Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- sziku69: Szólánc.
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Ahogy haladok előre Doom-ban úgy lesz egyre jobb.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Döglött Róka #142989 üzenetére
Nem tudom, hogy miből olvastad ki ezt, javaslom olvasd el még1x.
-
-
Dinomano
őstag
Szerintem ez tipikusan a '80-as évek gyermekeinek való cucc, az első 2 film vastagon szerepeltetve van, csomó utalás, kikacsintás képében. Le a kalappal a készítők előtt, érződik az odafigyelés és a bele fektetett energia, szeretet. A low-budget-et sem éreztem annyira, mint a Terminator esetében. (Ott is érezhető volt a téma iránti tisztelet.)
Jó cucc, de ha valakinek anno ez kimaradt vagy későbbi korok gyermeke, akkor megértem, hogy nem dobban tőle a szíve. -
Dinomano
őstag
válasz
eL Geri #142946 üzenetére
Én nem multizom, csak a multi karaktereket néztem meg gallery-ben, terminatornak (Dark Fate) és minion-jainak megörültem.
Feleségem nem játszik, szerintem elvérezne kontrollerrel. Lányok egész ügyesen bánnak vele, PS3-as Lego játékok miatt.
Valószínű, ma lepörög a Gears 5. Matriarcha boss fight azért 1-2X beszivatott az instant kill-jeivel. (Vagy én öregszem, vagy a Gears 5-nél jött be az a probléma (pályadesign?), hogy nem egyértelmű pár helyen, hogy merre kell menni, mit kell csinálni.)
Valamint a bevilágítás. Jópár helyen alapból qrvasötét a játék. Jack vagy 'hogyhíjják robot is késve reagálva világítja be a pályát. Előfordult olyan is, hogy spórolt a lámpájával és nem világított. Úgyhogy feltoltam a gammát, hogy lássak is valamit. (Így meg picit mosottabb a látvány.) -
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #142986 üzenetére
A kérdés az, hogy ez így megfelel-e az MS-nek, nagyon úgy néz ki igen, ez meg csak kifelé szól. Rosszabbul hangzik mint az eladás, de a stúdió büszke lehet rá, hogy nagy az érdeklődés. Attól, hogy gp-s még nem tölti le boldog-boldogtalan, pl engem érdekel, de hogy eljutok-e hozzá 1-2 hónapon belül, arra kicsi az esély.
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
-
Zó
aktív tag
válasz
Steve1207 #142975 üzenetére
Igyekszem nem a legolcsóbbat venni, de ha BT-ajánlásról van szó, akkor azt is bele kell rakni a serpenyőbe, hogy jót kell kifogni (most alis Essagerrel néztem). Nyilván egyesek, így a te tapasztalatod is pozitív, másoké, így az enyém, kevésbé. Csak be szoktam írni, hogy jelenjen meg az árnyoldala is a topikban. (Hátha máskor is felmerül a kérdés, illetve Box-kontrollerre van itt mindnekinek, a következő Box meg úgyis PC lesz, már sikerült itt megfejteni
)
Feltételezem, nem véletlen, hogy a Steam Controllert külön az adapterre dizájnolt hosszabbítóval adták. És aligha azért, mert annyit spóroltak az alis jelöltekhez képest az adapteren, hogy így jobban megérte. Megjegyzem, szakadt többször az is, főleg ha kicsit messzebb volt. De időnként saját adapterével a boxos is 3 méterről, ha nagyon ritkán is. Nyilván az sem mindegy, mennyi jel van a környéken, ami bekavarhat.
-
Steve1207
veterán
Vagy 15 éve BT adapterrel használom a kontrollereket 3-4 m-ről. Anno volt, amikor takarásból a fal felé fordítva az adapter, úgy se volt gond. Most épp 4 m-re egy falon át a másik szobából, eddig ez a legproblémásabb elrendezésem a tv miatt és rendben van. Szimpla ali-s olcsó Ugreen, Vention, Baseus, Essager adapter, pár nagyobb szabványnál vettem mindig újabbat, de egyikkel se volt gond. Nyilván nem a legolcsóbb nonamet kell ott se venni, ami két csatlakoztatás után szétesik, de onnantól, hogy felépítésre jól alakítják ki már egy kaptafa az összes és kb pár száz ft különbség van köztük. Idehaza meg ugyanazon noname sz*kat árulják sokszor 3-5e-ért is, aztán vagy jó épp, vagy nem.
