- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
This infographic revealing Xbox's massive gaming roadmap is daunting
2025-ös jàtékok listàja:
-Avowed
-South of Midnight
-Towerborne
-Doom The Dark Ages
-THPS 3+4
-Outer Worlds 2
-Ninja Gaiden 4
-CoD 2025 -
NJanika
aktív tag
Bekerül Ubisoft plusba az Assasins Creed Shadows ? Nem tudjátok mikortól ?
-
pzstm
titán
válasz
Roooland89
üzenetére
Akkor holnap koradelutan kiderul
-
-
pzstm
titán
AC shadows egyszerre indul mindenhol?
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Looking ahead, our lineup is incredible with upcoming games like Clair Obscur: Expedition 33, Descenders Next, and FBC: Firebreak to play across the whole Xbox universe… and of course Hollow Knight: Silksong too! "
Meg a végén megjelenik?

-
l.skywalker
Topikgazda
Ingyen játék:
Arcadegeddon -
l.skywalker
Topikgazda
válasz
koozed
üzenetére
Ha be van regisztrálva a konzol a fiókod alá, akkor tudsz indítani garanciális javíttatást a fiókodon belül.
Ez egy régebbi leírás, nézd meg, hogy jó-e még:
Xbox One - GAMEPOD.hu Hozzászólások -
-
koozed
csendes tag
Sziasztok! Utolért a kontroller driftelés, Series x hazai, emag vásárlás volt és él még a garancia. Le tudnátok írni, hogy mi a teendő ilyenkor? Kb mennyi idő a javítás? Egyszer próbáltam az xbox ügyfélszolgálatot a garancia hosszabbítás miatt, de az nem ment
-
AMD Power
titán
Elértem az Avowed végéhez. Körübelül 30 óra alatt értem a végéhez. Jó volt!

-
Norb79
addikt
Na csak emlegetnem kellett az Atomfall preloadot, ma el is kezdte felpatchelni magát 10 megás placeholderről 31 gigára xsx-en, és 66 gigára pc-n.
Playanywhere cím, ezt idáig nem tudtam biztosan, bár sejthető volt. -
oriic
HÁZIGAZDA
Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mi tesztünk -
-
törölt tag
It's time to party in Hell: 33 Immortals (Game Preview) is now available with
@XboxGamePass. -
Alarikman
senior tag
Pénznemet érdemes dollárra vagy euróra állítani?
-
Alarikman
senior tag
Első online GPU vásárlásom tervezem. Most egy rövidebbel kezdenék. 6 hó Core és 1 hó GPU(non-stackable). Eneba-n: 13211Ft/4 hó = 3300Ft/hó. Nekem ez már megfelelő. Paypal -el tervezem fizetni.
Egy hét múlva jár le amúgy a meglévő. Mennyi ezeknek a felhasználhatósága? 1 hónap? A Core-nal azt írták korlátlan.
Jó vagyok eddig? Vagy várjak nyugodtan és a lejárat előtt két nappal vegyem meg? Eléggé mozog ezeknek az áruk. Volt itt nemrég 3900 is az 1 hó GPU. Eladók megbízhatósága gondolom rendben van, ha ott a zöld pipa és 9,5 felett van az értékelése.
-
dropi
senior tag
AC Shadows előtöltve, de meg tudjátok mondani, hogy pontosan mikortól lehet indítani?
-
Dinomano
őstag
-
-
-
Dinomano
őstag
PS3 PS4 és XSS van otthon, újabban szinte csak porosodnak. Szerintetek van bármi értelme letakarni őket használaton kívül, van-e ilyen téren takargatnivalótok?
Death Stranding-ben már 7. chapternél vagyok. Érdekes, hogy a játék első 6-7 órája kb. szinte csak szívás, és x@r is vele játszani... Nem csoda, hogy ledobódik róla az ember. Utána beindul, és könnyebb és játszható lesz a játék. (Az eleje ilyen téren el van cseszve, nem kicsit.)
-
pzstm
titán
Atomfall letoltott 30,8 GB-ot
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Nekem valahogy disszonáns ez a része
Az elején még fel sem tűnt, de így 17-18 óra után már eléggé fáraszt.
De amúgy meg nincs komoly bajom a játékkal, jól össze van rakva, jól fut és Series S-en szerintem a legszebb UE5-ös játék. -
consono
nagyúr
válasz
freddirty
üzenetére
Én még csak a játék felénél tartok kb., de nekem nincs bajom sem a karakterekkel (bál láttam szebbet már, meg van pár npc, amin én is megemeltem a szemöldököm), sem a teljesítménnyel, szerintem Series S-en is teljesen jól fut a játék. Két bajom van: ez nem rpg, hanem akciójáték, de miután ezt beemeltem már nem zavart annyira. A másik viszont igen, az a csapattársak folyamatos jópofizása. Biztos nagyon humorosnak érezték a készítők, de engem rettenetesen zavar...
