Hirdetés
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón 3
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CtiveR
tag
Meg lehet e oldani azt, hogy az xbox a monitoromra van kötve, van egy másik szobában egy TV, hogy ne kelljen hurcolászni a boxot ide-oda, hogy valami eszközzel streamelni tvre? Néha jó lenne innen monitortól átkúszni ágyba/kanapéra a nagy tv elé

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az a baj hamar megunom, tavaly is PS3-ot megvettem, végig toltam az új GRID-et utána meg porosodott, viszont most ez a GTAV megfogott, remélem több játék is megfog meg az online rész is...Na meg így hogy megtudtam venni 70 ezerért Fifa2016-tal szerintem ajándék volt.
-
B-L-A-C-K
titán
Köszönöm szépen mindenkinek a leírtakat, még agyalok kicsit...

-
Mukih
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Szia!
Nekem van PS4em (lassan 1 éve) is és One-om (lassan 1 hónapja) is. Igen, a PS4 grafikája jobb, de hogy őszinte legyek én ezt észre sem veszem, bár lehet, hogy én vagyok vak
(persze videón sokkal jobban feltűnik mert ott lassítva van meg megáll a kép stb stb). Nekem az One kontrollere sokkal jobban bejött, a PS-é kicsit nyikorog meg a hátsó gombokat nem is annyira kellemes nyomni mint az One-on (Az One kontrollere sokkal jobban illik a kezembe jó nagy és kellemes nyomkodni a gombokat rajta
). A PSN szerintem egyenlő a nullával elég sűrűn van valami baja ami miatt nem lehet játszani (ma pl egész nap nem tudtam Destinyzni). A PS+ játékok is elég rosszak (kicsit mintha úgy tűnne, hogy a Sony nagyon jól el van magába mert, hogy többen vesznek PS-t mint Xboxot és ezért le is sz*rják, hogy mit adnak az embereknek). Gold ingyen játékok viszont elég sűrűn jók.Én eddig PS fan voltam, de azt kell, hogy mondjam, hogy az Xbox sokkal jobban tetszik
-
DeathBat666
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
ezeket kell figyelembe venned:
- exluzív játékok
- neked melyik kontroller a kényelmesebb
- rendszer, ami az xboxban sokkal jobb, multifunkcionálisabb
- grafikán meg nem lehet észrevenni érdemi külünbségeket (mondjuk pár játéknál lehet), de itt megtudod nézni a játékok felbontásait. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Úgy szokták mondani (ha jól tudom), hogy multi platform címek talán szebbek ps4-en. Ma néztem Battlefront videót pc/one/ps4 összehasonlítással, azt mondom, hogy elenyésző a különbség.
A címek, és a saját elgondolásod alapján dönts. Nekem valahogy nem áll kézre a PS4 controllere, de ez szubjektív.
@thoomee: 4990 volt, 1400 maH?
-
thoomee
tag
Ki volt ma playIt-en? Kinek hogy tetszett? Én voltam de én annyira nem voltam megelégedve az xbos-os akciókkal, bár a médiában vettem két play&char kit-et kicsit olcsóbb volt mint máskor
-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok!
Régen nem konzoloztam már, legutóbb 1 éve PS3, de eladtam mert nem játszottam rajta, most újra elkapott az ihlet hogy rá kellene menni pár játékra, pl GTA V. Ebbe az emagos akciós mi újságba sikerült vennem egy XBOX-ot, de gondoltam elcserélem egy PS4-re (vagy eladom és veszek egyet), de egyre jobban nem tudok dönteni mi legyen. PS4 topikba is elég megoszlóak a vélemények...Igazából PS4 grafikailag mintha jobb lenne videók alapján...
-
Prof01
veterán
Nem tudod már, mert nov. 15-ig volt csak elérhető.
Egyénként Xbox.com-on is "meg tudod venni" a havi ingyenes játékokat.
hackeeeee: Nincs.
-
spae
aktív tag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy One-on működik már a Dirt 3, meg tudom venni One-on is, vagy csak 360-on? Ha igen, akkor aktiválom a 12 hónapos gold-ot, ha nem akkor csak decemberben!
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
Megoldódott, pCarsHungary segített végigvezetni! Már meg is vettem, öröm van

Köszi neki itt is!

