Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25101) Vasinger! válasza csaba951 (#25100) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Oszt mi lesz 200 után? Pezsgőbontás? :D

(#25102) ZsZso válasza Perillustris (#25098) üzenetére


ZsZso
Közösségépítő

Szerencsére/szerencsétlenségemre nem vettem a Bethesda pakkból, mert ha vettem volna és refundolták volna picit morcos lennék. 5 nappal a vásárlás után visszavonják az egészet? Röhej. A BL2 vásárlás érintett, de ha nem kapok egy kulcsot se az se érdekel. Egy biztos: ez így nem járja. Ha kiraktak a polcra valamit X összegért és lecsengettem érte a pénzt, akkor nem szaladhat oda hozzám később az áruház alkalmazottja, hogy "mi nem is annyiért akartuk adni, tessék szépen visszaadni!".
Igen, hibáztak, de az Ő saruk. Ezt egy komolyabb brigád fogakat összeszorítva bevállalta volna.

Legközelebb GG -n csak úgy szabad vásárolni, hogy előtte price-checket nyomsz és ha ők kínálják a valaha mért legolcsóbb áron a terméket, akkor véletlen se végy belőle, mert lehet visszakérik az összeget (tranzakciós adó után pedig már nem úszod meg ingyen) :D

#25098:
Valószínűleg az lett volna a legkorrektebb, ha mindenkinél hagynak max 1 azaz egy darab Bethesda/BL2 pakkot. A többit refundolják.

[ Szerkesztve ]

armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::

(#25103) sagem válasza Perillustris (#25098) üzenetére


sagem
addikt

Szerintem meg ne vigyük el ilyen irányba, mert ez így ebben a formában nagyon demagóg:) Ha a pénztáros x ezer forinttal többet ad vissza véletlenül neked, az-az ő hibája, nem kell neki szólni? Na, kb. ennyire van értelme a példálózásnak:)

A másik meg: NEM értem miért sírnak itt egyesek mint a.. nem mondom mik. NEM IS VETTÉK vissza az átkozott kulcsokat, csak akiknek már nem jutott, azok nem kapták meg eddig. Ilyen meg már x másik áruházban is előfordult. De még egyszer mondom, már beregisztrált, aktív kulcsokhoz még nem nyúltak..
(ja, és az után, hogy a boltot leszidtátok, gondolkozzatok el azon, hogy ti miért nem tudtatok már kulcsot regelni..azért, mert sokan annyit vásároltak fel amennyit csak tudtak,eladási célból, és elhalászták előletek..)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#25104) wwenigma válasza Rent (#25094) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

Szzerintem mindenki tudta hogy eliras szoval rohadtul nem kene sirnia senkinek. ;]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#25105) bullseye válasza sagem (#25103) üzenetére


bullseye
addikt

Spec. ha a pénztáros nem üt be valamit, vagy többet ad vissza, én szólok, mert tudom, hogy leverik rajta záráskor...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#25106) Perillustris válasza sagem (#25103) üzenetére


Perillustris
senior tag

Egyesek itt EU-s jogokra hivatkoztak, erre próbáltam hétköznapi példát írni.

Egy szó mint száz, a technikai hiba okozta téves szerződéskötés semmissé tétele nem ördögtől való.

Perillustris

(#25107) Amershan válasza Perillustris (#25098) üzenetére


Amershan
csendes tag

Volt már ilyen, nem tudtam bizonyítani így jártam.

Nem az a baj hogy korrigáltak hanem ahogy korrigáltak.

(#25108) Polllen válasza Amershan (#25107) üzenetére


Polllen
nagyúr

Miért, hogyan korrigáltak?

