Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#65851) djculture válasza arty (#65850) üzenetére


djculture
félisten

Eleinte semmi baj nem volt ezzel a céggel de mióta megy ez a bárki árulhat kulcsot ott hülyeség azóta én az elenségemnek se ajánlom. Pedig ha visszaolvastok én voltam az aki először ajánlottam ezt a helyet vagy háromnegyed évvel ezelőtt.. Mindenki vonja le ebböl a tapasztalatot.

[ Szerkesztve ]

(#65852) wwenigma válasza arty (#65850) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Tolvaj patkány cég nem adta vissza a pénzt amikor kértétek? :U

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#65853) lafaty80


lafaty80
őstag

Én most a gameagent-el szívok.

Vásárlás közben hibát dobott az oldal, majd frissítés után order complete lett. Paypal levonta a kemény pár dodót, de nem kaptam semmilyen emailt se kódot.

Nyitottam náluk egy ticket-et de még arra sem reagáltak hétfő óta......

Cuccaim: https://kit.co/lafaty

(#65854) csaba951 válasza arty (#65850) üzenetére


csaba951
veterán

Kollégádnak mond meg, hogy ez nem egy normál bolt, hanem egy sima kulcsos bolt. Itt az olcsó árért cserébe bevállalod, hogy:
* használt kulcsot kapsz
* olyan terméket kapsz amit csak a SSA megszegésével tudsz aktiválni
* termék leírás nem pontos
* vásárlás után csak magadra számíthatsz, support nincs (vagy nem olyan amit szeretnél).

Ha ez neki nem tetszik, akkor vásároljon "hivatalos" online boltokban, ne kulcsboltokban meg seftereknél!

(#65855) Agyzuzo válasza csaba951 (#65854) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Nem is értem ilyenkor a rinyát, tényleg ennyire naivak ezek a filléres frédik hogy azt gondolják ez a szolgáltató azon az áron szolgáltatja ugyanazt mint a hivatalos boltok hogy jófejségből lemondanak minden profitról, vagy mi? :D

Ha a csájnízektől veszem magamnak az Adiads felsőt, arra se jár fél-egy év gari, ezt pontosan tudom mikor ezeröccáé' megveszem 6000 helyett, de ezt belekalkulálom. Ez ugyanaz. Ettől függetlenül a G2A még egy jobb boltnak számít, viszonylag kevés a lehúzás. Most ezen a 2,5 EUR-os tételen vergődni, eszem megáll...

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#65856) BasketWink válasza genndy (#65848) üzenetére


BasketWink
csendes tag

nem szoktam magyarítani (én jobb szeretem angolul) így nem tudtam hogy van-e ^^ de attól még áll amit mondtam :D kivéve ha magyarítja :P

de am meg már 84578975894359X ment itt a vita hogy az tilos mert nem vetted meg a magyar nyelvi cuccokat hozzá :P

nem kell vita erről csak megemlítettem mindenkinek más a véleménye személy szerint én mind2 játékot szeretem angolul és kész :) ha nagyon elakadok lehet lemagyarosítom de nem hiszem hogy kellene :D de pl Postal 2-t csak magyarul játszok akár milyen nyelven is vehető meg ^^

(#65857) genndy válasza BasketWink (#65856) üzenetére


genndy
addikt

Ha a játék magyarul is megjelent hivatalosan, akkor illegális a valahová feltöltött magyar nyelvi fájlokat használni, mert jogvédettek. Ha ezen kívül készül hozzá saját fordítás, akkor azt nyugodtan lehet (Fallout 3-nál tudok ilyenről).
Mivel az L.A. Noire-ra hivatalosan nem jelent meg magyarul, ezért készült hozzá amatőr magyarítás. Meg az MP3-hoz is. A legjobb esetben is szürke felhasználásról beszélünk, ha/mert a játék fájljait módosítod.
De én amúgy is csak arra reagáltam, hogy nem kénytelen angolul játszani.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

(#65858) echterion válasza genndy (#65857) üzenetére


echterion
nagyúr

Ez sem legális, ezerszer ki lett tárgyalva, mert nem lehet a file-okhoz semmilyen szinten hozzányúlni, ezt leírják az eula-ba.

**********

(#65859) Ventur@


Ventur@
senior tag

Üdv

Köszönöm mindekinek, aki segítet dönteni a L.A. Noire vs MP3 "csatában". L.A. Noire beszerzve, mert jobban megfogot ez a nyomozósdi, mint az MP3 hentelős része :) . Ha hentelni akarok, akkor most ott a C2 Maximum Edition, mert kb 2 euro-ért beszereztem, annyit meg vastagon megér a C2 :) .