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ha van kártya rendelve a live-hoz, akkor ott vedd, ott 990.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ami vault-ban van.
Más: Nyomtam most bő 2 óra Battlefront-ot. Survive-ot, sima battle-t, és online-ban pár légi csatát. Hát, nemsemmi.
Légi csatába szó szerint elfáradtam. A survive sem pite, elég küzdős ez a 15 kör. -
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Ha utal valaki nekem és elküldi a print screent az utalásról, akkor megnyugodhatok h reggel megkapom a pénzt, vagy hétfőig vissza tudja sztornózni az utalást? -
zsolti72837
addikt
EA Access játékok között melyikekkel lehet játszani bármeddig? (Hogy nincs megszabva, hogy csak 10 órát lehet vele játszani).
-
StLui
veterán
Sikerült vennem Amazonon 20usd gift card-ot, most mi a teendőm, hogy megvegyem a magyar profilommal a PC-t 20 usd-ért? Elég átállítanom itt is a weben a régiót? De gondolom meg kéne valahol adnom az oregoni címemet?
folyt.köv:
Állítólag a számlázási címnél kell megadnom az oregoni címet, de ha weben oda belépek, látok egy legördülő ablakot, abban: GB- személyes fiók, az eredetileg angol profilként létrehozott címmel (ezt migráltam 1-2 éve), és át tudom állítani HU- személyes fiók-ra, ott pedig a rendes magyar címem van, mit kéne csinálnom?
-
zsolti72837
addikt
Nba 2k 16-ot kódként is meg lehet venni.
-
Mukih
tag
Lara Croft and the Temple of Osiris 5 dollár akit érdekel. Nagyon jó játék, PS-en ingyenes volt, végig is vittem, de most One-ra is megvettem