"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

(#25109) Rent válasza sagem (#25103) üzenetére


Rent
senior tag

1 packot vettem meg, amiből eddig 1 et tudtam aktiválni, a 3 giftnek úgy néz ki nincs kulcsa még. Packot fizettem, nem 1 db-ot, hanem 4-et és annyiért vettem amennyi az ára volt a packnak és még számlát is kaptam róla.
Választ a problémámra még nem kaptam, sem refundról szóló levelet.
Így úgy érzem a fizetés után 10 órával jogos a felháborodás akár az én részemről is. (packban 1 kulcs van és nincs válasz, hogy mikor lesz packnyi kulcs)
Ez nem ugyanaz, mintha többet adnának vissza egy 20 ezresből és nem szólnál, lelépnél.

Itt valaki kitette az árat, valakik átnézték, valakik jóváhagyták, valakik észlelték a számukra problémát, mert karbantartás miatt lezárták az oldalt, majd karbantartás után továbbra is lehetett venni. Ez tudod mi? Vevő megtévesztése! Mégsem annyi amennyiért ki van írva! Ezek után a minimum, hogy pénztártól való távozás után nincs reklamáció. Gondolom, ha te néznél el egy tizedesvesszőt és 10x annyit vonna le, mert elnézted az árát, sírhatnál, hogy refundolják, lehet, hogy megtennék, de közel sem biztos, azt mondanák, hogy ott volt a számla mielőtt rákattintottál az utalásra miért nem olvastad át, ellenben te nem mondhatod? Vicces lenne. :)
És az a vicces, hogy pont olyanok írnak, akiknek nem sikerült venniük, tökmind1 mi miatt. Én egy szót nem szóltam a Bethesda packosnál lemaradtam róla szimplán, de nem irigyeltem azoktól akiknek sikerült, bár utólag már kb a 4. termékről van szó, hogy rossz volt az ár és visszautalnak mindenkinek mindent. Na ez a gáz. Ez olyan, mintha tescoban bevásárolnál egy bevásárlókocsinyi terméket, majd a parkolóban kocsiba pakolva utánad futna egy idióta árazó pisztollyal, majd megkérne, hogy a kiflit, a csokit, meg a kólát, pakold vissza az ő táskájába, és kattints az ok gombra, a kártyaolvasóján, majd visszautalják. Sztem elküldenéd máshová jogosan. De nem itt nem, mert ez nem kifli meg kóla. Meg a hülye fórumtársnak miért "sikerült".

[ Szerkesztve ]

(#25110) Amershan válasza Polllen (#25108) üzenetére


Amershan
csendes tag

Elírás volt korigáltákat akartam:D
Épp ezaz hogy sehogy nesze refound legyél boldog semmi tájékoztatás se egy elnézés kérés.

Én azért halkan megkérdezném azokat akik most mondják h helyes meg nem vették meg mert el volt árazva, hogy ha látna a tescóban itt ott egy elárazott tvt mondjuk 100k helyett véletlen 10kért akkor megvennék e.

Régről emlékszek ilyenre hogy volt valami hasonló elárazás hardware esetén is és ott bizony mindet annyiért szállította az adott bolt. Ha jól rémlik amerikába volt vmi hasonló.

[ Szerkesztve ]

(#25111) sagem válasza Amershan (#25110) üzenetére


sagem
addikt

Biztos lesz valami hivatalos közlemény féle, és így vagy úgy, de pont kerül a történet végére, csak gondolom perpill kapkodják a fejüket, intézik az intézni valókat meg egyebek, holnap okosabbak leszünk:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#25112) djculture válasza Rent (#25109) üzenetére


djculture
félisten

Tudom hogy genya leszek meg de valahogy nem tudom sajnálni azt ha valaki eleve józan ésszel látja hogy elvan írva az ár de azért bepróbálkozik hátha nyer. Utána meg még hogy rájön hogy még se nyert olyan sokat elkezdi szidni a rendszert. Én visszaadnám a helyükbe az összes pénzt amit levontak és a kulcsokat deaktiválnám.

(#25113) Wolverine válasza Amershan (#25072) üzenetére


Wolverine
félisten

Biztos lehetsz benne, hogy a lépés meghúzása előtt egyeztettek a jogi képviselőjükkel is.

