- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
JamesHun
addikt
válasz
Krisz812
üzenetére
de nálam nem is hagyja a WIFI-t mert úgy érzi be van dugva a LAN.
De hátha segít neked a te gondodon.
"Hey mate. I just ran into the same issue. I tried Absolutely everything. However. Did some fucking around and noticed that within the network settings, under advanced, it said DSCP and WMM tagging was connected. I've never seen that before and went down to the QoS tagging and noticed everything was checked. I never did that, so I unchecked them and clicked restart now after changing. It turned back on and everything went back to normal!
I hope you've fixed your issue and got it working again. If not, give it a try, hopefully it works, and for anyone else coming across this!"Többen írták ez megoldotta a LAN gondjukat.
-
Krisz812
újonc
válasz
JamesHun
üzenetére
Első hét óta ilyen a gép nálam, első napokban jó volt, azóta ez van.
Néha bedugtam, ideig-óráig jó volt, aztán elment a net, váltottam volna wifire és nem engedte. Volt, hogy restart megoldotta, volt, hogy napokig nem engedett wifire csatlakozni és ezt mindig és csak akkor csinalta ha előtte kábellel próbáltam.
Megjelenés hónapjában lett véve, vagy fél évet szórakoztam vele, aztán feladtam, maradt a wifi mert minden egyes próbálkozás random időt elvett az eletemből. Semmi logika vagy konzisztencia nem volt benne mikor és miért csinálja, nem szarakodtam vele.
Vagy 3 éve volt utoljára kábelre dugva, azóta úgy vagyok vele nem éri meg a szrakodást.
Anno szét turtam a netet de akkoriban kb. a "próbáltad újraindítani és a tuti be van dugva? meg az örök, írd át a dnst" közti minőségű megoldásokat találtam maximum.Tudom nem ez a hsz fog segíteni, de ja, van ilyen...
Rohadt bosszantó dolog, én sem szívesen használok wifit konzolon, de ez van ha már nem vettem rá magam, hogy visszaküldjem.
-
icemad
nagyúr
válasz
darkstreet89
üzenetére
Cseréltem már aksit, mindenféle cuccban.
Nagyon nem ennyi az egész. Először is keresni kell egy azonos típust, megrendelni, bízni abban, hogy jót küldenek. Utána meg az imádkozás, hogy a 4-5 éves régi aksi helyett, hátha nem egy átmatricázott 5-6 éves régebbit kapsz a kínai webshopból. Várni pár hetet, amíg megjön. És, ha minden stimmel, akkor lehet elkezdeni leszedni a hátlapot. És talán többet fog bírni az "új" aksival, mint a régivel. Talán... -
JamesHun
addikt
járt már úgy valaki, hogy nem ment a LAN a gépen, kihúzta a LAN kábelt és a WIFI beállításkor meg azt mondta a gép, hogy húzza ki a LAN kábelt, mert addig nem lehet a WIFI-t beállítani?
-
törölt tag
válasz
darkstreet89
üzenetére
Egy elemcserénél akkor sem lesz egyszerübb. Elenyésző azon játékosok száma, aki fogja és kicseréli. Inkább megy és vesz másikat, mert vagy nem ért hozzá, vagy szimplán csak lusta.
-
Zó
senior tag
válasz
icemad
üzenetére
Nem próbáltam még akksit cserélni a DualSense-emben, úgyis vezetékesen használom, de ez alapján nem bonyolultabb, mint laptopban cserélni. Persze egy Xbox-kontrollerben egyszerűbb.
-
Zó
senior tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
Játékfüggő is lehet, hogy mennyire meríti, nem mindegy, hogy végig rezeg-e a kontroller, de éppen a DS3-4-es élményeim után éreztem felüdülésnek a boxos megoldást, mert tényleg zavaróan gyorsan lemerültek. Persze, töltsön rájuk az ember mindig, amikor nem játszik, de egyrészt le tudtak merülni úgy is, másrészt kihúzódhat véletlenül, aztán foghatod a fejed, hogy peched van.