-
Zó
aktív tag
válasz
pzstm #142801 üzenetére
Rendeltem egy 5.3-as adaptert én is, már csak kíváncsiságból, de ugyanaz van, mint régen: 3 méterről már használhatatlan, de ha hosszabbítóval közelebb hozom működik (ugyanez volt nálam nemcsak boxos, de DualShockkal is, a Steam Controllert meg gyárilag hosszabbítóval és BT-adapterrel adták). One- és Series-kontrollerrel is ez a helyzet. És persze kellett firmware-frissítés (pontosabban a one-os már friss volt, működött, a serieses frissítés előtt azonnal lecsatlakozott mindig). Érdekes, mert a saját adapterrel ment a one-os 3 méterről frissítés előtt is. Most már nem, az adapter nem is világít már, tartok tőle, megmakkant (ezért is próbálgatom a BT-t).
-
eL Geri
őstag
Na örülök, hogy velem együtt, ennyien rá tudtatok ugrani a RoboCop-ra.
Ráértem, igazából még most se fogom tudni elkezdeni, de kb. ennyire vártam az árát, hogy én megvegyem
-
Marcsello31
őstag
Köszi a figyelmeztetést, én is meg vettem.
Éppen töltődik lefele,
ennyi pénzért meg főleg. Thanks! -
eL Geri
őstag
Akció ajánlom:
RoboCop: Rogue City - Alex Murphy Edition - 2440 Ft -
Peat76
őstag
MindsEye előrendelést adott le valaki?
Remélem jó kis Árkádos lövöldözés lesz..😃 -
homerhamm
addikt
válasz
csuvicsuva #142954 üzenetére
A Game Pass hamarosan kilép és elhagyja a konzolt.
-
-
boxmaci
tag
válasz
wjbhbdux #142949 üzenetére
Ez a hátrány tulajdonképpen csak az eladott konzolok mennyiségére vonatkozik, a bevételeik az Xbox-ból a Game Pass miatt így is hatalmasak még ilyen viszonylag visszafogott számokkal is. Az viszont igaz, hogy többet akarnak és ehhez tényleg a Windows és a PC egyesítése a konzollal lehet a megoldás.
-
wjbhbdux
veterán
-
boxmaci
tag
Xbox és Steam?
Hmmm... -
icemad
nagyúr
-
eL Geri
őstag
válasz
zsozsa74 #142945 üzenetére
Ez nagyon érdekes, valamiért nálunk is a Gears 4-5 volt szinte az egyetlen játék, amivel játszót... és nagyon szerette... szerintem mert tudtunk coop-ozni, meg tetszett neki, hogy nem embereket kell gyilkolni benne, hanem szörnyeket... így máris humánusabb volt a felállás
Meg is látszik, a profilom alapján extrém mód kimagaslóan ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet konzolon valaha is. Hát igen, azok a jó kis hordázások. -
zsozsa74
őstag
válasz
csuvicsuva #142943 üzenetére
Ha tudná az MS, micsoda szállóige lett az elcseszett gépi fordításukból! Meglátom, mai napig kitör belőlem a röhögés.
-
csuvicsuva
addikt
Elhagyó a konzol (május 31):
Remnant II
Cassette Beasts
Humanity
Slayers X: Terminal Aftermath: Vengance of the Slayer
Firework (PC) -
raziel01
veterán
1 hónap ultimate most van valahol olcsón vagy 5 ezer körül találhatok csak?
Doom miatt gondolkozok rajta.
3600 Ft-os PC game passben is benne van? Mert éppen úgyis jó lehet. -
válasz
pzstm #142933 üzenetére
Igen csak rossz, hogy közös szórakozás miatt vettem meg és nem tudjuk/nem akarja végigjátszani. A Lego 2K Drive-al persze éjjel nappal játszana én meg már azt unom halálosan.
#142934 zsozsa74
Annak idején az It takes two miatt fogott életében előnek kontrollert a feleségem. Gondolhatod, hogy haladtunk a játék első harmadában amíg megtanulta kezelni egyáltalán a kontit tűrhetően. Annál most sokkal-sokkal ügyesebb. Szerintem türelme nincsen már. -
zsozsa74
őstag
válasz
beyruth82 #142932 üzenetére
Mi végigjutottunk rajta, sőt még a titkos agyhalál pályával is megpróbálkoztunk. Mondjuk hiába, de ott nem (csak) az ő ügyetlensége volt az ok, hanem az tényleg agyfax.
Időnként persze át kellett vennem a kontit asszonypajtitól a sztori alatt, de ez csak olyan helyeken volt lehetséges, ahol a másik karakter ráért várakozóban lenni, és nem párhuzamosan kellett együtt dologzni. Pl. a motorozós rész. A nezézségi tüskék ellenére nagyon tetszett neki is.
-
válasz
laracroft #142928 üzenetére
Mi kb a felénél abba hagytuk. Feleségem számára túl nehéz. 😒
It takes two után nagyon örültünk neki és szerintem is minden tekintetben felér, sőt túl is szárnyalja azt. Az asszonynak viszont nem megy annyira mint az It takes two, pedig abban is sokszor kellett egy egy nehezebb résznek nekifutni. Szerintem türelmetlenebb lett vagy nem tudom....
