Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frewwy
tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán lettem része a tábornak, és meg kell mondanom, le vagyok nyűgözve. Ez a telefon nem a 60-70 ezres kategória ha a piac többi részesét is figyelembe veszem. Sehol semmi fagyás, mikrolagg, az egész készülék úgy smooth és fluid ahogy van. Egy P9 lite-ot váltott, ami a Médiában még drágább is, de mintha valami csúcskategóriás telefont használnék most. Nem tudja esetleg valaki, hogy a Xiaomi telefonok hol vannak szervizelve MO-n? Vagy ha nem itt, akkor hol? Továbbá úgy tudom, a gyártó álláspontja szerint a root és a bl nyitás sem von garanciavesztést, a Médiának mennyire van ebbe beleszólása? RR romok SOT-ja jelentősen kevesebb mint a stock romnak? Ha igen, szerintem nem turkálok bele, ez az első telefonom amin érzem, hogy nincs szükség babrálásra és "hardcore" userként nagyon- de nagyon csábító ez a 10h SOT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Horgász topik
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest