Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3619) HuMarc


HuMarc
addikt

@sotetlovag97 (#3601): A legfontosabb tényezőt - méghozzá az árat - kihagytad a kérdésből, pedig enélkül nem tudunk neked megfelelő telefont ajánlani. Sőt, tulajdonképpen mindent kihagytál, sem a számodra megfelelő méretet, sem a neked fontos funkciókat nem részletezted. Így látatlatban azt mondom, hogy várd meg az LG Nexus 4-et, az minden konkurensét porba alázza. (megjelenik nov. 13-án)

@sotetlovag97 (#3616): Én ezek közül az LG 4X-et választanám, de még mindig ajánlom, hogy várd meg a Nexus 4-et!

@petyaaa6 (#3603) Oké, hogy nem vennél Motorolát, de miért nem? :F (Erre tökéletes ellenpélda a Defy/Defy+, amik a magyar nyelv hiánya ellenére is néptelefon lett idehaza :R )
2magos is megcsak most kezd egyaltalan kiforrni. Ez a mondat egyszerűen nem igaz! Az LG 2X óta hihetetlen fejlődésen mentek át a kétmagos telefonok (és processzorok) sőt, a Snapdragon S4 Krait processzorcsalád már igazán nagy számítási teljesítményű két- és négymagos processzorokat voltat fel, amik a nagy számítási teljesítmény mellett aránylag alacsony fogyasztanak a kis csíkszélességnek köszönhetően.

@cerkas (#3604): AZ LG L7-et ki is lőném, sokkal olcsóbban ott a Huawei Ascend G300, ugyanilyen HW-val. Az Alcatel OT 995-nek rengeteg típushibája van. (ld. V. T. CS. cikke)

@Peethy (#3605): A Y200 egy viszonylag jó ajánlat, de sajnos kevés benne a RAM. Speedshop-on az Xperia Tipo csak 4000 Ft-tal drágább, de szerintem megéri, mert az minden pontodnak megfelel (jó üzemidő, telefonálás/internetezés és fut rajta az Angry Birds)

@Sanyig4 (#3607): Ajánlom a ZTE Grand X IN-t, és a helyedben kerülném a HTC One V-t, csöppet el van árazva. A Desire X korrekt ajánlat lehet, de te magad írtad, hogy drágállod.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.