Persze ezt meg lehet jobban csinálni, ha nem a beépített akksin spórolnak a végletekig, ahogy van rá példa.
A Sonynál sajnos a DS3-nál is visszafejlesztés ment revízióról revízióra, a DS4 eleve gyengén kezdett, a DualSense még inkább, hogy aztán a drágább DS Edge-ben még bénább akksi legyen. Na, ezt tényleg ne vegyék át!
-
darkstreet89
tag
válasz
üzenetére
Igazából nem sok buliból marad ki, aki még nem tolja. Nagyobb a játék füstje, mint a lángja... Szép szép (de nem kerestem az állam) a történet is rendben, bár néhol kesze kusza ( ha nem ismered az eredetét). Egy közepes játék, semmi több. Talán aki most tanulná a Souls műfajt, annak kitűnő választás lehet.
-
frankdelgado
őstag
-
NyMRooD
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Annyi hír van róla, hogy ezt akarja a Micro, remélem így lesz mert akkor több játékba bekerülne, bár értelme kék oldalon is csak ott van ahol kreatívan használják.
-
Norb79
addikt
válasz
frankdelgado
üzenetére
Reméljük maradnak ennél a wireless koncepciónál, nem lenne jó, ha ők is átállnának arra a megoldásra, hogy 2-3 óránként kisüti magát a kontroller, aztán lehet vezetéken játszani.
-
törölt tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
A Sense még mindig nem szenzitív.
-
David888
tag
válasz
frankdelgado
üzenetére
-
frankdelgado
őstag
válasz
Döglött Róka
üzenetére
Egy időben mindenhol azt ágálták, h a qtyának sem kell a box, most meg mindenki azt akar venni. Ki érti ezt?
Remélem, h helyre áll a világ rendje és az a pár ember, aki boxon szeretne játszani hozzá fog jutni.... Felmerült már párszor, hogy valami duálszenzitív szerű kontrollert akarna piacra dobni a micro, eről van valami hír? -
Dinomano
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Régen azért indokoltabb volt ez a sírás, elég csak a PS2 és Xbox hardverére gondolni. Gyakorlatilag volt, hogy az azonos címen futó játék teljesen másmilyen volt a két platformon. Illetve generációváltás idején akkorák voltak a hardverkülönbségek, hogy teljesen más élmény volt a prev gen cím!
-
JamesHun
addikt
xboxszerviz.hu
velük valaki pasztáztatta és takaríttatta már a gépét?
Megbízhatóan és jól dolgoznak? -
törölt tag
-
SwitcX69
tag
-
Redneck
nagyúr
Nem tudjátok véletlenül, mi a tököm van a gift rendszerrel? Bármit próbálok ajándékba venni a Storeban, egyik e-mailre sem tudom kiküldeni, mert hibára fut. Ez is valami korlátozás miatt van?
Múltkor haver profiljára direktbe' elküldte, és most is sikerült egyszer, de azóta folyamatosan hibát ír.
-
consono
nagyúr
válasz
T.Peter
üzenetére
Dehogy nem
Engem, mint játékost hol érdekel ebből bármi?Amúgy meg az a privát véleményem, hogy az UE 5.x a játékok rákfenéje, többet ártott ennek a generációnak, mint amennyit használt. Az Epicen kívül kis túlzással senki sem tudja jól használni. Aki meg igen, ott is nagy a különbség az engine által adott, meg a fejlesztő által belepakolt feature-ök között...
-
NyMRooD
addikt
válasz
negyven2
üzenetére
A BG3-nál is ez volt, csak ott a local co-op miatt, egyszerűen egy kis csapat nem tudja.megoldani anyagilag és ez gáz, igen mindenki fejleszthetne nagyobb büdzsével, meg lehetnének jobb szakembereik, de lehet, hogy az MS is belerakhatott volna +2gb ramot.
Abban igazad van, hogy ez sem cáfolja 100%, de azért elégé úgy néz ki, konkrétan elmondják, hogy a kevés memória és az ő nem megfelelő tapasztalatuk az oka, hogy nincs box-ra.