Zárójelben jegyzem meg, hogy én eddig 2 alkalommal vettem akciós pakkot a Gamersgate-en (egy Empire+Napoleon Total War komplett csomag, és egy Fallout 3 GOTY - utóbbi alig pár napja), és egyszer sem volt velük gondom. Igaz, akkor nem is volt ilyen roham náluk az elhibázott ár miatt... Erre a két pakkra meg sem próbáltam rámozdulni, mert egyik játék sem az én stílusom (és nem is fogok 4-packot venni szerintem soha).

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#25114) Rent válasza djculture (#25112) üzenetére


Rent
senior tag

Itt nem is a sajnálat nem sajnálatról van szó, de nehogy már a szemét az legyen, aki annyiért akar vásárolni amennyiért ki van téve (ez nem zsákbamacska, vagy céllövölde, hogy nyersz valamit, hanem vásárolsz, fizetsz pénzzel azért amit kiraktak, annyiért amennyiért kirakták), és nem az aki vásárlót megtéveszt (mindegy hogy direkt vagy sem, aminek a jóvátétele is lehetne más, mintsem itt a pénzed visszautaljuk csá.)
Érted, itt arról van szó, hogy a fórumtársak fikázása megy egy olyan oldal helyett, ami ezt az egész flame áradatot megteremtette.
Bár be kell látnom a "HR"-es, vagyis PR-os kollégák mégis jó döntést hoztak, mert a negatív reklám is reklám, mert mindenki erről beszél most minden fórumon..

[ Szerkesztve ]

(#25115) bullseye válasza djculture (#25112) üzenetére


bullseye
addikt

Én senkivel nem értek már egyet.
Azt sem tudom sajnálni, aki azon sír itt, hogy visszarendezik az állapotokat, mert bár nem veszít semmit, de nem is nyert. De azon cégeket sem sajnálom, akik a játékokat úgy árulják, hogy azt nincs jogom visszaküldeni ha nem tetszik, és továbbadnom azt, amit meguntam. Szépen üssék csak egymást, szenvedjenek, én hozom a pattogatott kukoricát :)

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#25116) Wolverine válasza Rent (#25114) üzenetére


Wolverine
félisten

Szerintem két oka lehet annak, hogy a megrendelések törlése és a refund mellett döntöttek:
1. akkora veszteséget jelentett volna minden megrendelés kielégítése, ami bedöntötte volna a Gamersgate-et - és szerintem senkinek sem hiányozna, ha a teljesítés miatt megszűnnének 2-3 hét múlva;
2. kértek még plusz kulcsokat a Bethesdától és a 2K-tól, azok meg nem adtak.

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#25117) wwenigma válasza Wolverine (#25116) üzenetére


wwenigma
Jómunkásember

3. Lattak hogy sokan 2-3-4-5 vagy több packot vettek. Olvastam tobb forumon hogy most akkor most ki mennyit bukott.... es nem ilyen 1-2 packrol megy a duma...

[ Szerkesztve ]

Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

(#25118) Zolás


Zolás
addikt

Namost én kaptam giftet egy gamersgates Skyrimet, amihez ,még nincs serial. Abból a pakkból van, a Bethesda pakkból. Most akkor mi lesz? Elveszik az én accomról? Eddig úgy volt, hogy elfogyott a serial, és januárba kapom meg.

Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve

(#25119) Vasinger! válasza Wolverine (#25116) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Ezt van mire alapoznod, vagy csak gondolod, hogy becsődölne, ha nem kérné kérné vissza a kulcsokat?

echterion:

+1. Ott a pont és kész. Nincs mit ezen vitatni. Szemét húzás volt punktum.

