Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-04 10:31:59

LOGOUT.hu

Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aktuális: Karácsonyi telefonajánló 2023 (cikk), Milyen telefont vegyek 2023-ban karácsonyra? (videó)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#110022) time87


time87
csendes tag

Sziasztok!

Nagy gondban vagyok, kipusztul a kezemből a régi Sony Ericsson x10 minim (a nem szétcsúsztathatós). Voltak jelei ennek, a jack már évek óta bekulált (azóta vagyok idegállapotokba' Móunika!), most az akksi halt meg azon felül, hogy természetesen a 2.1 android 256 MB rammal nem feltétlen kompatibilis a mai okostelefonos valósággal.

Spúr vagyok, így az árkategóra 40.000 Ft. Meggyőzhető vagyok, ha valami miatt okvetlen értelme lenne több pénzt adni a telefonért, ami miatt instant adom a több pézet, az a 4" körüli megoldás (amiről tudom, hogy nincs, de hátha valaki olyat tud, amit nem talált a gúgli nekem).
Újat szeretnék, leejtett, kipirított akksis dolgoktól tartok.
Venném én mindenhonnan, de a magyar gari fontos lenne nagyon, ami el tud romlani nálam, az el is romlik általában. A szihijáci mondta, hogy ha úgy gondolok a tárgyakra, hogy lelkük van, adok nekik nevet, akkor nincs ez, eddig nem alkalmaztam a gyakorlatot, de majd most!
Az előző 5 (6? ki tudja már) éves telefonból adódóan igeneléggé hosszú távra terveznék. Lehetőleg még annál is hosszabbra.
Használni nem sok mindenre tervezem, lehessen telefonálni, böngészni, és hirtelen így ennyi. Ne rogyjon a rendszer össze alatta, amikor pergetem a menüt, mert attól felvágom az ereim.
Nem ragaszkodok semmilyen oprendszerhez, de ennyi pénzért nagyon mozgásterem sincs. Windows Phone-os akartam lenni (örök életre outsiderkedést!), de az alkalmazások híja, illetve a w10 eléggé elvette a kedvem az egésztől (akad pont mellettem egy w8, az nekem oké lenne, de a w10 nyeklettnyaklott azon, amit a kezembe fogtam, szóval inkább nem, köszi)
Méretre pedig a 2,5" után el lehet képzelni, hogy mennyire kicsi kéne. Zsebben hordom a telefont, 1 kézzel kezelném, nem tartalomfogyasztok akkorát rajta, vagyis max akkorát, amit eddig megoldottam ezen a lőrésen is, szóval na. De láttam, hogy 5"-nél nincs kisebb, de az lenne a nagyon dőzs, ha kisebb lenne. Mondjuk valami 4" méret.
Én személy szerint ezeket találtam hosszas, vizsgára tanulás helyett elkövetett gúglizásom során, nagyjából ebben a sorrendben is:
Xiaomi Redmi 4A
Xiaomi Redmi 2 Pro
Doogee X5 Pro
Vernee Thor
UMi Diamond

Valaki látóterében van bármi más készülék, ami jobb ötlet lenne?

Fontos lenne még, hogy ne kelljen 2 havonta legariztatnom, ne hulljon szét, ne legyenek olyan funkciók, amik ímmel-ámmal mennek benne (Doogee fórumban olvastam talán, hogy érintő volt rossz, aztán meg valami más, ilyet azért ne már), szóval inkább legyen kicsit trébb a sepcifikáció, mintsem szétessen az egész.
Xiamo Redmi 2 Pro kisebb, de alig látok már belőle, meg azért az se túl friss, épp kifut.

Ja! Az se rossz, ha nem küldi el a rizsszedő koméknak az adataim. Nem azért, nem vagyok fontos ember, de ne legyen már Kínában élő stream abból, ahogy fingok.

Illetve az MediaTek helyett a Snapdragon dolgok jobbak? Mintha ezer évről emlékeznék ilyenre.

Ki mit tudna mondani? Köszönöm szépen előre is!

[ Szerkesztve ]

Ide kéne egy ötletes aláírás, gondolkodnom kell még rajta! -- kulagép -- kulatelefon

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Milyen okostelefont vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.