Én sajnálom nagyon mert szívesen játszanám tovább de asszonypajti bedobta a törülközőt -
Dinomano
őstag
válasz
AMD Power #142910 üzenetére
A 2016-os újat kijátszottam, az Eternalt egy pálya után abbahagytam. Ez a kombós lövölde-idegbetegség nem kapcsol ki. Összes rész közül DOOM 3-at szerettem a legjobban; az orig. mellett technikailag az volt a leg előremutatóbb. Mai napig szép játéknak tartom, többször kijátszottam. Tervben az újrajátszás is, X év után.
De ez az újak már nem nekem készültek. -
Dinomano
őstag
válasz
raziel01 #142922 üzenetére
Gears 4: Nem volt rossz, de nem tekinthető főepizódnak, hiába számozott. Olyan, mintha a 3 és a Judgment között lenne valahol. A bázisvédős, "építkezős" részek onnan lettek átemelve pl. . Sok újdonsággal nem szolgált, max. pár helyen a dinamikus környezet. Meglátjuk, milyen lesz az 5. rész.
Pályák is a szokásosak: Random gyártelep, félig lerombolt falu vagy város, föld alatt/barlangban. A gears-ek "nyílt" panorámás részeit szeretem, de a szokásos csőpályákat nem. (Jó, a nyílt terek is azok, de legalább az illúzió megvan!) -
laracroft
senior tag
Végére értünk a Split Fiction játéknak, gyerekek én ennyire ötletes, szórakoztató játékkal rég játszottam. Néha tátott szájjal, csodálkoztunk lányommal, hogy mik nem jutottak eszükbe a fejlesztőknek és azt mennyire jól megalkották. Minden forintot megért nekünk 😁
-
SwitcX69
junior tag
válasz
Peat76 #142860 üzenetére
Igen, az upgrade-t megvásároltam. Ezek tök jók így game passban. Hol tartasz, tetszik? Nightmare nehézségen tolom, néha úgy meg tud izzasztani, öröm nézni. Legutoljára hasonló játék a Shadow Warrior 3 volt max nehézségen 30 fps-en, annál voltak hasonló szívások
[link] -
Tasunkó
őstag
válasz
peternac #142924 üzenetére
A japánoknak ez a színház. Így mutatja ki Toranagaszama, hogy helytelenít valamit. Rá lehet hangolódni. Lehet olyan szemmel nézni is hogy röhögsz rajta, de nekik ez normális, így van olyan exotikus benne. Japán szamurájfilmekfilmekben mindenki mogorva és morog, meg ordibál. A felszín alatt meg ugyanolyan történet megy mint máshol, vagy lényegét tekintve akár még jobb is.
-
peternac
tag
válasz
homerhamm #142917 üzenetére
ennyi nekem elég volt ebből a játékból: videogamedunkey - Final Fantasy : Chaos Chronicles
-
Dinomano
őstag
Lepörgettem Gears 4-et, Halo 5-öt (Baxus, normálon nehéz volt. Nagyobb baj, hogy a korábbi Halo-kban még le lehetett követni a csatákat. Itt volt, nem egyszer és kétszer, hogy jól ment a harc, és egyszer csak valahonnan valaki kirobbantott a fedezékből. Unfair, tróger a játék.)
Hétfőn nekikezdek Gears 5-nek. -
homerhamm
addikt
Ez a Stranger of Paradise : Final Fantasy Origin valami Xbox 360 játék átirat?
-
Peat76
őstag
válasz
consono #142911 üzenetére
Nem tudom mennyit javulhat az élesítés miatt, ha egyáltalán hozzáad a képminőséghez..
Más :, Blades of Fire, amennyire vártam..akkora csalódás!
Próbálta még valaki? A harcrendszer egy borzalom, kezelhetetlen, kamera használat is bajos..fura ez így! Pedig jó is lehetne! -
AMD Power
titán
Elkezdtem a Doom-ot. Szép a grafikája, de maga a játék nem szippantott be... Mondjuk csak az első fejezeten vagyok csak túl.
-
pzstm
titán
Microsoft is making a lot of great changes to the Xbox Home UI soon. You'll be able to pin your favorite apps or games, hide system apps, choose the number of games listed, and even tweak the size of the tiles. Details 👇
https://www.theverge.com/news/668668/xbox-home-screen-pin-favorite-games-apps-changes-testing -
Dinomano
őstag
válasz
Scrake^;DD #142900 üzenetére
Nekem még első kettő is visszavan, szóval ráérnek!
-
Wesder
titán
Red Dead Redemption 2 is reportedly coming to Switch 2, as Take-Two commits to Nintendo | VGC
Red Dead Redemption 2 is reportedly coming to Nintendo Switch 2 later this year, alongside a current-gen upgrade for PS5 and Xbox Series consoles.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- PlayStation Portal hibátlan
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest