, hogy ez az ő teljesítménye volt a PSV-nél, ő edzett érte, az ő élete, szerintem kishitű volt, de ez legyen az ő baja, nem sok közünk van hozzá.
Gondoljunk a focin kívülre, a hazai életszínvonal miatt majdnem mindenki eladná magát más munkahelyre +20 ezerért, akinek lehetősége van rá és megteszi azt meg irigylik és köpködik.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest