Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveHutt
őstag
Monster Hunter Wilds csapatot keresek konzolon. Random tudok beugrani, de akkor jó lenne partyban vadászni az Eventeket.
-
DaveHutt
őstag
Uraim, lejár lassan a konvertált Gamepassom. Van lehetőség még valamilyen Live Gold+Gamepass mókolásra? Mert ha nincs, a sima Live Gold/Gamepass Core? is elég nekem.
-
DaveHutt
őstag
Xbox Game streaming és cloud streaming app MacOS rendszerre, Greenlight néven, béta állapotban. Nekem hibátlan M1 Airen. Hiánypótló!
-
DaveHutt
őstag
Befejeztem a Mass Effect Legendary Editiont, és ezzel a trilógiát. Atyaúristen, mi volt ez a három játék. A sci-fi csúcsot beállította a Bioware, RPG-ben is dobogósak a Witcher 3 mellett. Hihetetlen jó játékok voltak. Amennyi érzelem, sztori, hőstett volt ebben a három játékban. Folyamatosan ujjongtam, drukkoltam Shepardnak és a Normandy legénységének. Normalon játszottam, így nem volt túl nehéz. Kicsit szüneteltetem az Inmortals Fenyx Rising kedvéért (fun kis akciójátéknak tűnik), aztán jöhet egy Insanity walkthrough. 10/10-es trilógia ebben a csomagban. A habot az i-re a Citadel DLC tette a 3-ban. A W3: Blood and Wine mellett szintén dobogós.
-
DaveHutt
őstag
Microsoft Xbox Wireless Headset - 1 év 2 hét után leesett a bal oldali hangszóró kupakja, csavar eltört benne, gépzsír kifolyt. Garancia 1 év volt. Nagyon gáz ez a headset így, nem tudok választani a hangsávok között most már. Visszaragasztottam szigszalaggal, de marhára idegesít. Tudtok ajánlani vmi értelmes alternatívát wireless headsetre? Drágább is jöhet. Ilyet többet nem veszek.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Marcsello31
üzenetére
75 Watt a max mért fogyasztása leterhelve, játék alatt.
-
DaveHutt
őstag
válasz
csuvicsuva
üzenetére
Nincs nekem ilyasmire időm.
-
DaveHutt
őstag
“Kiezreztem” az Elden Ringet. Több mint két hónap, 142 órányi végigjátszás után. Hihetetlen egy játék volt. Az első végigjátszás 90 órája úgy elrepült, hogy mással nem is tudtam foglalkozni. Maradandót alkotott a FromSoftware. Félve kérdezem, hogy vajon a Dark Souls 3 mennyire hasonlít erre a játékra? Kicsit pihentetem a soulsborne játékokat, mert a Mass Effect 2-3 még rámvár, de utána tolnék vmi hasonló zseniálisat. Vagy esetleg Sekiro?
-
DaveHutt
őstag
Ki, mivel játszik a hétvégén? Itthon ülök, tökre ráérnék ügyelet után egy napot kockulni, erre ez a f.sz Blizzard megint kicsinálta a Diablo szervereket. Ajánljatok már nekem vmit.
-
DaveHutt
őstag
válasz
axlfsi
üzenetére
Minotaurt gyakjad le elsőnek. Theseus nagyon körülményes a pajzsával, különösen, ha a krétai bika is kerget.
A bika hármas kombókat nyom, utána pihen, hátulról egyszerű elkapni. Theseus már nehezebb, mert csak area dmg-dzsel (pl isteni call Rt gombon) tudod sebezni, ha feléd fordul. Miután eldobja a lándzsáját, elfele fog sétálni, akkor tudod hátbagyakni.
A dobását pedig így tudod kikerülni: Ha megjelenik a célkereszt a fejed felett, akkor dashelj be oszlop takarásába. A legegyszerűbb ha mindig az oszlopokon kívül maradsz. -
DaveHutt
őstag
válasz
frankdelgado
üzenetére
A szülei a titánok…
-
DaveHutt
őstag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Mirror of the Night upgrade-elve van? Azaz van 3 újjáéledésed (+1 lehet Lucky Tooth-szal) és +50 hp-d?Kérdés: Ugye a Minotaurust gyakod le először és utána Theseust? Builded mi? Alapvető kombókkal volt nekem is bajom az első 20 runban, illetve az újjáéledést mindenképpen ki kell maxolni, ha el akarsz érni a főbossig.
-
DaveHutt
őstag
Nekem leseggelt a Live ma este, nemhogy a Flight Sim day-1 update, még a Store se jön be konzolon. Cyberpunkot se tudom elindítani, mi a fene van.
Szerk.: Ms szerverekkel van vmi. Hirtelen beindult az összes játék, amire idegből rányomtam. Jön már az update is Flight Simhez.
-
DaveHutt
őstag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Ez se semmi! Társasházban nem tolhatok ilyet sajnos.
-
DaveHutt
őstag
Rámtört a szabadság fél év után. Szétnéztem hirtelen a játékkatalógusomban, mivel játsszak.
Cyberpunkot próbáltam, nagyon tré az optimalizáció még mindig, rendes performance módot várhatjuk továbbra is. Qualityban nem rossz, egy One X módnak. Series X-en sovány.
Utána jött az AC Valhalla ír dlc. Rohadt unalmas, tele fetch questtel, szabályosan kiégtem rajta pár óra után.
És akkor megláttam, hogy a Respawn csinált rendes optimalizációt SW: Fallen Orderhez. Kifejezetten kellemes látvány 60 fps-sel is (szebb mint a One X verzió). Néha mondjuk beakad egy nagy terület betöltésekor (SSD-n ez is wtf). Viszont a gameplay az állat Jedi Masteren, végre vmi izgalom! Ezzel elleszek a hónapban sztem. Ascent-et, Hadest nagyon várom, kár hogy nem most jöttek.
Ti mivel játszotok? -
DaveHutt
őstag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Egy teljes éve várom a hozzáférést. Ezért nem fogok Android alapú telefont venni.
-
DaveHutt
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szépen fog mutatni az idei karácsonyfa alatt. 😂
-
DaveHutt
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Annyit még hadd tegyek hozzá: tanulj meg gyorsan manuál váltóval driftelni, kuplung nélkül elég. A a felfele váltás, B a lefele. Drifthez megkeresed az adott kocsinak szükséges fokozatot (2-3-4 általában), és kanyarsebességtől függően váltogathatsz.
-
DaveHutt
őstag
Aki Series X-et keres, Debreceni Auchanban 2 db van kitéve 199900-ért. Series S is van.
-
DaveHutt
őstag
No, immár két hete én is büszke tulaja vagyok (ismét) egy Series X-nek. Az előző megdöglése után előrendeltem mindenhol, ahol csak tudtam. Végül a BestBytetól jött meg leghamarabb. Utána két napra lett a konzolvilágnál és az MM-nél is egy napon készlet.
Végre ez a gép úgy működik, ahogy kell, most már le merem írni két hét után. -
DaveHutt
őstag
válasz
ZeroX92P
üzenetére
Nem enged online rendelni.
Egyébként el vagyok keseredve, Kelet-Magyarországra (Debrecen) az elmúlt 3 hétben egy darab sem érkezett Series X-ből. Azt hiszem ez lesz az Xboxos pályafutásom vége, erősen gondolkodok egy PS4-en, ami egy évig legalább elkényeztetne olyan játékokkal, amikkel ellennék. -
-
DaveHutt
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, a háromgombos reset sem oldotta meg. Ups ügyfélszolgálat felvette a rendelést, holnap jön érte a futár.
-
DaveHutt
őstag
Megvolt, semmi eredménye. Fel tudnék robbanni. Hazajövök 24 órázásból, kialszom magam, erre ez fogad.
-
DaveHutt
őstag
Megkövetem magam, elosztót cserélve tegnap egyszer se állt le a konzol. Köszönöm a segítséget a fórumozóknak!
-
DaveHutt
őstag
válasz
craftsman01
üzenetére
De akkor az azonos konnektoron levő tv miért nem kapcsol ki? Cserélek elosztót, hátha az a baja.
-
DaveHutt
őstag
No nekem marhára bugos az SX. Három napig semmi baja nem volt, AC Valhalla, Forza 4 ment eddig röccenésmentesen. Tegnap volt egy áramszünet, utána újraindítottam, semmi baja nem volt. Ma elkezdek játszani AC Valhalla indulásakor kikapcsolt a gép. Újraindítom, Monster Hunter World indítása után is. Full restart megint, utána minden jó 2 óráig, majd random lekapcsol Monster Hunter közben. Néha csinàlt ilyet a One X-em is, tuti vmi szoftveres anomália. Utána azonnal feláll a rendszer és minden megy tovább, mintha mi sem történt volna.
-
DaveHutt
őstag
Kislányom állatfarmnak használta a One X tetejét. Egyelőre fel se hívtam a figyelmét az új konzolra, csak Anyunak mutattam, hogy erre figyeljen már. Illetve berejtettem nagyrészt a tv mögé. Szerencse, hogy bitang nehéz és stabil talpakon áll, mert biztos ki kesz próbálva az állása is.
-
DaveHutt
őstag
válasz
Dawide@axele
üzenetére
Szintén semmi. Ott csücsül a debreceni GLS Depóban. 15:30kor nyit...
-
DaveHutt
őstag
Atyaúristen, eltűnök néhány napra, 800 komment. Kb. negyede tartalmazott értelmes társalgást.
AC: Valhalla előrendelve, meggyőztek ezzel a gameplay videóval. Ez szebb lesz mint az RDR2 ahogy nézem, és eddig nekem az volt az etalon.
Meg a Forza 4, 4k 60 fps-sel, az mi már? Agyam eldobom.
Email megjött, köszi konzolvilág! -
-
DaveHutt
őstag
-
DaveHutt
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ne rémisztgess, most adtam el a One X-et, ínséges hónap következik így is.
-
DaveHutt
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Emailben sikerült intézni. Kaptál már módosító emailt a konzolvilágtól? Arra válaszoltam, megoldották.
-
DaveHutt
őstag
Naa, utóbbi napokban már nagyon fogadkoztam, hogy most akkor ráér az SX, úgyse jön semmi rá stb. Eddig tartott a letargia, konzolvilágnál előrendelve 176-ért! Várjuk az álleejtős gameplayeket!
-
DaveHutt
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
És ezzel dobnák is a szemétbe 2 (3?) év marketingjét.
-
DaveHutt
őstag
Nem hazudtak az MS-nél. Egy órán keresztül új game-eket néztünk?!
(Mínusz Destiny 2 és Ori.) -
DaveHutt
őstag
Showcase-t hol nézitek?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A bika hármas kombókat nyom, utána pihen, hátulról egyszerű elkapni. Theseus már nehezebb, mert csak area dmg-dzsel (pl isteni call Rt gombon) tudod sebezni, ha feléd fordul. Miután eldobja a lándzsáját, elfele fog sétálni, akkor tudod hátbagyakni.