- Fórumok
- Konzol játékok
- Xbox Series X|S
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-03-26 09:32 Téma összefoglaló
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
Szia! Köszönöm az infót, reméltem, hogy ez áll a háttérben... Sajnálom, mert a DMZ-nekem teljesen bejött. Nem volt az a kapkodó-idegbeteg ugrabugra, mint a WarZone-ban. Gondolom a sok bot miatt, nem profi, de ha volt egy kis időm, egészen elvoltam vele. Néha ha levadásztam egy-egy operatort, az csak hab a tortán :-D Van valamelyik verzióban hasonló játékmód? (Ja, BT egér+bill. komnóval nyomom, a kontrollert nem bírom megszokni...)
-
homerhamm
veterán
-
Norb79
addikt
Saját tapasztalat. Volt ps5 a háznál többször is, először elajándékoztam (day1 gép volt) miután lement az a pár ps exkluzív ami akkor elérhető volt ps5ön, aztán meg a psvr miatt volt pár évig a gyereknek, de valójában azt is macera volt elő meg elpakolni, és az xsx mellett egy vicc az a hw minden szempontból, meg sw-esen is, szóval egy jó fél-háromnegyed éve ment a háztól.
Kontroller sose bírt végig egy normális gémer délutánt, pár óra alatt lemerült mindig. Kivéve ha kikapcsolod a sokat emlegetett plusz funkciókat, de akkor se bír 8-10 órát se, nemhogy 40et. Ha meg bölcsőt veszel a töltéshez meg ez meg az, akkor ez a ps5 ha olcsóbb sztori bukik kapásból.
-
Norb79
addikt
-
szarnyasdino
tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Bad Pritt
félisten
-
axlfsi
veterán
Tudsz esetleg beszerzesi forrast? (az sem baj, ha Ali, csak gyarihoz kozeli, vagyis inkabb, azt meghalado minosegi alkatreszre lenne szuksegem ... koztudott, hogy az Elite 2-nel az MS sajnos gyenge minosegu alkatreszeket hasznalt (onhibajan kivul nem tudhatta, hogy a beszallito szar vagy tudta es celzott koltseghatekonysagi okkal tortent mindez - azt hiszem nem derult ki).
Tobb is cserelve lett nekem gariba, a legutolsonal mar nem vittem vissza, mert honapokig be sem kapcsoltam... Az LB/RB gombokkal van gondom, ahhoz keresek jo minosegu mikorkapcsolot (szaktudas es felszereltseg megvan, szakmam mondhatni).Koszi (vagy aki tud, barki forrast, annak is
) -
banderasz77
addikt
-
Redneck
nagyúr
Én is emlékszem ilyen kommentekre és tesztekre, de fogalmam sincs, mit toltak hozzá. Most vettem elő az FH5-öt a Rally DLC miatt, és még mindig minőségi cucc.
A Crew 1-2 pörgött nálam valamennyit, de nem voltak ennyire bazáriak. Pedig a fizika és az irányítás azoknál is gagyi volt. -
GEIL
addikt
-
united28
tag
-
united28
tag
-
Steve1207
veterán
Csak azért vázoltam egy ilyen felállást, mert így változatos lenne minden oldalról és a többség nem csak nyűgne miatta, még ők is találnának kedvükre valót a minimum 2 éves etapban, ami már hozna fejlődést is egy-egy oldalról. De így, hogy messiást várnak évente kb mindig csalódás lesz a többségnek, az meg eléggé negatív a szériára nézve. Közben helyén kezelve "rendben van" kategória és évente jön elvégre.
DMZ-vel most mi van pontosan? Mindig elfelejtem, a simát szerettem, solo-ban is ellődörögtem, de brutál idegesítő volt, hogy mindenki ott sátorozott a kimenkítési ponton és lelőttek, így gyorsan meguntam. Utána meg bejelentették, hogy kaszálják.
-
smokin
aktív tag
-
AMD Power
titán
-
consono
nagyúr
Hát, nekem még friss az élmény, mert egy hónapja sincs, hogy végeztem vele. A sztorival nem volt bajom, meg a dialógusokkal sem. Sokaknak nem tetszik, hogy "egyszerűbb" lett, mint pl. az Inquisition, de én azt többszöri nekifutásra sem bírtam végigvinni, megúntam a közepén mindig. A Veilguardnál ez csak a legvégén jött el, ott már túl sok volt a harc, de továbbvitt a lendület