De nem akarom őket vagy bárkit védeni, én azért vettem s-t mert ami gp-be jön ott megoldják ezt, mert ha más nem akkor kapnak rá pénzt, csak meg értem a panaszokat is.
-
NyMRooD
addikt
válasz
consono
üzenetére
Itt ugyan az van mint switch esetén, gyenge, de belső stúdiók megoldják, hogy nézzen ki valahogy 1-1 játék, third-party meg a nagyok közül szinte semmi nem jön rá, de ugyan ez igaz a Sony-ra is, szóval az MS-re miért ne lenne az? Ha nem veszi meg az MS a Zenimax-ot lehet, hogy nem menne ilyen jól series s-en az Indy (ha menne, mert a Zenimax szeretett eladni ex-nek címeket).
-
T.Peter
őstag
-
negyven2
nagyúr
-
negyven2
nagyúr
válasz
NyMRooD
üzenetére
Kezdjük a végével, hogy ezt a technikai okokat előbb hozta fel a fejlesztő, mint az állítólagos exkluzivitási dolgokat. Aztán jött az a pletyka, hogy lényegében egy elég furcsa exkluzív deal kötöttek a Sony-van, ami részben egy timed dolog, részben meg az, hogy a PS5 kap prioritást, az optimálásában (meg még ki tudja mi hoztak fel). Most meg itt van ez, de ez nem cáfolja a korábbi Sony-s ex. deal pletykát. Csak annyit erősít meg, amit már a legelső csuszás óta tudni lehet, hogy nekik, mint kezdő csapatnak sok egyszerre ez a 3 platformos (PC, PS, Xbox) támogatás.
Az elejéshez meg annyit, hogy bár nem ennyire hangos kritikák, de anno az Xbox One esetében is ment egy ehhez hasonló hiszti a fejlesztőktől, hogy nehezen tudnak rá fejleszteni, mert sokkal gyengébb mint a PS4, és az SDK is sokkal kevésbé fejlesztőbarát mint a Sony-é. Illetve mivel fele annyi van adnak el belőle (még mindig a One-ról van szó), ezért nekik még nekik így az optimalizálás se éri meg annyira mint a PS4 esetében. Aztán a One X megérkezésekor mert ott voltak azok a hangok, akik azt mondták, hogy nagyon jó gép lehetne a One X, de mivel alig veszik, illetve a játékokat meg csinálni ugyan-ugy alap One-ra is, így nekik ez nagy kihívás, hogy megoldják.
De akár visszamehetnénk még korábbi konzolgenerációkra is, ahol bár nem volt konkrét félgenerációs gép, de ott is megvolt az mentalitás, hogy egy gépre fejleszteni sokkal könnyebb mint többre.
Vagyis összefoglalva... az hogy most ezt mondják, az nem cáfolja a korábbi Sony-s exkluzivitási pletykálta. -
törölt tag
válasz
NyMRooD
üzenetére
Persze mondtam is hogy elmérte az S-t az MS. (RAM + tárhely) Gondolom ha ezek értelmesen lettek volna belőve, az már elérte volna a 400$€-t, az meg nem biztos hogy jól mutatott volna egy 500$€-s X mellett.
A tweetet úgy is megfogalmazhatták volna hogy a tapasztalatlanság miatt nem elég nekik a 10GB. Így pontosan azt érik el hogy amùgy megoldaná a csapat, csak hát szar az S.
Na nem mintha nem ez ment volna az elmúlt 4 évben.
-
NyMRooD
addikt
válasz
üzenetére
De ez igaz is, memória mennyiségben benézte az MS, attól még jó dolog az s, de picit drágábban lehetett volna annyival jobb, hogy ne legyenek ilyen gondok.
Arról nem is beszélve, hogy BM miatt ment a szemét Sony, közben meg kiderül, hogy csak az MS hibája a csúszás.
