Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19777) Penge_4 válasza LonGleY (#19776) üzenetére


Penge_4
veterán

Egyszerű a képlet. A CEO váltás óta meredeken romlott a munkamorál, hogy Lars és részvényes barátai megszedjék magukat.

Ahhoz, hogy minőségit alkoss 3 dolog kell: pénz, tehetség és munkamorál/szervezés. A pénzt átcsoportosították, a munkamorált elcseszték és a tehetség szépen lassan elszivárgott vagy leépítették. Ezek után a bugok csak szaporodtak, mert tessék-lássék munkát végeztek. Lars pedig gondolt egyet és azt mondta: "A drágaszágomat nem adom!" így amellett döntött (a részvényesekkel karöltve, akik szintén ezen az állásponton voltak), hogy dobjuk ki az egészet, 1%-tól már úgysem lehet rosszabb (itt megsúgnám, egészen 2,5%-ig emelkedett, amikor lemondott Tetzchner, elszarták és megint csökkent), maximum beletolunk egy kis marketinget, úgyis az kell a népnek.

Azt senki nem tagadta, hogy a Presto-s Opera ne pusztult volna le az utóbbi időkben. Itt a háttérben meghúzódó okokat kell vizsgálni. Ha a piramisok vagy a Colosseum tatarozását átvenné a Strabag, abból se lenne ma már semmi.

Egyszer mindenki megtanulja, hogy nem lehet a végletekig profitot maximalizálni anélkül, hogy egy részét visszaforgatnád a cégbe. Előbb-utóbb az aranytojást tojó tyúk is éhen döglik, ha nem adsz neki enni.

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.