Kösz mégegyszer srácok :R !

Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k

(#65860) Dilikutya válasza echterion (#65858) üzenetére


Dilikutya
félisten

Azért ne égessünk el máglyán mindenkit, akinek a nyelvi fájlokat tartalmazó mappájában módosított *.txt állományok vannak...
Más, ha a magyar kiadásról megosztod a kérdéses nyelvi fájlokat, vagy bármit, amivel magyarosítva lesz, de azért a hobbiból, lelkes amatőrök által készített fordításokat ne boszorkányüldözzük már. Ha már hivatalosan a DVD-re nem kerül ilyen, legalább akadályozva ne legyen, teszek az eulára.
Egyébként igazán készülhetnének úgy a játékok, hogy támogassa a honosítást, ha már nem adja ki a kiadó valamilyen nyelven, miért fáj, ha helyben valaki csinál hozzá helyi fordítást.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#65861) maddionmax válasza Dilikutya (#65860) üzenetére


maddionmax
aktív tag

Mert ellenőrizhetetlen adatállományt hozzáadva ronthatja a szoftver (piaci) értékét.
Meg persze sokkal egyszerűbb letiltani mindent és akkor nem lehet semmi baj.

Ezzel együtt én is támogatom a játék honosítók/filmek feliratának készítőinek munkáit.
Én mindent angolul játszom, de az L.A. Noire honosítása szerintem profira sikerült, tehát semmiképpen sem nevezném amatőr munkának.

(#65862) Renok válasza warcat (#65843) üzenetére


Renok
senior tag

Ez steam-es, kiderült már?
Van még ez az akció? Melóból nem tudom megnézni az ilyen oldalakat :S

[ Szerkesztve ]

(#65863) ollie válasza arty (#65850) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem hivatalos viszonteladók, jó esetben is csak szürkén árulják a kulcsokat, így valójában felesleges is bármiért reklamálni. Olyan, mintha az aluljáróban vennél kéz alatt 1 pár zoknit, aztán másnap vissza akarnád vinni, hogy nem jó méret.

***

(#65864) Dilikutya válasza maddionmax (#65861) üzenetére


Dilikutya
félisten

Amatőr alatt nem a megvalósítást értem, maradjunk akkor a hobbinál. Ezt a rontás dolgot nem értem, miért ront 1-2 fájl felülírása bármilyen értéken is, miután kifizettem a piaci értékét a Steam-nek, Origin-nek, Tesco pénztárosnak.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#65865) DeFranco válasza Dilikutya (#65864) üzenetére


DeFranco
nagyúr

igen, mert ha rorsszul fordítják, vagy csak egyszerűen nem illik bele a stílusba, esetleg félrefordítások vannak benne (előfordulhat simán, elő is szokott) akkor azzal az eredeti mű élvezeti értékét rontják. következmény: rh negatív pistike kijelenti hogy ezegyszar, senkiháziak kezében a játékszakma és a haverjánál még bugol is, ezzel a kiadó és a fejlesztőcsapat hírét rontja (hiszen nem tudja, nem is tudhatja, hogy a fordítás cseszte el az egészt) ami hosszabb távon a kiadónak bevételkiesést okoz.

nem véletlenül van ez megtiltva, és teljesen jogos, hogy meg van tiltva.

meg kell tanulni arabusul. aki meg nem haljandó megtanulni arabusul, az jobb ha most hozzászokik, hogy a körülötte levő világ 2/3-ából eleve ki van zárva a maradék felét pedig second hand pocsék minőségben kapja. ha valaki megszánja és lefordítja neki arabusról. gyakorlatilag ez nincs messze a fogyatékosságtól.

[ Szerkesztve ]

(#65866) BasketWink válasza DeFranco (#65865) üzenetére


BasketWink
csendes tag

mondtam hogy ne vitázzatok ezen :D amúgy a vége már kicsit erősre sikerült...

maradjunk abba hogy sokan hasznát veszik a hobbi fordítóknak és ez így van jól :) a lényeg hogy értelmes emberek nem mondják "szarnak" se a játékot se a fejlesztőt ha a magyar szöveg nem stimmel amúgy meg hivatalosan magyar játékokba is vannak eléggé félre fordítások tehát néha jobb a hobbi mint a fizetett ^^

és lehetőleg ha off a téma (nem best buy akkor tegyétek már át a nyűves kis pöttyit szegény hanyagolt off topic elé mert nagyon magányos)

^^

(#65867) Dilikutya válasza DeFranco (#65865) üzenetére


Dilikutya
félisten

Szerintem aki valamelyik honosítós oldalról szedi le a magyarosítást, tudja, hogy az nem a játékkal együtt érkezett. Aki meg a játékot is torrentről szedte, az eleve mindegy, nem okoz plusz bevételkiesést ezzel.