[ Szerkesztve ]

(#25120) Zamery válasza BigBlue69 (#25048) üzenetére


Zamery
senior tag

Utaljak neked lóvét? :U

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#25121) echterion válasza djculture (#25112) üzenetére


echterion
nagyúr

Jó kis flame-vihar lett ebből. :))

Én csak annyit tennék hozzá, főleg neked címezve, hogy ha egy bevásárlóközpontban megveszel valamit a kirakott áron, akkor mit szólnál hozzá, ha felhívnának pár óra múlva, hogy fáradj vissza a cuccal, mert elírták a rendszerben az árat, a pénzt meg visszaadják. Te visszavinnéd? Legyen az egy üveg sör vagy egy tv, mindegy. Itt most ugyanez megy, csak annyi különbséggel, hogy nincs a vevőnek választása, mert szimplán letiltják a kulcsot. Ez minden, csak nem etikus. Persze, ettől még lehet törvényes, ezt a részét nem ismerem pontosan.

**********

(#25122) Mardel válasza Perillustris (#25098) üzenetére


Mardel
őstag

Az a kiírás gondolom a termékre vonatkozik.
Legtöb nagyáruházban nem lehet megkárosítani se a vásárlót, se az áruházat.

Pl. Az aznapi munkaidőd alatt csak 1000 Ftnyi hiány/plusz lehet összesen, afölött figyelmeztetés, 3 figyelmeztetés ->kirúgás.
Családban van pénztáros rokon és én is dolgoztam régebben egyik karácsonykor 10 órában egy nagyáruház egyik kasszájánál, akkor úgy átlag 3 milliós forgalmat generáltam a kb. 30 pénztárból.
Nem egyszer volt, hogy étkezési utalvánnyal fizettek 200,300,400,500,600,800,1000-es cimletekben összevissza 70 ezreket és akkor azt rendesen át kell számolni, nem lehet se többet elvenni tőle, se kevesebbet számolni. És utalványokból azért hamar összejön az az 1000-es limit.

Ennél többet nem kell tudni. Csak azt, hogy a víz nedves és kék az ég. Meg hogy a vérapó mindig a helyén van és egyre erősebb.

(#25123) Wolverine válasza Vasinger! (#25119) üzenetére


Wolverine
félisten

Nincsenek háttérinfóim, csupán logikusan gondolkodom.

#25121: tévedsz: itt nem azt történt, hogy vásároltál és hazavitted a cuccot (a legtöbb esetben legalábbis); hanem rendeltél a raktárból és most vártad, hogy kiszállítsák. Ehelyett törölték a rendelésed és visszakaptad a pénzed.
Kivétel: aki kapott már kulcsot és azt vonták vissza. Volt ilyen egyáltalán?

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#25124) ollie válasza Crytek (#25061) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Ez eléggé undorító hozzáállás a részedről.

(#25109) Rent: tévedsz, azt az árat nem hagyta jóvá senki, hanem egy bug miatt lett annyi, amennyi.

[ Szerkesztve ]

***

(#25125) Rent válasza Wolverine (#25123) üzenetére


Rent
senior tag

Én kaptam kulcsot 1-et, és még semmi info a másik 3-ról, vagy refundról. Gondolom ez a legnehezebb eset számukra és minket tartanak a végére, illetve írta itt korábban még valaki ugyanezt, csak ő nem részletezte a 3 gift kulcsát, hogy azokat fel tudta -e használni. A többiekre meg én is várok, ha egyáltalán vannak :)

[ Szerkesztve ]

(#25126) sagem


sagem
addikt

LOL, most nézem a Gamersgate főoldalát:
Borderlands2 Season Pass - Save 0% :D ;] :P

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#25127) djculture válasza echterion (#25121) üzenetére


djculture
félisten

Kérlek szépen voltam már így hogy rákérdeztem az árára mert tudom hogy nincs ingyen ebéd és a dolgozón verik le.
De itt webshopokból vásárolva fene tudja ki károsít meg az ember. Ha a kiadót/ áruház üzemeltetőt az elfogadható? Ha a hibázó dolgozón verik le és élete végéig ingyen dolgozhat az elfogadható? Ha utána emiatt tönkremegy egyel kevesebb hely lesz ahol lehet venni értelmes áron játékot az elfogadható?
Nagyon sok rétű szempont van ebben a történetben. Nem lehet azzal elrendezni hogy én jól jártam a kiadó meg az áruház üzemeltető meg így járt menjen tönkre, nyelje le a kárát vagy verje le azon aki hibázott.
El kéne már ezt az önös érdeket felejteni, a vásárló és az eladó érdekeit egy rendszerben kellene nézni.

