Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#18360) encore22111


encore22111
csendes tag

Sziasztok!
Elkezdtem elolvasni az összes gyúrós topikot itt, de még az elején vagyok, szóval bocs, ha olyat kérdezek, amire már volt válasz.

Tömegelni kezdtem és nem tudom milyen tápkieget kéne vennem. Fehérjét, vagy tömegnövelőt? Gondolom az optimális az lenne, ha mindkettőt, de eleinte nem vennék kétfélét.
Átlagos csontozatú vagyok, nincs rajtam felesleg, 67 kiló vagyok és mivel eddig is edzettem kb fél éve csak kiegek nélkül, egész definiáltnak mondanám magam (mihez képest persze).
A kajálásra odafigyelek, nincs cukor se fehér lisztes termék, sok túró, tojás, zappehely, csirke. Kiszámoltam, hogy ha testsúly kilónként 2 gramm fehérje kell a tömegeléshez (valahol ezt olvastam), akkor nekem kb 135 gramm kéne naponta. Akárhogy számolom, a tojás, túró stb, ezekből nem jön ki, csak a töredéke. Megnéztem a legnépszerűbb fehérjeporok tartalmát és egy adagban nincs is sok fehérje, ilyen 25 grammok. Ha abból naponta kettőt megiszok, meg a túró. tojás, stb kombó, akkor sem tudok ennyi fehérjét bevinni.... vagy valamit benéztem?

Szóval szerintetek mit kéne vennem?

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.