Egyetlen érvet fogadok el, de az jogos: jelentéktelen piac vagyunk. Angol, francia, német nyelven természetesen a legtöbb játék elérhető, és kevés az olyan, aki jól beszél nyelveket, de nem ezeket, és játszik is. Nyilván nem várható el, hogy legalább a könnyű honosíthatóság benne legyen, hogy hátha többen veszik meg így nálunk. Nem fogják, statisztikai hibaszázaléknyi lenne az így nyert többlet, ezzel tisztában vagyok. De attól még akadályozni nem kéne.

Zárójelben jegyzem meg, középiskolában még ritkán tart ott az ember, hogy olyan folyékonyan fogja az arabust, ahogy a játékban pörög. És a legtöbb játék korhatárilag is legális középiskolásoknak.

Egyébként rossz hallgatni a fiatalokat, különösen borzasztó néha, ami itt a fórumon megy, csak mert azt hiszik, övék az arabus tudás, mintha Köbükit olvasnék a Mézga családból. Gamma, gáma, csak hogy a kedvenceimet soroljam. Korcs, féreg lesz a magyar nyelv.

Magyarországon pedig ha akar valamit tartósan az arabus, akkor ne csak én beszéljek arabusul. Nem a turistákra gondolok, de ha valaki akar valamit a helyi piacon, akkor értsék meg egymást a vevővel.

Egyébként értelem kérdése is. Láttam már csapnivaló fordítást, amikor inkább visszakapcsoltam az angolt, a GTA4-nél pedig kimondottan irritált, hogy a kocsikat is átnevezték a vélt valódi nevükre, a töltő képernyőkön pedig a Parlament volt a háttérben a trikolorral, de ettől még nem gondolom, hogy a Rockstar egy szart tett elém.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#65868) FoxiestFox válasza BasketWink (#65866) üzenetére


FoxiestFox
félisten

Emlékszem még, hogy tinikoromban az első Deus Ex részt szótárazva játszottam végig, és nagyjából meg is tanultam belőle angolul.
Ezt mindenkinek egyszer kell megtennie, azután mindent érteni fog. ;)
Régebben feltettem a GTA IV magyarítását, és elborzadtam rajta, hogy még a játék grafikájába is beleszartak, piros-fehér zöldesítve a töltőképernyőket pl.. :DDD
Max Payne 2 szintén, bár azt más gépén láttam, nem tudom, melyik magyarítás volt..
Mindkét játék élvezeti értékéből jelentőset vett el ez a hangulatcsorbítás.
De még ezek nélkül is... egyszer kell rászánni az időt, hogy valaki megtanulja legalább megérteni az angolt..

(#65869) Silent77 válasza DeFranco (#65865) üzenetére


Silent77
veterán

Messze van, nem tartom magam annak, és eddig senki más se! :(((
Sajnálatos, hogy így vélekedsz, de nem mindenkinek adatik meg az angol tanulás, bármennyire is szeretnék.

A vélemény olyan, mint a segxxxuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#65870) DeFranco válasza BasketWink (#65866) üzenetére


DeFranco
nagyúr

erős de érzékletes, és nagyjából helyén is van a dolog. most angolul nem tudni annyi, mint 50-60 éve írni-olvasni nem tudni.

értelmes emberek sok mindent nem csinálnak, csak sajnos a közösségi tér nem az értelmes emberektől hangos még ezen a viszonylag szűrt részen sem mint a ph. azt meg hogy a fordítás nem stimmel, és a játék amúgy rendben van, soha nem fogja észrevenni a paraszt, mert hogy ugye nem tud arabusul a lelkem, tehát neki ami igaz magyar nyelven van az a valóság minden más halandzsa. neki a játék lesz a szar.

nem arról van szó, hogy tilcsák beja fordítást, az is jó, az is hasznos, ha másért nem azért, mert valaki anyanyelvi szintre fejleszti magát vele angolból (aki lefordítja), lusta plebs meg mindig lesz, aki csak azért is ha mindjárt az ingemért is nem tanul meg arabusul, igény is van rá, de én azért továbbra is azt terjesztem, azt javaslom, hogy ha egy mód van rá, akkor mindenki a saját érdekében legalább így játszva tanuljon már meg legalább érteni angolul, mert később súlyos tízezreket fog ugyanerre elkölteni. nekem mindegy, valakinek a mekiben is kell dolgozni, de azért mégis csak jobb lenne, érted...