-
consono
nagyúr
-
Roland861010
veterán
-
nincsnév007
addikt
-
Oistrakh1
tag
Nem vennék én sosem vettem igazából most is simán vennék jóárban lévő Ausztrál vagy Kolumbiai kódot ,csak ma megpróbáltam egyáltalán kíváncsiságból,urban vpn-el a microsoft oldalára bejelentkezni ami még sikerült is de amikor a 25 számjegyű kódot kellene beírni akkor még be kellett jelentkeznem és ott már a magyar microsoft oldalán voltam úgy hogy közben be volt kapcsolva kolumbiára a vpn..nem is értem hogy lehetséges ez de ezekszerint valahogy a microsoft bezárta ezt a kiskaput már hogy vpn más ország kódjait magyar profilodra üsd be.
-
Zó
senior tag
Én is így használom, csak egérrel és billentyűvel, mert megtehetem. De a Steam Controller vagy a DualShock 4 kapásból használható rádugás után egérként is.
XSX-en zavart, hogy tettek rá böngészőt, de amikor el akartam intézni valamit, akkor a rossz támogatás miatt kontrollerrel kellett volna. Azóta már lehet, hogy fejlődött a boxos Edge. De wifijelszónál sem rossz dolog a billentyűzet. Pláne, hogy több lakás között szoktam hurcolni az XSX-et, mindkettőben volt routercsere, és ugye külön beállítani a 2,4 GHz-et és az 5 GHz-et is a biztonság kedvéért... Számomra előny, ha bill+egérrel és kontrollerrel is jól működik egy eszköz, akár PC, akár konzol, bár az előbbinél a kontrollerre játékon kívül nincs szükségem.
-
30z.Samu
titán
-
Dinomano
őstag
Szerintem ez tipikusan a '80-as évek gyermekeinek való cucc, az első 2 film vastagon szerepeltetve van, csomó utalás, kikacsintás képében. Le a kalappal a készítők előtt, érződik az odafigyelés és a bele fektetett energia, szeretet. A low-budget-et sem éreztem annyira, mint a Terminator esetében. (Ott is érezhető volt a téma iránti tisztelet.)
Jó cucc, de ha valakinek anno ez kimaradt vagy későbbi korok gyermeke, akkor megértem, hogy nem dobban tőle a szíve. -
Peat76
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
turho
addikt
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
-
balintka
addikt
-
Redneck
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
-
Roxbury
őstag
-
Redneck
nagyúr
Ezesetben az üzletben kell az asztalra b*szni, és nem hagyni magunkat lepattintani, mert a fórumozás nem sokat segít.
"A konzolvilág nem hajlandó garival foglalkozni mert hogy elmondásuk alapján valami gondjuk van a microsofttal. Én csak arra vagyok kiváncsi hogy ha még él a gari az általuk forgalmazott termékre akkor ez mégis hogy?"
Elég summantós duma, de ha be van regisztrálva, és van számlája, akkor kiderülne meddig tart a jótállás. Remélhetőleg nem valami szürkeimportos, okosba ÁFÁ-zós termék, és nem azért jött a pattintás.
-
Redneck
nagyúr
-
mcwolf79
veterán
De ha már a MS van oly “kegyes “ (Khmmm RRoD), hogy gyakorlatilag ki se kell mozdulni otthonról (egyedül a nyomtató a szűk keresztmetszet , kinyomtatni a feladó papírt) a gari ügyintézése során, akkor ezt miért nem használja valaki ?!? Nem is tudom mit mondjak minek kell lenni , hogy valaki ehelyett inkább a kiskereskedőhöz szaladgál. Telefon , futár jön , és két héten belül hozza a javított / csere darabot. Ennél kényelmesebb megoldás nincs .
-
GoTReX
őstag
-
Redneck
nagyúr
-
tutis
addikt
-
NJanika
aktív tag
-
Oldman2
nagyúr
-
icemad
nagyúr
Hardveraprón is érdemes szétnézni, néha vannak jó áron kulcsok.
Másik megoldás az izlandi áruház, ha van még GP-d, akkor úgy emlékszem 10% kedvezményt is kapsz.
Harmadik megoldás, hogy vársz egy nagyobb akciót esetleg a karácsonyi játékosztást. (Ha lesz idén, ezt nem tudom.) -
parandroid
félisten
-
HunChris
senior tag
-
mcwolf79
veterán
-
törölt tag
-
Moby
veterán
-
Norb79
addikt
-
törölt tag
-
Kristof_94
nagyúr
-
Marcsello31
őstag
-
hombre[EU]
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
Bep
őstag
-
30z.Samu
titán
Ez most egy kicsit más példa lesz, de elsőre azt hittem működhet. GamePass-ben tolom a Death Stranding-et, odaadta az Epic ingyé, gondoltam akkor Steam Deck-en Steam OS-en játszom vele tovább úgy, hogy felcsapom az Epic-es játékot. Elméleti síkon tök ugyanazok a fájlok, mégis hiába másoltam át a mentéseimet oda, sérültnek titulálja az Epic-es, szóval nem tudom átvinni oda a mentéseimet, maradok így a GamePass-nél reménykedve hogy nem veszik ki még egy jó ideig a játékot. Ugyanis kb a felénél tarthatok.

-
hombre[EU]
nagyúr
-
craftsman01
senior tag
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Formula-1
- Milyen alaplapot vegyek?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

l.skywalker
IntelKiller7