Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#179951) Zsolt,72 válasza Tiédetis (#179949) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Egyetértek veled: „sz@ros ájfont” én sem vennék és másnak sem javaslom. Még a fertőtlenítés után sem nyúlnék hozzá szívesen, ismervén az előzményeket. :)

(#179952) xhege válasza Tiédetis (#179949) üzenetére


xhege
addikt

Volt idő mikor egyetértettem volna veled iPhone ügyben, de az elég régen volt.. :) Mennyibe kerül egy S23 Ultra, Xperia 1 V vagy egy Xiaomi 13 Ultra? Az IOS vagy bejön valakinek vagy nem, de a mögöttes támogatásban szerintem jobb mint bárki más a versenytársaknál. Mondom ezt úgy, hogy én pl visszaváltottam droidra.

(#179953) Tiédetis válasza xhege (#179952) üzenetére


Tiédetis
senior tag

Nem igazán érdekel az S23 ultra, nagyjából a samsung sem, annak ellenére, hogy nejemnek most veszek egy A54-t.
Öröm látni, ahogy kolléga összeszűkült szemmel nézi a ájfonján a filmet, mert a roid szar, az nem is telefon, ami meg van... hát valamikor a blade volt majdnem azzal a kijelzőmérettel, de legalább ájfonja van. A másiknak meg egész nap a töltőn lóg a gépe, gondolom azért, hogy tudja hol van :C
Szóval egy a gond: nem kéne szarolni a másikat, mert egyrészt bocs, de én furkóságnak tartom, másrészt az egyiksem különb. Ez áll mind a kettő oldalra, vagy mittomén mennyire.
Nekem ezek haszálati eszközök, se több, se kevesebb. Ha elromlik, kuka és veszek másikat, ha újabbat akarok, frissebbet, veszek másikat. Nem 5-6 év múlva, hanem 2-3 év múlva és még mindig bentebb vagyok velük és már megoldva a frissítés :D Teszem ezt úgy, mint a vásárlók kb 60-70%-a.

A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

(#179954) M-63 válasza xhege (#179939) üzenetére


M-63
tag

Nem húztam fel, csak elengedtem a dolgot. Az idei flagshipek közül nem nagyon szoktam ajánlani, mert nem mozgok olyan körökben. 1000 euró felett természetes, hogy nem vennék kínait, bár egyiket se venném, de ha tényleg nem tudnék mit kezdeni a pénzemmel, akkor iphone lenne, erős és stabil a rendszere, ami tetszik. Viszont, ha megnézem az s23 ultra képeket, akkor meg lehet zavarodni 😅 mindenesetre 1000 euró felett olyan dolgok nekem nem férnének bele, mint a közelség érzékelős probléma, lassú töltés, meg egyéb hibák, amiket nem tudok, mert nem olvastam a fórumokon, mert nem érdekel.
Nem tudom, mit tudhat az az oppo, de ha egy s23 ultrat lecserélnéd az nagyon fura.
Egyébként maximálisan egyetértek, hogy a csúcs mobil nem hal be akárhány frissítés után, bár azt nem, hogy nem lassul, mert szerintem lassul, csak annyira nem lehet észrevenni.
Én amiket irtam, az a 200 ezres kategoria és az alatt. De mondom, nincs már kedvem magyarázni, hogy amit ajánlok miért jobb, mint a másik. Nekem ami bejött azt ajánlom, nem ajánlhatok egy olyan telefont ami szerintem nem jó.

(#179955) xhege válasza Tiédetis (#179953) üzenetére


xhege
addikt

Két idézet tőled:
“Szóval egy a gond: nem kéne szarolni a másikat, mert egyrészt bocs, de én furkóságnak tartom, másrészt az egyiksem különb.”

