Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Megvették Kojimát de ez harmatgyenge show volt. Kettes alá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
everest140
üzenetére
Nem a játékok jönnek, hanem a tartalmaik, amikért alapból fizetnél. (pl. Hősök) PC- only cuccok ezek, Xbox-ra nem jönnek.
-
hadam98
senior tag
Kojima. Kilóra megvettek!!!!!
-
pzstm
titán
Hopp, megvettek Kojima-t?🤣🤣
-
cactuar
senior tag
Persona 3-4-5

-
Bogyi007
veterán
Ez a Wo Long érdekel, kicsit a régi Kingdom Under Fire: Circle of Doom és a Ninety-Nine Nights játékokat juttatja eszembe.
-
törölt tag
Lemaradtam valamiről? Teljesen kiment a fejemből. Senua volt már?
-
hombre[EU]
nagyúr
mutasd a combatothát nem mutatta

-
everest140
tag
A Riot Games játékok jönnek game passba, de ezek amúgy is ingyenesek nem? Gondolom konzolra 1-ik se jön portolással csak PC ott meg eddig is játszható volt.
-
Zoleee83
addikt
Hát ez nem egy nagy durranás, ezért én most tuti nem vennék konzolt, de még előfizut sem.

-
Mephike
őstag
A Dio4 sorsa nálam ott fog eldőlni, hogy mennyire lesznek pénzéhesek. Ha olyan lesz mint a mostani mobilos változat, akkor részemről sajnos ki fog maradni. De nagyon bízom benne, hogy maradnak a régi megoldásnál, az alapjáték + 1-2 DLC.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Itt azt írták hogy Xbox-PCre jön csak?A crossplaynél sem említette a Playstationt.
Ok. Jön PSre is. -
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
2023, ennyit kaptunk

-
Moby
veterán
Ez a minden bemutatott cím jön 12 hónapon belül sajnos a 20 percet sem élte meg a dio4-el
-
hombre[EU]
nagyúr
szóval dio4 12hónapon belül???
-
Moby
veterán
Eddig ez a show küzd a kettesért, de egyelőre nem sok esély van rá, hogy meglesz

-
hadam98
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem, csak a másik oldalon olyanokat mutattak be mint az új Resi, Final Fantasy, stb… Azokhoz képest ez az egész egy nagy nulla eddig. Nagyon sokat vártam a mostanitól, talán majd az utolsó fél órába.
-
balazs025
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk sokról nem maradsz le.
Ritka gyenge egyelőre. -
törölt tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Erre te is tudod a vàlaszt, hogy még hol lehetnek.
-
pzstm
titán
válasz
parandroid
üzenetére
Youtubeon vagy twitchen nezheto…..twotchen nem kell az….
-
Bogyi007
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Twitch, Twitter, Facebook vagy TikTok sincs a közelben?
-
hadam98
senior tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Komolyan mondom eddig nagyon gyenge. Új Forza és Plague Tale, ennyi. A többi körülbelül mese. Ez a Redfall nem lesz rossz de nem egy nagy durranás.
-
hombre[EU]
nagyúr
ha sem keighley-nél, sem itt nincsenek a banger AAA-k...akkor hol vannak?

-
parandroid
félisten
Miértvtapsolunk annak, hogy már csak egy évet csúszik az eddigi 2 év csúszás után?
Amúgy gg ms, sajnos nem tudom nézni a shiwt, mert google accounttal kell bejelentkezni ha a konzolon nézném. Ugye age verification miatt sajnos elengedhetetlen, mert nyilván 18+ az ilyesmi, én meg az xbox accountom alapján a fene se tudja, mennyi idős lehetek… Mennyit is költöttek a világ balfaszai a saját video streaming felületre? Néhány száz milliócskát? Minden centet megért.
Ennyi balfaszt, komolyan, mint amit ehhez a céghez össze bírnak szedni. Persze én vagyok a lúzer, aki fizet nekik, konzolt, játékot, előfizetést, ők meg a világ királyai, és veszik belőle a yachtokat, szóval minden okés így.
p
-
pzstm
titán
Oktober 21 a Scorn.
Day1 Gamepass termeszetesen………durvan betegnek tunt
-
Bep
őstag
és a tesco olcsó dlc az FH5-höz

