Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69473) diegho válasza Flind (#69470) üzenetére


diegho
nagyúr

Azt azért remélem érzed, hogy az a rendszer nagyon távol áll a stabilitástól, amit egy rosszul megírt app újraindít. Droidot miért nem indítja újra egy app? Van amikor 10-20 appot szedek le és próbálok ki és soha nem indult újra pedig volt pár telefonom. Arról nem is beszélve, amit itt írtak. Normális facebook nincs, párom mindig panaszkodott, de nem igazán foglalkoztam vele, most karácsonyra vettem neki egy Ace4-et, azóta semmi panasza nincs, sem a böngészésre - mert az is borzalmas WP-n.
Azért elég érdekes olyan okastelefont ajánlani, ami rendszerszinten nem tud jó appokat felmutatni egy olyan világban, ahol a facebook és a böngészés talán a két legfontosabb, amit az emberek egy okostelefonban keresnek. Persze van akinek megfelel, de van akinek nagyobbak az igényei egy fapados appnál.

galingong na hajrá mutass olyan telefont, ami új, nem lopott és/vagy nem tiltják le 2 hónapon belül (árukereső 75%-a ilyen, hiszen nagyon kevés üzlet árul gyári garanciás független telefont) és benne van a keretedben 2GB memóriás legalább Snapdragon 800-as (ezt jelölted meg), bővíthető memóriás és kivehető akksis.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.