-
freddirty
senior tag
válasz
üzenetére
Az Avoweddel igazából az volt a baj hogy minden tekintetben nagyon középszerű volt és pár dologban meg gyenge (pl. karakterarcok vicc kategória, kb. a mass effect utolsó részéhez tudom hasonlítani ahol valami elképesztő hogy mit bénáztak össze)
Az elején még elment a játék, de aztán rájött az ember hogy fejlődni csak gearrel lehet, és az rettentően beszorítja egy nagyon egyszerű keretbe az egész fejlődést. Ergo pont ugyanazt fogod a játék végén is csinálni a combat alatt mint az elején. Talán egy varázsló a könyvei variálásával picit változatosabb, de minden más pár óra után unalmassá válik.
A story is unalmas lett egy idő után, a PoE világa jó, de elég középszerű és klisés lett ez a történet. Kb. a közepétől semmi meglepő nincs, minden előre látható. Volt 1-2 sidequest ami viszont jó volt.
Amit pozitívumként tudok említeni, hogy végre egy játék ami nem félkészen jött ki. /Pl. a stalkert azért hagytam abba mert ott még kellett volna 1-2 év hogy befejezzék/ -
-
törölt tag
26-án fog lejárni a GP Ultimate előfizetésem, már egy hete minden egyes játékindítás előtt b@**ogat. Kegyetlenül irritáló, ráadásul fizetős vendég vagyok. Nyilván lejárat után betárazok belőle, de nagyon gerinctelen minden egyes játék indítás előtt, ráadásul alapértelmezetten az előfizetés meghosszabbítása gombon van a "kurzor".
Túl vagyok az Avowed-en, aminek szerintem szerencsésebb lett volna valami életszerűbb nevet adni:
Avowed: New (loot)Box,
Avowed: Lootbox strikes back,
Avowed: Return of the Lootbox...Simán csinálnék egy spin-off-ot is belőle, ahol csak a játékban található ládák gyártására fókuszálnának, alsó hangon lenne belőle 5-6 napos játékidő.
De visszatérve a játékra:
annyi csilingelő hangú ládát nyitottam, hogy teljesen kiégette a dopamin termelő egységet az agyam helyén. Megyek A pontból B pontba, nyilván nem a nyíl fele megyek, mert tisztában vagyok a pálya design-nal, és oda csak utoljára kell menni. Szóval az agyam helye elkezdené termelni a dopamint a ládanyitás hatására, de félrepillantok, és látok még egy kis rejtett helyet. Ott is nyitok még 2 arany ládát, és visszafele is belefutok még 1-be.
Viccet félretéve, szerintem több láda van a játékban, mint ellenfél. Abból se sokféle van, de legalább hallani a madárcsicsergést, csak madár nincs hozzá. Nyilván ilyen szintű dopamin túltermelés közben nem is zavarja a játékost annyira a dolog, mert 10 métert sem lehet haladni újabb csilingelő hang nélkül.
Csináltam pár mentést, hogy majd visszatöltöm, és megnézem, hogy milyen hatással van a játék menetére az adott döntés. Párat megnéztem, de úgy istenigazából semmilyen jelentősége nem volt.
A különböző dungeon-öknek volt némi Skyrim feeling-je, az kifejezetten tetszett a játék elején. A szintezés olyan amilyen, a gear upgrade is elmegy szódával, de a csapattársakra nem tudok jó szívvel visszaemlékezni.
A performance harc közben vállalhatatlan külső területeken nagyobb tömegben (3-4 ellenfél), érzetre sokszor még a 20 fps sem volt meg, pedig elvileg 60-nal kellett volna mennie. Javarészt 40 fps módban játszottam, de a végére visszakapcsoltam 60-at, hátha jobb lesz csata közben, nyilván tévedtem. 2 buff 3 ellenfél, és játszhatatlan, lehetetlen célozni. Nem véletlenül mentem inkább karddal, mert 2 diavetítés között qrva nehéz célozni fejre.
A félbehagyott küldiket nem lehet utólag befejezni (egy bizonyos pont után), pedig 1-2 bounty küldit még megcsináltam volna, de nincs rá lehetőség. Ahogy semmi másra sem. Végre ki van fullozva a karakter, minden maxos, és baxhatod. Nekem ez is furi egy kicsit, jellemzően a főküldi után még lehet rohangálni.Nem állt szándékomban lehúzni a játékot, alapvetően jó volt a felfedezős rész, és itt-ott azért elég látványos tudott lenni, sőt még a "Gaia" témakör is bejött alapvetően. Nyilván vegyük ki a képletből, hogy az agyam helyén elfüstölt a dopamin termelő egység a végtelen számú láda után. Látszik a szándék benne, de sajnos az is, amit kihagytak az idő szűke miatt...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Előtölthető a Clair Obscure: Expedition 33.
-
consono
nagyúr
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Same here.
