Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
-
eL Geri
őstag
válasz
CtiveR
üzenetére
Hmm... ezzel én futottam két kört pár hónapja, végül hagytam a csudába.
Nekem sem ajánlotta fel a rendszer sehol. Kétszer beszéltem a magyar telefonos ügyfél-szolgálattal. Első körben általánosságokat mondót, hogy ezt+azt próbáljam ki, hiába. Másodjára pedig elhajtott, mondván, hogy szerinte rossz régióban vagyok (pedig nem is), így nem tud segíteni.De volt akinek pl. adtak egy trial kódot, és azt be tudta váltani.
Szóval talán az ügyfél-szolgálatot érdemes ez ügyben zaklatni, hátha. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
CtiveR
üzenetére
Kiviácsian várom.

Egyébként elvileg aznap jön a Battlefront is a Vaultba -sajnos úgy tűnik, h Season Pass nélkül.
Ftomm: Miért lenne más? A "fullos" játékok ugyanúgy az alapjátékot plusz DLC-ket tartalmaznak. Te mindig az alapjáték borítóját fogod látni. Ha ránézel a boxon a játékra ott látnod kell a telepíthető extra tartalmakat.
-
eL Geri
őstag
válasz
CtiveR
üzenetére
Elég nagy fost@licska az egész Microsoft store / profil kezelés

Sok mindentől lehet, hogy tényleg nem vehet akciós GOLD-ot, pl. van még élő előfizetése. Nincs még felvéve fizetőeszköze, számlázási címe...
De sok mindentől lehet, ami csak hiba, és akadályozza.Pl. én nem tudtam megvenni PC-ről, böngészővel. Az XBOX felületéről viszont simán.
Viszont pl. a mostani 360-as ingyen játékot, a Far Cry Blood Dragon-t, sehogyan sem tudtam megvenni XBOX-ról, mert számlázási címet hiányolt. PC-ről meg simán meg tudtam venni.
Szóval próbálkozz minden hülye módon, helyen, böngészőben, eszközön, plusz legyen magyar számlázási címed, fizetőeszközöd (bankártyád) felvéve a profilodhoz.Erről jut eszembe: tudja valaki, hogy a fenébe tudnék számlázási címet eltávolítani a profilomból? Van benne egy jó, magyar cím, és van benne egy teljesen hibás, félig kitöltött kanadai is
Na, a másodikat szeretném kukázni... de nem tudom. -
redXIII
senior tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Miért, a store nem digitális? Vagy szerinted az ott vásárolt játék milyen formátumban van? Kőtáblára vésve kiküldik neked az 50 gb-t (ingyen posta nuku mert lesz párszáz kiló) Rovásirással kitöltött papiruszt kapsz +még ajándék kumiszt ha preorder volt. Vagy a store alatt te icamama helyi boltját érted?
-
Jovanny2
őstag
válasz
CtiveR
üzenetére
Gondolom le van írva, és így csináltátok, de dióhéjban: Mindenki kijelentkezik mindenhonnan, de profilok már a gépeken. A te gépeden belépsz az ő profiljával, megnyomod a Make this xbox my home, vagy ilyesmi gombot. Kilépsz. Ő belép az ő gépén a te profiloddal, megcsinálja ugyanezt. Kilép. Most mindenki beléphet a sajátjával, és lecsekkolja, hogy a neve alatt a gomb felirata a This is not my xbox (vagy ilyesmi) legyen. Boldog. Nálunk ez így mindig működött. Arra figyeljetek, hogy ne próbálgassátok sokszor, mert 1 évben csak kb. 5* lehet, utána kuncsorogni kell MS-nél, hogy töröljék a számlálót. Arra nem emlékszem, várni kellett-e annak idején, míg bekerülnek a játékok a listába, de most a problémás esetnél ugye a játéklistámban már benne voltak a partner játékai, csak nem indultak. Ahogy rendbe raktuk a home-ot, rögtön elindultak.
-
Jovanny2
őstag
válasz
CtiveR
üzenetére
Ha nem lesz jó, akkor valamit rosszul csináltok. Az ő gépén mikor csináltad az új profilt? Home előtt, vagy után? Mert ha utána, akkor automatikusan átállítja arra a home-ot. Ha az ő neve alatt azt írja a gomb, hogy This is not my home xbox, akkor nem jó. Múlt hónapban nekünk is újra kellett homeolni, mert valami hibát írt ki az ellenfélnél, az okosok meg rábeszélték, hogy állítsa be magát home-nak.
Aztán a visszaállításnál törölte az én profilom és újra felvette, és automatikusan az lett a home. Mondjuk esetünkben pont jó, de nálatok ha véletlenül fordítva volt, az okozhat gondot. -
okibots
aktív tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Castle Crashers Remastered! (FIFA, NBA, NHL, Mortal mellett mindig ez pörgött ha többen akartunk játszani egymás mellett a kanapén)
Mi több 10 órát tettünk bele annak idején, azt hiszem négyen is lehet tolni egyszerre, egy képernyőn. (Mi hárman vittük végig, normal meg hard fokozaton is)
Nagyon "haverbarát" játék. Főleg mikor végigszenveded a pályát coop-ban, és a pálya végén csak egy nyerheti meg a királynő csókját
Na akkor mindig elszabadult a pokol és vertük egymást sz*rrá 
-
Bullitz
aktív tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Hát oké, hogy most ingyenes, de amúgy is 4e a store-ban.. én megvettem mert érdekelt.
És nem gondolom, hogy túlzok, ha azt mondom, hogy a dupláját is megéri.. nagyon jól kitalált játék, és a skill skála igen csak széles.. megnéztem egy két videót arról, hogy egy két profi hogy játszik... hát az kb. fényévekre van attól, amit 1-2 hét után Te tudsz produkálni a játékban.Tényleg nagyon jó lett, és 4e-t ajándék jóformán..
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
válasz
CtiveR
üzenetére
Ez tiszta csak én közben nem szándékosan módosítást (igazából csak beléptem és leokéztam az adatokat) végeztem a számlázási adatoknál és ezért ismét levonta azt - sőt mivel közben eltávolítottam első mérgemben a fizetési adataimat a Szingapúri és a Magyar felületen is így mindkettő helyen újra vissza kell azt írnom hogy ne vesszenek kárba a zárolt pénzeim. A magyart visszaraktam az megint zárolt 230-at forintból, s majd még muszáj lesz még a Szingapúrihoz is megadnom újra mert onnan is sikeresen töröltem...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
CtiveR
üzenetére
Nem tudom..
Lehet FM6 előrendeléshez járt, de az biztos, hogy nem vettem meg, és tegnap ránéztem, és install gomb volt, le is töltötte.
(#59906) Hunt3r22: A samsung lényegében Seagate, sajnos nincs túl jó tapasztalatom velük. A WD-kkel vegyesvágott a tapasztalat, de inkább WD, mint Samsung/Seagate. Én elégedett vagyok a Toshibával is.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
CtiveR
üzenetére
Jelen pillanatban a futárnak több tapasztalata van vele mint nekem!
Még nem érkezett meg!
Bulikavagyok azt mondta, hogy ne legyek fillérb@szó megéri az árát a simával szemben, főleg 17-ért mivel így csak 2 ezer ft kül volt a kettő között.. (eMag Black Parasztvakítás keretei között vettem, nem mintha húh de nagyot engedtek volna belőle, de amúgy is hetek óta itt sírok hogy kéne egy, így 20 helyett 17-ért megvettem.)(#58958) Nayrobi : Én az enyémet tudom, igaz egy táblagépről beszélünk de szerintem ez lényegtelen. Már a városban van a cucc! Ugyan úgy MPL.