[ Szerkesztve ]

(#25128) Rent válasza ollie (#25124) üzenetére


Rent
senior tag

Ennyire ismered a GamersGate árazó rendszerét? Én nem, de kétlem (vagyis józan parasztésszel remélem), hogy kikerülhet bármi, minimum két különböző alkalmazott megerősítése nélkül egy "bug" miatt, amennyiben igen, akkor az első észlelés során (ami nagyon korán megtörtént) falból kellett volna kitépni az utp kábelt. Ezekből kiindulva emberi bénázások sokasága történt.

[ Szerkesztve ]

(#25129) Crytek


Crytek
veterán

Patrician IV Gold Edition -96% 1.2 euroért

Gamersgate vegyétek csak azt ugyse kaptok semmit :W :W :W :W :W

[ Szerkesztve ]

Next PC Upgrade: 2022

(#25130) ollie válasza Rent (#25128) üzenetére


ollie
MODERÁTOR

Nem fogom neked részletezni, mert hosszú lenne, de ez így van ahogy leírtam.

***

(#25131) sagem


sagem
addikt

Kicsit félve írom be, mert GG-s, de ontopic..

Patrician IV Gold Edition -96% / 1,20 euro katt

upsz, megelőztek :)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#25132) Rent válasza ollie (#25130) üzenetére


Rent
senior tag

Értem azt, hogy te így gondolod, amit elfogadok. Nem kértem, hogy részletezd, csak kérdeztem, hogy ennyire ismered -e a rendszerüket. Szerintem meg nem úgy van, ahogy az előbb is írtam.
Ettől még lehet, hogy pont egyikünknek sincs igaza.

[ Szerkesztve ]

(#25133) Amershan válasza Wolverine (#25123) üzenetére


Amershan
csendes tag

Erre had mondjak egy példát. Mellesleg előtte halkan megjegyzem, hogy valószínűleg a te példád a jó és részben egyetértek.

Nem rég rendeltem egy egeret webshopból. Jött a levél, hogy nekik jelenleg nincs és a beszállítónak sincs. Tartom e a rendelésem és akkor bizonytalan idő múlva beszerzik vagy elállok a rendeléstől.
Ennyi volt a levélbe. Elálltam kerestem mást mindenki happy.

Na most itt tegyük fel ez a helyzet. Nincs kommunikáció a vevő fele. -1 pont. -sok pont mert 50% leárazással még mindig megveheted. Kérdem én arra honnan van kulcs?

Ha azzal van a bajuk, hogy kevés pénzért vették meg az emberek akkor álljanak ki és mondják azt, hogy tévedtünk elnézést kérünk de nem tudjuk teljesíteni azokat a megrendeléseket amik x ár alatt történtek. Elnézést kérnek és adnak 5%-os kupont amit a vevő náluk elkölthet bármilyen nem leárazott árura vagy akár leértékeltre is mind1. Senki nem szólna egy szót se. legalábbis én így gondolom

(#25134) Rent válasza sagem (#25131) üzenetére


Rent
senior tag

Na akkor most ne legyetek karvaly haszonlesők, 96% os sale elírás kell hogy legyen, vegyétek észre. Majd jól megérdemlitek ha refund lesz belőle. :) Már vicc tényleg ez az egész gamersgate, jön mindjárt a 30minute karbantartás. :)

[ Szerkesztve ]

(#25135) ollie


ollie
MODERÁTOR

Dawn of Fantasy ingyen 1 napig, a Desura-n

***

(#25136) sagem válasza Rent (#25134) üzenetére


sagem
addikt

Hát, én erről a játékról jobban el tudom hinni a leárazást, mint az előzőekről :)