Az ezt megelőző hozzászólásod:
“Van pár olyan eset, ami miatt pl, nem veszek sz@ros ájfont…”

Ez így elég furán néz ki. :)

(#179956) ryger válasza magmakocka (#179948) üzenetére


ryger
aktív tag

Vehetsz egy ilyen kis kutyut is az uj telefonhoz es akkor hasznalhatod a jack-es fulesedet ;)

[ Szerkesztve ]

(#179957) xhege válasza M-63 (#179954) üzenetére


xhege
addikt

Nincs is ezzel gond, azt kell ajánlani, amit te jónak gondolsz, mert majd úgyis eldönti a kérdező mit vesz.
Nézd meg az Oppo által készített fotókat akar a fotós topikban, és látni fogod mit tud. A kamera viszont csak egy dolog, mégha nekem fontos is, de sok másban meg jobb az S23 Ultra, így nem cserélem le Oppora.

(#179958) Tiédetis válasza xhege (#179955) üzenetére


Tiédetis
senior tag

Nem. Szándékosan írtam azt így, figyelemfelkeltés és felháborodás miatt.
Tudom mit írtam előtte és tartom is.

A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

(#179959) magmakocka válasza magmakocka (#179940) üzenetére


magmakocka
aktív tag
LOGOUT blog

Ezek közül melyiket ajánlanátok? Amúgy a OnePlus az elég bejövős. De haverom kiröhögött, amikor azt mondtam, hogy váltok Samsungról. Azt mondta, hogy nincsen más értelmes alternatíva, ennyiért...

[link]

Ezekről van véleményetek? Valami olyasmit is keresek, ami hosszú élettartamú lesz. Mondjuk frissítések terén is, community terén is.

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

(#179960) Zsolt,72 válasza xhege (#179955) üzenetére


Zsolt,72
aktív tag

Touché. Éppen most tettem vágólapra az ominózus részt: „Szóval egy a gond: nem kéne szarolni a másikat”, mert egyszerűen annyira gyönyörű! :)) Közben frissítettem a lapot, mert volt egy megérzésem, hogy ezt a dolgot más sem fogja szó nélkül hagyni. :)

Az már csak hab a tortán, hogy miért neked címezte ezt a posztot, ezzel a tartalommal, mikor te aztán végképp nem írsz olyat, amire így lehetne reagálnia. :F

(#179961) M-63 válasza magmakocka (#179945) üzenetére


M-63
tag

És esetleg egy Jack átalakító nagy hátrány lenne? Mert ha nem, akkor van egy pár mobil azért, amit tudnál nézni, de ha jack kell, akkor nem tudom, hogy fogsz e találni.

(#179962) magmakocka válasza ryger (#179956) üzenetére


magmakocka
aktív tag
LOGOUT blog

Ó igen. Ezzel mennyit szenvedtem. Egyszerűen nem tudom, hogy ennyi is elég? Mert amúgy láttam olyat is, ahol ilyen komolyabb kütyük vannak, Hi-Res dolgokra és stb... Valóban elég ez is?

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

(#179963) magmakocka válasza M-63 (#179961) üzenetére


magmakocka
aktív tag
LOGOUT blog

Mint mondtam fentebb is. A jack csatlakozó nem nagy hátrány. Csak akkor a telefon legyen felvértelve BT codec-kel. Tehát vagy BT oldalon nyújta azokat a dolgokat, amiket szeretnék, vagy van benne egy jack. Lehet csak én vagyok jack buzi. De samu alatt csalódtam a BT LDAC alatt, amikor egyszerűen nem stabil a kapcsolat. Az aptX HD és társai ezért lenne jobb. A jack az nálam mindent visz, mert az natúr. De nem fontos, ha megvannak a szükséges BT dolgok. Szóval, aki úgy érzi, hogy szívesen ajánlana telefont, ne tartsa magában!

Tehát, jack/bt oldal legyen erős. Ne legyen kompakt akkor. Max majd sütök rajta. 😀

Köszönöm, amúgy a segítségeket!

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

(#179964) xhege válasza Zsolt,72 (#179960) üzenetére


xhege
addikt

Miért nekem címezte nem tudom, de igazából mindegy. Az, hogy ő direkt figyelemfelkeltés miatt írta, meg felháborodásból az úgy már biztosan ok. :) Nem akarok én megfejteni másokat. Ha így gondolja, akkor így gondolja.

magmakocka: biztosan jön majd valaki, aki hozzáértő ehhez a témához. A hangminőség terén általában a Sonykat szokás emlegetni, de nálam ez nem annyira kardinális, mert inkább podcastot hallgatok, mint zenét.
A linkelt lista kapcsán szerintem válaszd ki mi az ami neked tetszik leginkább és olvasgasd a telefonok dedikált topikjait. Pl Pixelek esetén azért vannak anomáliák.