-
Mankó
veterán
-
zkas90
senior tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Mortal Kombat X alap verzió
hun: 20 990 ft akciósan 12 594 ftsg: 69 sg$ ~= 14000 ft (205 ft = 1 sg$) kedvezményesen: 41.94 sg$ ~= 8600 ft
usa: 50 usd ~= 14750 ft (1 usd = 295 ft) kedvezményesen: 30 usd = 8850 ft
(#57627) sirszevenap - friss accoktól még elfogadható lenne is, hogy nem nézik meg az összefoglalót...de ő már eléggé nem az
na sebaj, azt a 3 percet rá tudjuk szánni amíg naponta mindenkit odairányítunk -
bulikavagyok
nagyúr
-
Baltazár123
őstag
válasz
CtiveR
üzenetére
Ez sajnos nem ingyenes és le fogja szedni a jobb felső sarokban mutatott 4990Ft-ot, ha regisztrálsz egy bankártyát és tovább mész.
Ilyesmit kéne látnod csak magyarul:
[link]Próbálj meg a support-al beszélni, de engem leráztak azzal, hogy majd ők a queue-ba teszik nekem. Azóta is azt várom.
Az xbox.com-on lehet módosítani
payment -
Baltazár123
őstag
válasz
CtiveR
üzenetére
Vigyázzál, először nézd meg, hogy azt írja-e, hogy ingyenes vagy kiírja a 4990Ft-ot.
Mivel nekem webkártyám van és nem volt rajta annyi pénz, végig toltam a folyamatot és bizony megpróbálta leszedni a 4990Ft-ot.
Ha bizonytalan vagy, tegyél be ide egy képet arról, amikor kéri a fizetési lehetőséget és meg tudjuk mondani. Ott nem látni semmi személyes adatot, úgyhogy nyugodtan berakhatod.
Nekem pont ez a gondom, hogy mindig le akarja szedni a pénzt. A support szerint tudnak a hibáról (a BC hibáiról xbox360 játékok esetében), de nekem pl azt ígérték, hogy beteszik a queue-ba, de semmit nem csináltak.
Semmi mást nem tudtak javasolni és kipróbáltam mindent, amit itt a fórumon javasoltak, de semmi. Ráadásul minden kártya regisztrálásnál leszedett 230Ft-ot (mert próbáltam azt is, hogy kitörlöm és legyen csak us-re beállítva) és nem úgy tűnik, hogy vissza is kapnám.
-
smaul
csendes tag
válasz
CtiveR
üzenetére
Ez egy kicsit necces téma. Én amikor használtan vettem, az arc nem adta meg a fiókját, csak fent hagytuk a gépen, homeolva a konzolra, és így minden játékát tudtam játszani.
Mert elvileg a fiók eladás/átadás tilos, és tiltással jár. Persze nem valószínű, hogy kiderül, én nem tudom, ki ellenőrzi ezt, de az fix h én nem adnám ki a sajátom, ha eladnám a konzolt. A microsoft fiókom jóval korábban létezett már, és még azután is létezni fog, hogy xbox 10 lesz már
Persze találhatsz ilyen eladót, de akkor szerintem még ott helyben változtassátok meg együtt az e-mailt, jelszót, később ne legyen ebből galiba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Yettel topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Steelseries Arctis Gamebuds (Playstation) Gamer vezeték nélküli fülhallgató
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 16 128GB récezöld
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ettől függetlenül ajánlom, szerintem korrekt játék.

Aztán a visszaállításnál törölte az én profilom és újra felvette, és automatikusan az lett a home. Mondjuk esetünkben pont jó, de nálatok ha véletlenül fordítva volt, az okozhat gondot.
Ezzel a két autóval toltam este munka után, vagy 2-3 órát!

l.skywalker
IntelKiller7