@Silent77: megmagyarázni mindent meg lehet :K elmondom akkor neked, hogy életemben összesen 12 angolórán voltam, kettőn még középiskolában, 10-et meg vettem nyelvvizsga előtt, hogy legalább azt lássam milyen típusfeladatok vannak aztán letettem a középfokút 91%-ra. kettőt tippelhetsz, hogy honnan tanultam meg arabusul.

(igen, a játékokból, nem máshonnan, mert vettem a fáradságot felemelni a seggemet és kinyitni azt a tetves szótárt hogy megértsem, mit jelent hogy getto da choppa'. nincs angol barátom, nincs angol ismerősöm, a nyelvet semmilyen más módon nem tudtam elsajátítani.)

[ Szerkesztve ]

(#65871) Dilikutya válasza Silent77 (#65869) üzenetére


Dilikutya
félisten

Az utolsó mondatod nem mindig állja meg a helyét. ;]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#65872) Agyzuzo válasza DeFranco (#65865) üzenetére


Agyzuzo
addikt

100%-ig egyetértek.

10 éve is ciki volt, aki nem akart angolul tanulni, de most, hogy az IT alapnyelve az angol és az egész világot behálózza, úgy már vérciki. A fogyatékos hasonlat ül.

Amúgy nem hiszem, hogy ne tudna angolt tanulni, aki tényleg akarna. Én is szótáraztam (8 évesen!!!), mert nagyon tetszettek a Sierra-s kalandjátékok, de kevés voltam hozzá akkor. Most még annyit se kéne tenni, a google fordító sokkal gyorsabb szótárazásra, még lapozgatni se kell.

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#65873) BasketWink válasza DeFranco (#65870) üzenetére


BasketWink
csendes tag

erre csak annyit kérdeznék hogy szüleid nagyszüleid tudnak angolul? kicsi rá az esély :) pl apám se tud angolul még is jól el játszik a legtöbb játékkal amit élvez és azért nem fog megtanulni angolul hogy értse a videót inkább át lépi és megy harcolni :)

attól még hogy kimész ausztriába nem biztos hogy megtanulsz németül :) tény hogy a fiatalabb korosztálynak illik tudnia egy idegen nyelvet (főként angol vagy német a jellemző az általam ismert iskolákban) de még mindig nem kötelező és nem is mindenkinek van hozzá jó érzéke és/vagy elég szorgalma és sokszor a tanár se tanárnak való... így szerintem maradjunk abban hogy aki akar tud aki nem akar nem tud :) majd eljön az idő amikor mindenki kínaiul fog beszélni de addig még van pár év :D

agyzuzó a gugli fordítót rég használtam de akkor eléggé fogyatékos volt... mostanában nem tudom milyen szerencsére nem kell :D

[ Szerkesztve ]

(#65874) Silent77 válasza DeFranco (#65870) üzenetére


Silent77
veterán

Nem magyarázok neked semmit, hisz nincs miért. :N
A gyermekeim tudnak angolul, örülök is neki.
Remélem egyszer nekem is megadatik.
Peace... :R

Dilikutya: Igaz. :K

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#65875) DeFranco válasza BasketWink (#65873) üzenetére


DeFranco
nagyúr

nem kötelező, persze, közmunkásra, takarítóra (közintézményben, mert multiknál már nem hátrány ott sem a legalább alsó alapfokú megértés), gyorséttermi dolgozóra is szükség lesz, persze.

meg lehet mindent magyarázni. természetesen itt is a tanár a hibás, ausztria nem tudom hogy került ide, mint ahogy a felmenők sem.

mindegy, a lényeg az, hogy függetlenül attól, hogy ki miért nem hajlandó megerőltetni magát addig amíg legalább ideje meg lehetősége van rá, hogy egy kicsit befektessen a holnapba, a kiadók jogosan nem engedik, vagy akadályozzák, hogy belenyúlkáljanak a szellemi termékükbe. nem tudják ellenőrizni az interpretáció minőségét, innentől kezdve az ő jó hírükre potenciális veszélyt jelent. éppen ezért jogosan tiltják. ez ennyire egyszerű.