-
mokus1
addikt
Sziasztok,
vlc-n néha szoktam filmet nézni. Viszont néha lejátszás közben sötét lesz a kép csak a hang megy tovább. Valaki tapasztalt már ilyet? Általában h.264 és h.265 fájlok.
Köszi
-
Alarikman
senior tag
válasz
Roooland89
üzenetére
Szerintem hamarosan ki fogom takarittatni.
-
freddirty
senior tag
válasz
Alarikman
üzenetére
xbox-al nincsenek tapasztalataim, de itthon van pár home szerverem jórészt ssd/nvme háttértárakkal, van olyan ami passzív házban, hőmérsékletet monitorozva. Idág még csak akkor tudtam nvme-t throttlingra bírni (venti nélküli zárt házban) ha egy preclear-t adtam ki rájuk a teljes felületre ami tulajdonképpen kiüríti a disket nullával feltöltve. sata ssdt még úgy sem.
Szóval ssd miatt én semmit nem aggódnék. Paszta a cpu alatt esetleg kiszáradhat vagy a venti porosodhat és emiatt melegedhet jobban a box. -
-
Alarikman
senior tag
Az SSD hűtés problémának vannak előjelei amúgy? Gondolom ha nagyon felmelegszik akkor throttling-ol és lassabban tölt be mondjuk a játék. Csak azért kérdezem mert a fiam XSS-e 2020-as, az enyém 2024-es. Elvileg konzolos boltból szerezték be a rokonok. Ők vették neki karácsonyra.
Érdemes lenne pásztázni hamarosan? Olcsóbb egy takarítás mint egy SSD vagy másik konzol... -
balintka
addikt
válasz
Roooland89
üzenetére
Most akkor bármilyen (nem saját MS) más SSD-vel megy az SX, ezzel a klónozással?
-
-
Picco
addikt
válasz
Roooland89
üzenetére
csinalnank ha lehetne, troubleshoot bekapcsolasa utan 1 masodperccel, kikapcsol magatol.
szetszedes nem problema, mezei pcie3 SSD-t megeszik a rendszer (probakeppen) vagy mindenkeppen gen4 kell neki?
-
-
Picco
addikt
fiatal kollegam xbox series x-je produkalja ezt a jelenseget, megkert h tisztitsam ki neki, de nekem nem hutes problemanak tunik. mivel csak szgep szerelesi tapasztalatom van, ezert gondoltam megkerdezlek titeket.
(valoszinu irrelevans) tobb accountja van, eleinte nem engete hogy jatszon az egyikent valamiert, azt irta a srac hogy "mert nem home account" akarmit is jelentsen.
utana kapott egy system errort E208, ami reset-re buzditotta hosunket, "reset all systems"
ezutan tudott jatszani.
masnap amikor jatszani akart, jott elo a lentebbi hiba, ami most is valtozatlanul fent all.jelenlegi allapot: bekapcsolas utan kb 1 masodperccel kattanas, utana xbox logo utan laggol/szaggat es egy kattanassal kikapcsol.
barmilyen otletet szivesen varok, sohasem volt xboxom de segiteni szeretnek a sracnak ha tudok

-
-
törölt tag
válasz
Tékozló
üzenetére
Kikerült az appból a felhős játék.
Itt éred el mobilon: Xbox Cloud Gaming
-
-
Tékozló
tag
Egy hete még működött az Xbox app-ban a Game Pass játék a felhőből. Ma az írja: online többszereplős előfizetés szükséges. Van, és tv-n működik is, meg persze Xbox-on is megy minden (Multi játékok, pld. Cod, Forza H. Eliminator). Mi történhetett a mobil alkalmazással? Kijelentkezés megvolt, másik mobilon is ugyanez van...
-
st6969
őstag
válasz
Roooland89
üzenetére
Köszi az infót
Hát ez pech. Szerettem volna kipróbálni a lányommal a Split Fiction-t, mert az It takes two nagyon tetszett (azt meg is vettem). Az Unravel-t is végig játszottuk
Bár, ezt a Game Pass listában nem is találom
Akkor keresek valami mást, amivel ketten tudunk játszani... -
-
pzstm
titán
Godoltam belenezek Mullet Madjack-be Gamepassbol..semmit nem tudtam rola es masfel oran at le sem tudtam rakni. Raneztem mar opencriticen mert mondom szerintem ez egy teljesen jo game es tokre elvezem….
Mindenkinek ajanlom
Ha nincs gamepass ebbol is kimaradtam volna
-
st6969
őstag
Sziasztok!
Ezer éve nem vettem elő a Series S-t
Legutóbb, ha elő akartam fizetni GPU-ra, előtte adott 14 nap próba lehetőséget, és csak utána kellett fizetni.
Ez megszűnt, azonnal fizetős?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- HP EliteBook 840 G8 14" i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De nem úgy.

l.skywalker
IntelKiller7