(#179965) alpihun válasza magmakocka (#179940) üzenetére


alpihun
senior tag

Nem tepsi + jack kombóról egyből a Zenfone 9 jutott eszembe. Újan szinte 300k, de használtan lehet belefér a keretedbe.

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#179966) magmakocka válasza alpihun (#179965) üzenetére


magmakocka
aktív tag
LOGOUT blog

Igen, látom a telefon specifikációit. Egyedül csak az ára az, ami egy kicsit lelombozott. Lehet csak én vagyok az, aki nem szívesen ad ki ennyit egy mobilért?

Ha egyedül a kompaktságot nem vesszük figyelembe, tehát kb az S20 FE alatt van / azonos szinten a kijelző mérete, akkor jöhet esetlegesen valamivel kedvezőbb telefon?

A szoftverre látom csak 2 évet adnak, valamint ha jól látom, szegényke throttlingol. Felveszem, mint szempontot, de a továbbiakban is, várok további telefont!

Köszönöm szépen az ajánlást! (Amúgy pont van 200eFt egy ilyen telefon, de biztosan lecsúszok róla, nem szeretnén elhamarkodni sem)

[ Szerkesztve ]

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó! - Milyen kóddal? - Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb .

(#179967) Tiédetis válasza Zsolt,72 (#179960) üzenetére


Tiédetis
senior tag

Ha követed a hozzászólásokat, akkor még neked is látható, hogy válaszoltam neki arra is, amit nekem írt. Touché...
Szóval mellé. :DD :DD :DD

Persze sz@roljunk csak, hiszen az olyan trendi.

[ Szerkesztve ]

A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

(#179968) HartgeH3-2.8


HartgeH3-2.8
addikt

Sziasztok!

Főnökömnek szeretnék venni mobilt. Ő nagy Samsungos NOTE kedvelő, de ugye az megszűnt. Jött az ötlet, hogy próbáljuk meg a Redmi Note 12 Pro 5G-t. Én úgy tudom, és ismerőseim körében nagyon bevált főleg a 10, 11, 12 szériák, hogy ezek már minőségre egy jól összerakott készülékek. Meg tudjátok ezt erősíteni? Belevághat a főnököm?

Köszönöm :R

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

(#179969) alpihun válasza HartgeH3-2.8 (#179968) üzenetére


alpihun
senior tag

Samsung Noteban és Redmi Noteban a néven kívül semmi közös nincs. Anno a Xiaomi a tepsisége miatt koppintotta a nevet, de ma már minden tepsi ugye.

Ettől nem rossz teló (vagy: nem ettől rossz teló) a Redmi, de tartsd szem előtt, hogy minőségben teljesen más kategóriák. A Samsung Note mai megfelelője az S23 Ultra: nagy téglatest alak, stylus, legjobb kamera és kijelző stb.

Nem gatekeepelni akarok, de Redmi Noteot venni valakinek, azért mert szerette a Samsung Noteot, recept a csalódásra.

[ Szerkesztve ]

Bagoly mondja verébnek, hogy nagy a feje, búsuljon a ló.

(#179970) Tiédetis válasza HartgeH3-2.8 (#179968) üzenetére


Tiédetis
senior tag

Összerakott telefon, nem csúcs hardver, attól messze van, az ára igazodik ehhez.
Ha érdekli, vegye meg online és ha nem tetszik, marad a 14 napos eset. :)

A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

(#179971) sfdrakex válasza HartgeH3-2.8 (#179968) üzenetére


sfdrakex
nagyúr

Csúcs kategória után szerintem nem fog neki tetszeni egy középkategóriás telefon, de ahogy előttem is írták rendelje online és ha nem jön be neki, visszaküldi.

Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!