@Agyzuzo: The Island of Dr. Brain megvan? Hú, na az volt még nagy agymunka angolul, nyelvi rejtvényekkel, meg mindennel, aztán meg mindenki nyomta a wtf fejet, hogy 10 évesen honnan tudok ilyen szavakat, meg hogyhogy le tudom írni helyesen :D meg a syberiát mennyit szótáraztuk :D régi szép idők :)

@Silent77: ha '77 a születési éved, akkor nagyjából egykorúak vagyunk ;) én '80-as vagyok. nálunk sem volt iskolarendszerű angol oktatás. meg semmilyen sem, max különórán magántanárnál, pénzért. tudom miről beszélek.

[ Szerkesztve ]

(#65876) FollowTheORI válasza Mate (#65844) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Persze... és Originen is. :)

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#65877) dejaris válasza Silent77 (#65869) üzenetére


dejaris
addikt

Ha van interneted akkor mar megadatott. A tobbi csak lustasag es hoborges.

(#65878) Dilikutya


Dilikutya
félisten

Speak English or Die!

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#65879) dejaris válasza Silent77 (#65874) üzenetére


dejaris
addikt

Remelem... Ez nem olyan, hogy varsz a sult galambra tatott szajjal.

[ Szerkesztve ]

(#65880) Farkas86


Farkas86
senior tag

Attól még hogy az ember megérti az angolt, lehet szívesebben játszik az anyanyelvén. :)
Én is megértem az angolt, beszélni annyira nem, mert németet tanítottak nálunk(abból egy szót nem értek :D ), de azért magyarul szívesebben játszom. :D
De ez csak a saját véleményem, kérem nem leszidni emiatt. :))

(#65881) Csapoati válasza dejaris (#65877) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Ja, aki mondjuk este 8-ra ér haza holtfáradtan és nincs már kedve/ideje/ereje angolt tanulni, meg mondjuk még gyerekei is vannak, az egy lusta tohonya disznó. :) Értem én amúgy, aki szeretne játszani, annak valamilyen szinten elvárás a minimális angol, de ne legyünk már szemellenzősek meg demagógok. Más idejét meg pláne ne osszuk be.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#65882) Silent77 válasza dejaris (#65879) üzenetére


Silent77
veterán

Ha van munkád, családod, nem olyan egyszerű. Egyéb más fontosabb dolog is van.
Remélem... nem kell elszámolnom az időmmel.
Senki nem mondta, hogy nem kell a mai világba az angol. Pusztán a "fogyatékosság"-ra reagáltam!
Kell, de nekem nem annyira létszükség. Ettől függetlenül szeretnék megtanulni.
A gyermekeimnek már fontos.
Teljesen felesleges megjegyzéseket tenni, hisz nem ismersz.

DeFranco: Nekem nem volt rá szükségem, ezért nem is tanultam. Nem voltam soha nagy játékos, így nem volt ösztönzés. Leginkább online játszottam azt is fps.

[ Szerkesztve ]

Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek

(#65884) eami válasza Farkas86 (#65880) üzenetére


eami
addikt

lehet hogy kényelmesebb, de hogy messze nem ugyanazt kapod magyarul mint eredetiben az biztos. Filmek, sorozatok is tipikusan ilyenek (egy nagyon nagyon nagyon nagyon kevés kivételtől eltekintve).

(#65881) Csapoati: de azért hajnalig még mehet a "gáma", mi? ;]

[ Szerkesztve ]

(#65885) ollie


ollie
MODERÁTOR

Oké srácok, most már hanyagoljuk az idegen nyelv tanulás témát, mert lassan több az offtopic mint az on.

***

(#65886) cskamacska válasza ollie (#65863) üzenetére


cskamacska
addikt

Szerintem ezt ők is tudták, és ha nem, akkor megtudták, nem szükséges még egyszer beléjük rúgni. :)
Viszont újabb vádpont a cédékulcsbótok ellen, talán egyszer megérjük, hogy nem lesznek úgy ajánlva, mint a megbízhatóbb üzletek. :K

Agyzuzo: Nem vergődtek semmin, csak első kézből tapasztalhatták meg milyen a kiszolgálás a "nem hivatalos viszonteladóknál", és ezt merészelték leírni.

