Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukih
tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Szia!
Nekem van PS4em (lassan 1 éve) is és One-om (lassan 1 hónapja) is. Igen, a PS4 grafikája jobb, de hogy őszinte legyek én ezt észre sem veszem, bár lehet, hogy én vagyok vak
(persze videón sokkal jobban feltűnik mert ott lassítva van meg megáll a kép stb stb). Nekem az One kontrollere sokkal jobban bejött, a PS-é kicsit nyikorog meg a hátsó gombokat nem is annyira kellemes nyomni mint az One-on (Az One kontrollere sokkal jobban illik a kezembe jó nagy és kellemes nyomkodni a gombokat rajta
). A PSN szerintem egyenlő a nullával elég sűrűn van valami baja ami miatt nem lehet játszani (ma pl egész nap nem tudtam Destinyzni). A PS+ játékok is elég rosszak (kicsit mintha úgy tűnne, hogy a Sony nagyon jól el van magába mert, hogy többen vesznek PS-t mint Xboxot és ezért le is sz*rják, hogy mit adnak az embereknek). Gold ingyen játékok viszont elég sűrűn jók.Én eddig PS fan voltam, de azt kell, hogy mondjam, hogy az Xbox sokkal jobban tetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(persze videón sokkal jobban feltűnik mert ott lassítva van meg megáll a kép stb stb). Nekem az One kontrollere sokkal jobban bejött, a PS-é kicsit nyikorog meg a hátsó gombokat nem is annyira kellemes nyomni mint az One-on (Az One kontrollere sokkal jobban illik a kezembe jó nagy és kellemes nyomkodni a gombokat rajta
l.skywalker
IntelKiller7