Az mondjuk tény, hogy ilyen -90+%os leárazással nem biztos, hogy szerencsés most még a kedélyeket korbácsolniuk..dehát ők tudják..:)

[ Szerkesztve ]

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#25137) po1son válasza ollie (#25130) üzenetére


po1son
addikt

Ettől függetlenül rövid időn belül javítani kellet volna az árat vagy ha ez nem megy, akkor lekapcsolni a szervereket a hiba kijavításáig... Nem ismerem a gg rendszerét és az informatikához sem értek ilyen szinten, de szerintem egy ilyen hiba kijavításához nem 4-5 óra kellene...

STEAMID/WOT nick: po1son_

(#25138) Zsolty001 válasza sagem (#25131) üzenetére


Zsolty001
tag

Ez már megint olyan, hogy vagy valós vagy nem! Ez mondjuk DRM, tehát nem valószínű, hogy nagy kapkodás lesz utána, de az egyszerű vásárlónak mégis honnan kéne tudnia, hogy az ott dolgozó rendkívül jó képességű munkatársak mikor tesznek ki valós árakat és mikor nem? -96%? Ezek után lehet bennük bízni? Teszem fel ezt a költői kérdést azoknak akik itt kardoskodtak a GG mellett.

(#25139) sagem válasza po1son (#25137) üzenetére


sagem
addikt

Yep, ez egyértelműen felróható nekik, és érthetetlen is egyben..valakik rosszul kezdik majd az új évet attól tartok..

„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”

(#25140) Asbee válasza Zsolty001 (#25138) üzenetére


Asbee
veterán

Erről van, szó. Továbbra is azt tartom miért kell nekem azzal foglalkoznom, hogy most az bug, valaki hibázott vagy valós ár. Nem beszélve arról, hogy nem egy fél óráig volt elérhető. Korrektebbül is lehetett volna ezt intézniük és akkor nem lenne ennyi elégedetlenség.

(#25141) Vasinger! válasza Asbee (#25140) üzenetére


Vasinger!
nagyúr

Így van. Azzal nincs baj, ha valaki hibázik valaki, hisz emberek vagyunk, mind hibázunk. DE!
Vállalni kell a következményeket és okosan kell kezelni az ügyet. Ezek közül egyiket se csinálták jól. Ennyi.

(#25142) Zsolty001 válasza sagem (#25131) üzenetére


Zsolty001
tag

Már €5.99. Ismét remekül dolgoztak a munkatársak. Aki esetleg megvette az szégyellje magát, hogy nem vette észre, hogy ez egy véletlen elárazás és ki akarta használni a rendszert! :P

(#25143) Wolverine válasza Crytek (#25129) üzenetére


Wolverine
félisten

Én 6 eurót látok árnak, és ez 80%-os engedmény...

"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#25144) csaba951


csaba951
veterán

Erősen visszaél azzal a cég, hogy digitális termékeket ad el, amik az ő szervereiken vannak eltárolva. A megrendelt, kifizetett, jóváhagyott, és fiókomra került terméket egy szó nélkül levették a fiókomról. Nem mondja nekem senki, hogy ez a része jogilag rendben van!

Ezzel az erővel ha egy dobozos példányt veszek, akkor rámtörik a lakásajtót, bejönnek, és leveszik a polcról a játékot? Mert lényegében ez történt! Nem kezdeményeztek semmiféle tárgyalást, nem tettek semmilyen ajánlatot, hogy hogyan rendezzük ezt a problémát. Csak simán mennek a saját fejük után! És az én érdekeim hol vannak?