Steamjátékot a Steamboltból rovat:

Alice: Madness Returns 5 euró még 31 óráig
- jó kis platformer, kevesebb Chesire beszólással, de több gyűjtogetéssel, jó zenével és kellő elborultsággal :R

Velvet Assassin 0,74 euró hétfő délutánig
- náczik, lopakodás, lövöldözés, és időnként a félőrült-félmeztelen főhősnő vérbuborékok között szaladgál bullet time effekt közben - nuff said ^^

[ Szerkesztve ]

"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"

(#65887) bullseye


bullseye
addikt

Arra, hogy az emberek mit fognak fel, meg mit nem, jó példa volt, amikor kilopták a Half Life 2 pre-alpha változatát. Nem ma volt. Akkor még nem volt olyan széles körben elterjedt a számítógép talán, ezért sokan abban a tévhitben éltünk, hogy aki használja, az valamilyen szinten értelmes.

Aztán elkezdtek jönni a vélemények, hogy mekkora szar ez a játék, tele van hibával, ezt sosem venném meg.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#65888) djculture


djculture
félisten

Száz szónak is egy a vége szerintem Magyarok vagyunk így elvárható lenne minden kiadótól hogy amit itthon forgalmaz az honosítva tegye... A bluray filmeket se angolul veszed meg nézed itthon hanem van választás aki akar angolul nézheti vagy nézi a mi szép nyelvünkön...

[ Szerkesztve ]

(#65889) regener


regener
veterán

Nincs alami információtok az OnTheHouse-ról?
8.-a már eltelt :D

Igazán örülnék ha ezek közül lenne a következő :D
Mass Effect 1-2-3
Crysis 1
NFS (bármelyik, kivéve Shift-ek)
MOH Warfighter
Dragon Age (bármelyik)

De sajna nem kívánság műsor :D

[ Szerkesztve ]

(#65890) dejaris válasza regener (#65889) üzenetére


dejaris
addikt

Szerintem az egy dollaros bundle tartalma lesz az elso korokben.

(#65891) Agyzuzo válasza DeFranco (#65875) üzenetére


Agyzuzo
addikt

Island of Dr. Brain & Castle of Dr. Brain. Alap. :D De én a Kyrandia-kkal is jól beturbóztam az angolom, elég special vocab skill-eket adtak ezek. :D

Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

(#65892) Lajti


Lajti
tag

Szokásos nem játék 0% deal:
WinX HD Video Converter Deluxe
http://www.bitsdujour.com/software/winx-hd-video-converter-deluxe

Audio Record Wizard
http://www.bitsdujour.com/software/audio-record-wizard

[ Szerkesztve ]

(#65893) maross válasza djculture (#65888) üzenetére


maross
veterán

Gyakorlatilag azt kered hogy a multik (rosszabb esetben magyar kiado) egessenek egy kis penzt puszta hazafisagbol. Gondolom ezzel mar parszor megegettek magukat (ha-ha). Gondolom lehet jelentkezni minosegi forditast letenni az asztalra, apropenzert, egy jatek csak parszorosat tartalmazza egy film forditasi anyaganak. Osszefoglalva, ha megerne, megcsinalnak, nem? Ha meg nem, akkor nem elvarhato.

eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok

(#65894) DeFranco válasza Agyzuzo (#65891) üzenetére


DeFranco
nagyúr

Kár, hogy gog-on nincsenek fent a 'Brain-ek...

(#65895) bullseye válasza maross (#65893) üzenetére


bullseye
addikt

De elvárható. Én is elvárok dolgokat Jennifer Anistontól.

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#65896) Csapoati válasza regener (#65889) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Mi ez az OnTheHouse? Google-on nem talaltam semmi relevansat.

tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.

(#65897) FollowTheORI válasza Csapoati (#65896) üzenetére


FollowTheORI
nagyúr

Originen az ingyenes szekció alatt vagy egy ilyen pont most.

https://www.origin.com/en-ie/store/on-the-house-ANW.html

Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m

(#65898) Jofi81 válasza Csapoati (#65896) üzenetére


Jofi81
őstag

Az Origin promoja, most épp a Dead Space ingyenes.

(#65899) eami válasza regener (#65889) üzenetére


eami
addikt

nfs 1-2 jöhetne, de azok nincsenek is originen :\

(#65900) djculture válasza maross (#65893) üzenetére


djculture
félisten

Ha ugy nagyából körülnézel csak minket szopatnak ezzel a kiadók, román szlovák lengyel meg még lehetne sorolni érdekes megtalálható a legtöbb játéknál.
Érdekes a környező kelet europai országoknál megéri igy kiadni a kiadóknak. Mondjuk ubi nekem ezért is szimpatikus nagyobb cimeket magyarul adja ki és én meg is veszem őket

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.