-
NyMRooD
addikt
-
-
Bep
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nekem is volt egy 0,5s boot, mikor megláttam Facebook-on, mert mondom ennyire fos poén csak nem lehet
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Senki se mondta hogy jó volt, viszont messziről látszott hogy ez csak egy olcsó poén.
Szerk.
Tegnap még írtam is a képhez, hogy nem kell várni semmit, mert csak új év lesz. -
parandroid
félisten
válasz
beyruth82
üzenetére
Nálam is backlog a terv főleg, végre neki akarok állni a CP2077-nek, megvettem steamen a dlc-vel közös kiadást, mert xboxon csak nem haladtam vele (sose fogok megtanulni kontrollerrel lőni, ehhez én már öreg vagyok), viszont az xbox verzióhoz is megvettem a kieget, mert lányom lassan végigér az alapjátékon.
Másik betárazott játék a Baldur’s Gate 3, van benne 10-20 órám Pc-n, de az ebben a játékban semmi. Most izlandon valami 36 euró, behúztam boxra is, hátha itt jobban tudok haladni.
A harmadik tervezett játek a Space Marine lenne, kosárban van steamen, de lehet, hogy ezt csak a tavaszi sale alatt veszem meg, mert minek addig, ha úgysincs időm játszani. Meg ez amúgy is PC…
Közben meg megcsinálom továbbra is minden héten a friss feladatokat, vesenyeket FH5-ben, meg Forza Motorsportban, meg ha találok még Game Passban az ideihez hasonló kis semmiségeket, akkor kikapcsolódásként azok is jöhetnek.
Aztán szerintem már többet is terveztem, mint amire időm lesz..l
p
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
AMD Power
üzenetére
Rangsorolt meccsek, de ez nem új csak gondolom neked most lett elérhető.
Csak bizonyos fegyvereket és kiegészítőket használhatsz, a teljesítményed alapján kapsz pontot amivel növekszik vagy csökken a rangod majd attól függően hogy mennyit és hogyan játszol, szerezhetsz csak itt megszerezhető cuccokat (operátor, embléma, skin) Lényegében a harcore réteg játszótere, átlag userként ha nincs teljes csapatod hozzá akkor nem sokáig jutsz el. (200+ óra után Gold-ban vagyok csak, de elengedtem már)
-
AMD Power
titán
BO6-nál ez az új Ranked Play micsoda?
-
beyruth82
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én elkezdem a könyvtáramban pihenő több tucat összevásárolt de ki nem játszott játékot. Indy sajnos nekem nem tetszett,.így a gp-t elengedem jövőre (márciusban jár le) és megyek végig a könytáramon:
Idén amit mindenképp ki akarok játszani a könyvtárambol xboxon:
Jedi survivor (most is avval játszok)
Hogwarts Legacy
Red dead redemption 2
Sleeping dogs
Crash bandicoot 4. It's about time
Metal Gear Solid V.
A jövő évi megjelenésekről semmit nem tudok boxon, így az még a jövő zenéje milyen 2025-ös játékkal játszok majd.
Emellett PS-en az összes exkluzívon végigmegyek (már folyamatban van) és a Silent hill 2-őt vettem nemrég de még nem kezdtem el.
Szóval be vagyok tárazva az idei évre.
Idén inkább backlogok és exkluzívok, az új megjelenések majd alkalomadtán. -
Peat76
őstag
Exkluzív címekben gazdag Nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok Mindenkinek
, erőben és egészségben! -
gianni85
veterán
válasz
Steve1207
üzenetére
Nálam sok-sok kis “1-2 napos” GP indie címeken felül idén volt WoLong DLC, RDR2 újrázás, Liesofp, 2point hospital, pár backlog Lego, Senua, Jedi Survivor és most az Indy. Indy-t gép hiányában cloudon fejeztem be. Májusig van még GPU előfizetésem, meglátom mire lesz időm és energiám (szerintem nem sokra).
buék mindenkinek. -
Steve1207
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Le se akartam írni, olyan szegényes volt tavaly az év nálam, pedig lehetett azért a címekből válogatni. Boxon Flintlock, Jedi Survivors, Remnant 2 ment le teljes végigjátszásban, azon kívül meg a Gotham K, Space Marine 2 és a Tsushima. Lords of the fallen ment még sokat, de kb a felénél abbamaradt. Ezen kívül 2-3x ennyi időt elvett folyamatosan a Raceroom, AMS2 és WRC, kb ez töltötte ki az évet.