(#179972) trebrona válasza HartgeH3-2.8 (#179968) üzenetére


trebrona
nagyúr

Attól függ, milyen viszonyban vagy vele. ;]

------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

(#179973) HartgeH3-2.8


HartgeH3-2.8
addikt

Köszönöm szépen a válaszokat. Munkás telefonnak kell neki egy összetört S8 után, csak ismeri szereti a Note szériát is. Minőségre, design-ra tetszetős. Ebben az árban, csak használt (zéró garanciás) Note 10 Plus-ok vannak, és az nagyobb rizikó most nekünk. Nekem kifejezetten tetszik a kamerasziget, a kicsit iphone jellegű forma, és gombok.

Specifikációban kimondottan jó. Teszteket megnézve nem írnak rosszat sehol.
Kíváncsi leszek, bepróbáljuk ;]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

(#179974) juve600 válasza HartgeH3-2.8 (#179973) üzenetére


juve600
nagyúr

Samsung után a Xioami MIUI rendszere nem biztos hogy tetszeni fog :D

(#179975) HartgeH3-2.8 válasza juve600 (#179974) üzenetére


HartgeH3-2.8
addikt

Szokjon néha hozzá új dolgokhoz az ember :DDD
A költséglimit nagy úr ;]

Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM

(#179976) peestike válasza juve600 (#179974) üzenetére


peestike
senior tag

nekem pont fordítva volt. :DDD
igaz, nem után, hanem mellett. cégesnek kaptam egy samsungot, mát több, mint 6 hónapja, de nem vagyunk még mindig barátok.

42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.

(#179977) jbnd-007


jbnd-007
tag

Egy Galaxy S23-nál 80 ezer forintos árkülönbség van a nagy, ismert forgalmazók és a kisebbek között. Az olcsóbbak gondolom szürkeimportosak. Mi a Samsung garanciális hozzáállása az ilyen helyekről, vagy külföldről beszerzett telefonokhoz?

(#179978) xhege válasza jbnd-007 (#179977) üzenetére


xhege
addikt

Egy év hivatalos Samsung gari, a maradék 2 évet a bolt adja Magyarország esetén. Mint az iPhone.

(#179979) Tiédetis válasza jbnd-007 (#179977) üzenetére


Tiédetis
senior tag

A Samsung Magyar Zrt. által forgalomba hozott készülékekre, a következő hivatkozáson megjelenő garanciális feltételek vannak érvényben: https://www.samsung.com/hu/support/warranty/.

Az Európai Unió országaiból származó készülékekre, 1 év jótállás van érvényben, mely az eredeti külföldi számla vagy az bolt által (ahol a készülék eredetileg eladásra került) a termék adataival kitöltött és lepecsételt Európai jótállási jegy alapján érvényesíthető.

Az Európai Unión kívülről származó készülékekre a származási helyükön vállalt jótállás vonatkozik, amelyet a vásárlás helyén lehet érvényesíteni.

Fontos megemlítenünk, hogy amennyiben a terméket nem Magyarországon vásárolta/nem Magyar piacra szánt, illetve nem rendelkezik a kitöltött és lepecsételt magyar Samsung jótállási jeggyel és a számlával, a termékre nem terjed ki Magyarországon jótállás. Természetesen magyarországi márkaszervizekbe is belehet szállítani, azonban a javításuk díjköteles lesz, illetve a különböző szabványok miatt megtörténhet, hogy szervizes kollégáink nehézkesen, vagy egyáltalán nem tudnak hozzájuk alkatrészt beszerezni.

A T. rollok hozzászólásait ahogy eddig, ezek után sem olvasom

(#179980) ryger válasza magmakocka (#179962) üzenetére


ryger
aktív tag

Erre sajnos nem tudok valaszolni mert nekem annyira nem fontos a zene minosege, inkabb csak szoljon valami, amikor hasznalom, eleg ritkan :DDD En IPhone-on hasznaltam hasonlot es mukodott minden gond nelkul.

(#179981) Xpod


Xpod
addikt

Sziasztok,

van olyan telefon, amiben van vezeték nélküli töltés és 3,5-es jack?