-
tomee007007
addikt
-
negyven2
nagyúr
Na erre jó hogy rájöttem.
A Borderlandas első része ami most 750 Ft Xbox360-ra. Abban benne van az összes DLC is. Legalább is a BC kiadásban alapból benne vannak.
-
Prof01
veterán
válasz
Zsoltesz93
üzenetére
Azt persze, hogy nem tudod!
Az AC4-nek, amennyiben elérhetővé teszik (nem valószínű), akkor az X360-as változatával tudsz majd One-on játszani. A One-os változat egy külön játék, külön kell megvenned, mint egy Remaster/HD kiadás esetében. -
StLui
veterán
válasz
EmThor
üzenetére
Én meg átugrottam, pedig vártam a választ, köszi én is!
Sikerült vennem Amazonon 20usd gift card-ot, most mi a teendőm, hogy megvegyem a magyar profilommal a PC-t 20 usd-ért? Elég átállítanom itt is a weben a régiót? De gondolom meg kéne valahol adnom az oregoni címemet?
-
Prof01
veterán
válasz
-ZeeZee-
üzenetére
Szia!
Ezt neked kell eldöntened. Kb. 370GB elérhető az 500GB-ból ténylegesen. Egy nagyobb játék 40-50GB-ot foglal általában. Ha nincs árban nagy különbség, akkor az 1TB-ot vedd egyértelműen. Később bővíteni, csak külső USB-s HDD-vel tudod. HW eltérés a 3,5"-es jack dugós kontrollernél van, ami az idei csomagokba került bele.
Zsoltesz93: A profiloddal megvásárolt játékokat le tudod tölteni, amennyiben szerepelnek az eddig elérhetővé tett 100-as listában!
Ugyanez vonatkozik a lemezesekre is, amennyiben a listában van, beteszed a gépbe és játszhatsz vele! -
Zsoltesz93
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Az lenne a kérdésem,hogy ha eladom a 360-am a hdd-n lévő játékokkal,veszek egy One-t és belépek rajta a profilommal,akkor le tudom tölteni őket arra is?Illetve van mód 360-as lemezes játékok játszására One-on?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Szerintetek kezdőknek (nagyon kezdőknek, eddig nem volt konzol) elég az 500GB-os alapgép? Mire kell figyelni vásárlásnál? Van esetleg valami HW eltérés a régebbi és az újabb modellek között?
Előre is köszi a válaszokat...
-
Con Troll
senior tag
Sziasztok!
eMAG-ról vett valaki ONE-t? Milyen garancia van hozzá? eMAG oldalán annyit írnak, hogy standard 24 hónapos. Ez az eMAG féle futáros garanciát jelenti? Vagy gyári, microsoft garancia jár hozzá? -
aya
addikt
Elder online megéri?
Alap vagy imperial?
Nem sok pénz a különbség de akkor is, nem veszek lópáncélt ha nem muszáj![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lehiñito
senior tag
Sziasztok.
Hol lehet kikapcsolni, hogy semmilyen formában ne rezegjen a kontroller?
Az istenért nem találok ilyen opciót. -
tunkiih
őstag
Elképzelhető, hogy még idén bekerülnek a jelenleg várólistán lévő 360 jatekok?
(BO1, Skate 3..) -
kovsol
titán
Tudom off, de hátha valaki tudja. Van olyan PC-s játék ahol az xbox one gamepad ravasza is rezeg?
-
SütiGTi
senior tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Koszi :-) Meglepett, mert meg nem lattam ilyet :-)
Remelem minel elobb javitjak :-) -
joocek
aktív tag
Amatőröknek melyik jobb ajándék nak lessz?
Call of Duty®: Ghosts
Far Cry® 4
-
Zjunior
veterán
-
GhettoChild
tag
válasz
GhettoChild
üzenetére
.
-
GhettoChild
tag
Hi !
Ha valakinek lenne még GOW redeem kód, egyel megszánhatna így ünnepekre.

Előre köszönöm !
-
Technocool
csendes tag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Nagyon köszönöm a linket! Sikerült amúgy csatlakoznod?
-
SütiGTi
senior tag
Star wars-ban lattatok mar csalot? Vagy cdak bug lehet?? Akarhogy lovom nem megy le az elete es 90:0 as stattal al az elen... :-(
Szerk.: Sikerult is rola csinalnom egy videot...
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
Technocool
üzenetére
Igen.
Mar volt róla szó én meg mobilnetrol is próbáltam tableten.
Összefoglalóban is benne van.
[link]Egyébként lemaradtam valamiről, hogy usa store hoz is vpn kell ?

-
Technocool
csendes tag
Sziasztok,
Egy kérdésem lenne hozzátok lehet nem ez a megfelelő Topic, biztos van rá ideális fórum, de lehet tudtok segíteni benne. Van aki játszik az XBOX One úgy hogy Stream-eli a játékot a PC-re? Lényeg amire szükségem lenne hozzá szeretnék férni a konzolomhoz PC-ről de mondjuk úgy kettő között van 3 Km távolság. (otthon - munkahely). Szerintetek kivitelezhető??
-
Lefty
addikt
Gears of War Judgment letoltokod:
PJ34T-H63CG-74H24-3MVVH-V27VZSima GoW: W2J42-6GY3R-2Q937-J7M2X-2X46Z
-
hunace
tag
Helló,
valaki tudna segítene abban hogy honnét lehetne a Rise of the Tomb Raidert legjobb áron megszerezni ?
Vagy várjam mega cyber monday-t , hátha ?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Futás, futópályák
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Azonnali játékos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Blackview Link 8 12,7" Tablet
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az AC4-nek, amennyiben elérhetővé teszik (nem valószínű), akkor az X360-as változatával tudsz majd One-on játszani. A One-os változat egy külön játék, külön kell megvenned, mint egy Remaster/HD kiadás esetében.

l.skywalker
IntelKiller7