Amit le akarok nyomni az a BO6, Indy és Hogwarts, de a kimondott sztori játékokat nem szeretem rohanni, szóval utóbbi kettőhöz olyan időszak kell, amikor leülök és van egyben 8-10 órám legalább, hogy nyugisan lehessen minden sarkot bejárni, olvasgatni stb.
Egyébként az évre se számolok túl sok sztori címmel, pár nagyobb majd lepörög, de januártól biztos megeszi az időt az AC Evo, utána esélyesen a PMR a szokásos autósok mellett, úgyhogy 8-10 címnél jó esetben se számolok többel.
-
beyruth82
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
A legtöbbet játszott és a legkiemelkedőbbek nálam idén boxon:
Witcher 3 + dlc-k
AC Mirage
Lies of P
Resident Evil 4 + separate ways dlc
Resident Evil Village (ennek a dlc-je nagyon gyenge volt)
Dead Space RemakeA legjobban a Lies of P tetszett mert az első soulslike volt amit sikerült végigvinni és ezáltal a legnagyobb sikerem is játékok terén.
It takes two-t 3x vittük végig még tavaly a feleségemmel. Elsőnek mi is lassan haladtunk mert akkor fogott kontrollert életben először de aztán belejött ő is. 🙂B.U.É.K. mindenkinek! 🎉🥳🎈
-
homerhamm
veterán
BÚEK mindenkinek!
-
EmThor
addikt
FF xvi-ban és silent hill 2-ben gazdag új évet

-
fabokf
tag
válasz
homerhamm
üzenetére
Tudtommal a 2 fog, a népharag hatasára bejelentette az Ubi de én is csak a hírt láttam róla, nem tudom hol tart a dolog (mondjuk ennyi erővel az elsőre is megcsinálhatnák az offline patchet de mind1); a Motorfestbe meg gondolom eleve be fogják majd tenni, ha eléri a ciklusa végét...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
nincsnév007
üzenetére
Elvileg nem kellene. Régieket én töröltem, de pl van tavaly év végi képem nekem is még ott.

-
Steve1207
veterán
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nem használtam ugyan, de amit szokás benézni, hogy win alatt pl másik fiókon nézik a onedrive tartalmát, nem az xboxos fiók alatt (amennyiben külön van kezelve). Nem törlődik egyébként, az egy szimpla tárhely, amíg van kapacitása addig tölthetsz rá bármit és ott marad.
-
nincsnév007
addikt
onedrive-ba feltöltöttem egy csomó xboxos képernyőképemet, és most nézném még onedrive-ban nyoma sincs semminek. onnan is törlódnek a képek?
-
icemad
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Egész jó lista... Párat nem ismertem, de ezek után kipróbálom. Köszi.
-
homerhamm
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Én nem írhatom le mivel játszottam idén.
-
törölt tag
Végre sikerült elengedni a Rocket Leagueben az agyatlan Season Pass grindolást, erre nem bejött a helyére a First Descendant? Vasárnap este óta belement 12 óra. Nem tudom mikor rántott be játék ennyire, pedig nem is annyira jó, viszont valamiért játszatja magát.
-
parandroid
félisten
válasz
D1L1ZS
üzenetére
A Jusant egy fantasztikus játék, nekem is idén ment le.
A másik hasonló élményem az A Tale of Two Sons volt (ennek is jó későn álltam neki). A perverz fordulatok ellenére maga a játék ötletes, meg voltak meglepően jól működő mechanikák.
De az év legjobb játéka akkor is a Little Kitty, Big City! Minden pillanatát élveztem. Zsenialis kis apróság.
Futottak még kategóriában kreatív alapötlet különdijas az Unpacking. Amilyen beteg elképzelésnek tűnt elsőre, akkora élmény volt mindent kicsomagolni.