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#179982) vacs válasza Xpod (#179981) üzenetére


vacs
veterán

Kevés, de van, pl HTC U23 Pro és Sony Xperia 5 IV.
Itt az összes: [link]

[ Szerkesztve ]

(^)(>.<)(^)

(#179983) uregpapa


uregpapa
csendes tag

Hi! S10e-m reggelre megadta magát. Ilyen méretben és tudásban mi most az ajánlott. Maradnék a samu mellett.Thx

(#179984) Sgr_A válasza uregpapa (#179983) üzenetére


Sgr_A
addikt

S23 a legkisebb de az is inkább s10 méret

[ Szerkesztve ]

(#179985) Cblacksmithc


Cblacksmithc
junior tag

Sziasztok.

Asszonypajtásnak keresnék új mobilt 100 körüli áron. Amit láttam és néztem is, az samu a52s (ha még lehet kapni valahol) illetve a Realme 9 pro és 9 pro+ valamint 10-et is néztem (nem is tudom miért)

ajánlásokat hallgatnék pro és kontra (igen, ezért kérdezem, mert természetesen más készülékekre is nyitott vagyok)

segítő hszt köszönöm.

a legjobb ár-értékarányú készülék érdekelne mondjuk

Ne fogadd meg a tanácsomat. És bárki más tanácsát se. Bízz magadban! Jó vagy rossz, boldog vagy boldogtalan, de a te életed, és csak rajtad áll, hogy mihez kezdesz vele

(#179986) mulatosdj válasza Cblacksmithc (#179985) üzenetére


mulatosdj
tag

Ugyanígy keresek én is, csak annyi hogy az a52s mellé odaraknám a realme gt master editiont. Ezek után nekem is a Realme 9pro + jön. Előbbi készülékek 2 évesek már, ezt figyelembe kell venni. De egyébként nem tudom a 9pro + jobb e úgy összességébe. Várom erre én is a válaszokat! :)

(#179987) Xpod válasza vacs (#179982) üzenetére


Xpod
addikt

Szia,

köszi, azt hittem van más is.
A GSM arena-t néztem kb 2 hete, de akkor nekem valamiért felhozta a Xperia 10 IV-et is. Most meg nem látszik.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#179988) juve600 válasza Cblacksmithc (#179985) üzenetére


juve600
nagyúr

Ezek közül a Realme 9 Pro +

(#179989) Orgi válasza mulatosdj (#179986) üzenetére


Orgi
őstag

Milyen válaszokat szeretnél? :) Ez a kérdés kb a topic minden 2. oldalán végig megy amúgy, lehet már az összefoglalóba kéne tenni... Én nem kedvelem a Samsungot, egyedül a hosszabb frissítési idő és az IP védelem szólna az a52s mellett véleményem szerint, én a Realme 9 Pro+-t választottam, a fényképező része élő képek (és nem Gsmarena összehasonlítás szerint) szerintem jobb (a fotós topicba jó pár képet felraktam), imádom a sztereó hangszóróját, az atomgyors töltést, az UI-t, az egész akadásmentes gyorsaságát és egyszer sem fagyott még ki. Ha majd lecserélem, valszeg a 11 Pro+-ra fogom.

Ráadásul folyamatosan, minden szabadidőmben túrázom (vélhetően az itteni olvasók 99%-nál többet), télen, esőben és eddig még nem volt problémám az IP védelem nélküliséggel sem.

(#179990) mulatosdj válasza Orgi (#179989) üzenetére


mulatosdj
tag

Szia! Csak annyit választ szerettem volna, hogy megéri e azt a többlet pénzt a 9pro + ,mint a gt master edition? Én e kettő felé húzok inkább. De kb meg is kaptam :)

[ Szerkesztve ]

(#179991) -Maci-


-Maci-
addikt

Sziasztok,

Ki szerint melyik telefonnal lehet a legszebb képeket lőni 100eFt alatt?
Huawei P20P-ről lenne a váltás, azzal nagyon elégedetek voltunk, csak hát összetört szegény.
Gyerek fotozása, videozása lenne a legfontosabb. Azon kívül csak a szokásos FB, Messenger, Whatsapp.
Kérnék szépen ötleteket, hogy miből válsszak.