-
hombre[EU]
nagyúr
és húzza az idōt

-
pzstm
titán
Junius 16an lesz meg szo melyebben a Forzarol
-
pzstm
titán
Forza Motorsport (spring 2023):
• real-time ray tracing on tracks
• full dynamic time of day on all tracks
• tire and fuel management
• car damage details on individual scratches
Microsoft calls this a "generational leap in immersion." -
Mephike
őstag
Azért az a Redfall nagyon gyengusnak tűnt grafikailag. Remélem mint multis cím jobban fog szerepelni.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
IntelKiller7
üzenetére
5percig a renderrōl beszéltek
fizika fejlōdésre meg valami szorzót bedobtak -
hombre[EU]
nagyúr
erōs kezdés...aztán robbanjon az a starfield

-
Bogyi007
veterán
Forza Motorsport 2023 tavasza
-
pzstm
titán
2023 Tavasz az uj Forza Motoreport
-
pzstm
titán
Rz a Plague tale meg mindig istentelenul kell
-
pzstm
titán
For the first time ever we have filled our entire show with games coming soon you can play over the next 12 months!
-
NJanika
aktív tag
-
törölt tag
"Today is really a gameplay show" says Xbox chief @XboxP3. Less CGI based on feedback from Xbox fans. "Don't look at any leaks... this show has a couple of surprises..."
~15p múlva meglátjuk hogy ebbôl mi lesz igaz.
-
törölt tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Nem osztódnak az említett elônyök.
-
Roland0224
senior tag
válasz
Roland0224
üzenetére
Erre esetleg valaki?

Új nekem ez a home-olás nem tudom ilyen esetben hogy működikSzerk.: Nyilván pont ezzel a játékkal nimcs tapasztalata korábban más játéknál vagy esetleg más korábbi codanál
-
Zoshi85
aktív tag
Diablo 4 Beta Regisztráció
-
Steve1207
veterán
Bejön ez az Asterigos, jött róla egy Boss Preview videó.
-
törölt tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Bezzeg megköszönni biztos nem fogja.
-
Steve1207
veterán
válasz
icemad
üzenetére
Ha belép egy xbox acc-al újonnan, akkor ahhoz is lesz egy epic fiók (csak szinte alig van róla mail vagy infó, mert a konzol szinte egyből tovább vág és játszhatsz). Egyszerűen abba az epicesbe kell belépni, ha nincs adat kérni kell arra a mail címre egy jelszó emlékeztetőt (valahogy vissza lehet kérni), mert ott is van egy alap fiók szinte nulla adattal.
Én pont ugyanígy jártam el, mert nem tudtam már hozzápasszintani utána a régi fiókomhoz. Az xbo-s adatokkal kértem emlékeztetőt, meglett az a generált xbo-s "szinte üres" acc belépése, leválasztottam az xbox profilomat róla és hozzá lehetett adni utána a régi epic-es acc-om alá.Szerk.: ja megvan talán, webesen a sign in with xbox live-al léptem be az xbo fiókkal, így meglett az a generált és azt választottam le. Utána már a rendes fiók alá lehetett csatolni az xbox szolgáltatást.
-
törölt tag
válasz
Cimbee
üzenetére
Pont azért kérdezte a címet, mert nem mindegy melyik játék. Ami Smart Delivery, annál mindegy, melyik verziót veszed, ha külön One/Series kiadás van, akkor csak azzal tudsz játszani.
Nem arra volt kíváncsi, hogy milyen játékokkal játszol, csak segíteni akart. Hivatalos store-ban meg tudod nézni cím alapján. Szívesen.
-
icemad
nagyúr
válasz
Vertigo18
üzenetére
Nem értettem félre, valóban úgy van, ahogy írod. Csinált egy új accountot az epicen, oda az xbox profillal lépett be, de ezzel már nem tudsz mit csinálni. Nem lehet leválasztani. Az egyetlen "megoldás", ha csinálsz egy új xbox profilt és ahhoz rendeled hozzá a meglevő epic profilt.
-
negyven2
nagyúr
Vajon ismét betalál ez az újonnan feltűnt leaker? Ahogy nézem amit eddig előre kirakott az bejött neki. Pontos State of Play lista, a Kojima-s Overdose, és a Last of Us Part 1 remake is (dátum, platform).
Ma ezt rakta ki: P3R5ON4...

-
Cimbee
aktív tag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
független melyik játék sok játéknál látom ezt,hogy xbox one és series s/x itt az volt a kérdés,hogy van különbség vagy nincs! De inkább utána nézek nem kell segíteni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

l.skywalker