Idén ment le a Return to Grace is, hangulatra szintén kiváló, egyszerű puzzle-k, maró humor, jól megírt sztori.
Most a napokban a Lil Gator Game az aktuális, ne kérdezzétek, hogy találtam, tessék kipróbálni, akár gyerekkel is. Tiszta lökött ez a kroki, de imadnivaló. Van egy-két nehezebbnek tűnő platformer rész, de kis gyakorlás sétagalopp az egész.
A másik, ami most fut, az It Takes Two. Ezzel kicsit lassabban haladunk, de végre sikerült rávenni páromat a közös játékra, és nagyon élvezi. Nagyon sokat még nem haladtunk benne, a második boss fightnál vagyunk, van meg mit gyakorolni, de ha azt veszem, hogy ez az első alkalom, hogy kontrollerrel játszik, tök jól megy.
Ahogy a fentiekből látszik, az xbox a kikapcsolódásra van, sajnos egyben nagyon kevés időm van játszani, olyankor meg inkább lemegyek zenbe, és vagy ilyesmi kis semmiségek, vagy tolok 1-2 versenyt Forza Motorsportban. A komolyabb játékokhoz, meg amikor egy kicsit több időm van, meg marad a PC.
Na gyerünk, elő a farbával, ki mit játszott idén?
Jöhetnek az ajánlások is!p
-
törölt tag
-
Zoshi85
aktív tag
🤔🤔 Vajon mi lesz az?
-
D1L1ZS
őstag
Indy után lepörgött a Jusant is:
Mivel még van március végéig GPU-m, próbálom a jobb címeket letudni.
ORI játékok mennyire nehezek? Tetszik a trailerek alapján.
Vagy a Lies of P vagy az új Lords of the Fallen mennyire nehéz egy "Soulslike szűznek" ? 😅 Jó lenne egy kis kaszabolós game is.
KONA és KONA II töltöttem le walking sim jó értékelésekkel aztán majd meglátjuk.
-
balintka
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, akkor 2014-ben már volt One.
Arra emlékszem, hogy mivel keveset játszottam akkoriban, nem siettem el a One vásárlást (végül is 2020 őszén, kifutóként vettem csak One X-et, sima One, One S nem is volt nekem), eljátszogattam a 250-es E modellel, de mivel megtelt a tárhely, úgy döntöttem, marad a 360 továbbra is, mivel olcsón le tudom cserélni a 500-es gépre.
Az is megvan, hogy 30-35 ezer körül adtam már gari nélkül a 250-es gépet (éppen 2 éves múlt 2016 elején) és 60 ezer volt az új 500-as, Forza Horizon 2 bundle csomagban.
-
törölt tag
válasz
parandroid
üzenetére
Még az alapgépekre sincs kereslet, majd pont egy 800€-s Xboxra van szüksége a piacnak meg a vásárlóknak?
Nem kell ide félgenes Xbox. Akinek nem elég amit az X tud, annak ott a PC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- Spórolós topik
- Látásjavító szemműtét
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nagyon nem ennyi az egész. Először is keresni kell egy azonos típust, megrendelni, bízni abban, hogy jót küldenek. Utána meg az imádkozás, hogy a 4-5 éves régi aksi helyett, hátha nem egy átmatricázott 5-6 éves régebbit kapsz a kínai webshopból. Várni pár hetet, amíg megjön. És, ha minden stimmel, akkor lehet elkezdeni leszedni a hátlapot. És talán többet fog bírni az "új" aksival, mint a régivel. Talán...

Remélem, h helyre áll a világ rendje és az a pár ember, aki boxon szeretne játszani hozzá fog jutni.... Felmerült már párszor, hogy valami duálszenzitív szerű kontrollert akarna piacra dobni a micro, eről van valami hír?

![[link] [link]](https://leetgaming.com/wp-content/uploads/2024/11/mw2-ranked-ranks-1024x573-1.jpg)

l.skywalker
IntelKiller7