Köszönöm szépen :R

If you don't know where you are going, any road will get you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]

(#179992) juve600 válasza -Maci- (#179991) üzenetére


juve600
nagyúr

Realme 9 Pro +

(#179993) Orgi válasza Orgi (#179989) üzenetére


Orgi
őstag

Egy pár friss kép (Realme 9 Pro+):
[link]

[ Szerkesztve ]

(#179994) dave118


dave118
senior tag

Sziasztok

Céges (Voda) telefont kellene választanom, visszaolvasgatva a Samu A34 lenne a nyerő. Egy Honor Magic5 Lite lehet neki alternatíva? Nem volt még sosem Honor
telefonom. Még a Xiaomi Note 11 opció, de a mostani note 8T után nem igazán vágyom Sájomira. A33 a kicsit kisebb mérete miatt lenne vonzó, de az a pár mm már nem oszt nem szoroz, úgyis tepsi mind.
Felhasználás átlagos, fontosabb dolgok a korrekt kamera, zökkenőmentes használhatóság, tartósság, extra igényeim nincsenek.
köszi előre is!
D.

[ Szerkesztve ]

... Ami ami, az az.

(#179995) xpeg94


xpeg94
csendes tag

Sziasztok!

A kérdésem azokhoz szól, akik jártasak az emag-on való vásárlással.
Úgy tudom az emag hivatalos viszont eladó nagyrészt minden nagíyobb telefon márkának, tehát nem szürkeimportos, amit kerülnék. De az emag-on belül is vannak forgalmazók. Pl. van egy samsung a54, amit az emag weboldalán, de forgalmazónak a huszti phone van feltüntetve. De van a54-ből olyan is, amnek a forgalmazója az emag, de azt 8 ezerrel drágább. Akkor most a huszti phone-os azért olcsóbb vajon, mert szürkeimportos? Vagy ami az emag oldalán van az mind megbízható garancia terén? Elbizonytalanodtam, mert jó árban lenne az olcsóbb, de nem vagyok tisztában vele, hogy megbízható e.

(#179996) F1r3b1rd válasza xpeg94 (#179995) üzenetére


F1r3b1rd
tag

Szerintem nem 100%, ezek a boltok nem mindíg adnak többet 1 év garinál, v ha igen, lehet elhajt ha gariztatni akarod.
Vhol írták, hogy csak a felületet biztosítják a külsős boltoknak, utána mossa kezeit az eMAG.

(#179997) juve600 válasza xpeg94 (#179995) üzenetére


juve600
nagyúr

azt vedd ahol az Emag a forgalmazó , a többit kerüld inkább

(#179998) xpeg94 válasza F1r3b1rd (#179996) üzenetére


xpeg94
csendes tag

Ezt jó tudni, köszi!

#179997 Juve600 Neked is köszi!

(#179999) nanorambo


nanorambo
őstag

Helló!
Megéri galaxy a52s 5g ről S23-ra váltani?
Igazából az a52-vel meg lennék elégedve, anno direkt snapdragon miatt vettem, de baromi sötét a képernyő maximum szinten is az utcára, és iszonyú nehéz tégla a telefon. Ha hosszabb ideig nyomkodom konkrétan begörcsöl a kisujjam amivel támasztom alul :D

Az s23 méretei kb tökéletesek, de árban nagyobbnak tűnik a különbség, mint a "tényleges upgrade" mértéke. Még úgy is, hogy 260 körül már lehet kapni és nem az "ali-gsm"-ben.

[ Szerkesztve ]

(#180000) tutis válasza nanorambo (#179999) üzenetére


tutis
őstag

s21fe-re váltottam, aminek az akksija elég gyatra, ha megbékélsz vele akkor 170 körül már tudsz venni normálisabb gsm boltban. én sima A52-ről váltottam, megvan a hűha érzés. Csak a fránya akksi, de wireless töltővel megoldottam, nem kell dugdosni sehova, meg beállítottam jobban a telót

http://www.youtube.com/tutisgsxr

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.