(#25142) Zsolty001
GamersGate - újra hibás az akció Vadász, vadász! Te szxxni jársz ide! ;]

[ Szerkesztve ]

(#25145) bullseye válasza Zsolty001 (#25142) üzenetére


bullseye
addikt

Hát, éppen azt akartam beírni, hogy a kommunikációjuk tényleg béna, meg a PR-jük is, de elég nyilvánvaló hiba volt (és nem, senki nem hihette, hogy olyan áron, ami 1 játékra is az eddigi legjobb lenne 4 jár), így érthető, hogy visszakoznak. De hogy már megint, majdnem ugyanez (csak most kissé gyorsabban kapcsoltak), hát tényleg a nénikéjük térgye kalácsát...

'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%

(#25146) Zamery válasza ollie (#25135) üzenetére


Zamery
senior tag

Hogyan lehet "megvenni"? Vagy a böngészőből nem tudom?

https://steamcommunity.com/id/zamery/

(#25147) echterion válasza djculture (#25127) üzenetére


echterion
nagyúr

Húha, te valami álomvilágban élsz. Ez lenne az ideális, amit leírtál, de amíg a világ nem így működik, addig én se fogok. Ha valaki hibázott, annak viselje a következményeit. Én is hibáztam már a munkám során és nem kértem (és nem is kaptam) semmiféle sajnálatot, viseltem a következményeit és tanultam belőle. Ennyi, nem érdekel, hogy hibáztak-e vagy nem. Ha annyi van kiírva, akkor annyi.

Mellesleg, ha tönkremegy, jön helyette másik, mert piaci rés keletkezik, amit valaki be fog tömni. Ha pedig nem jelentkezik ilyen piaci rés, akkor annak boltnak / webshop-nak nem volt létjogosultsága. Nyugati "barátaink" már nagyon régóta üzemeltetik így a rendszerüket, nem fognak a kardjukba dőlni, ha bedől egy webshop.

Másrészt: sajnáljam az eladót / dolgozót? És ők sajnálnák a gyereket, aki teljesen beleélte magát, hogy végre meg tudja venni neki az apja / anyja a hőn áhított játékot, aztán közlik vele, hogy bocsi kölyök, de valaki elcseszte a boltban és én inkább visszaadtam a kulcsot, nehogy megbüntessék szegény eladó bácsit? Szerinted ez érdekel bárkit is ott? Nem.

(#25123) Wolverine:

"Kivétel: aki kapott már kulcsot és azt vonták vissza. Volt ilyen egyáltalán?"

Igen, én rájuk gondoltam elsősorban.

(#25129) Crytek: Nálam 5,99 eurót ír ki.

[ Szerkesztve ]

**********

(#25148) Alien83 válasza echterion (#25147) üzenetére


Alien83
senior tag

"Ha valaki hibázott, annak viselje a következményeit."

Miről vitáztok?
Ki állította hogy hibázott valaki? :D
Ezt csak feltételezik néhányan, csakhogy ha hibáznak nem órákkal később változtatnak, és akkor sem az árat változtatták meg hanem csak kivették a Buy feliratot.

Volt pár mennyiség, amivel nagy vásárt rendeztek és ennyi.

Persze véletlen a GR FS-t is elírták, meg mist a Patrician 4-et is...jaja persze tévedésből.

[ Szerkesztve ]

(#25149) Amershan


Amershan
csendes tag

Én azért érdeklődnék, hogy azok milyen jogon tarthatják meg akik beaktiválták, ha már a másiktól elveszik. (Igen elveszik, mert elvileg szállítaniuk kellene az árut, vagy ha nem tudják egyezkedni kommunikálni a másik féllel elvégre szerződést kötött vele amikor elfogadta a pénzét)

Ez a lépés még inkább hiteltelenné teszi őket.

[ Szerkesztve ]

(#25150) echterion válasza Alien83 (#25148) üzenetére


echterion
nagyúr

A kolléga szerint hibázott valaki és sajnáljuk meg. Én csak annyit mondtam neki, hogy nem fogom és ők sem sajnálnának meg engem ennyi. Pusztán véleménykülönbség, én nem tudom, valójában miért történt ez, és közülünk senki sem tudja véleményem szerint.

**********

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.