Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigicuci
senior tag
válasz
sting2
üzenetére
Na ez érdekes, mert én PS3-on a három Uncharted-ból egyet sem(!) tudtam befejezni, annyira untatott. Tob Raider-ből az első részen (kb. 1996-ban járunk) kívül idáig nem játszottam eggyel sem, egyszerűen nem jön be a stílus.
A hometársam viszont megvette, nagy fanyalogva elindítottam, már az első hegymászós pályán leesett az állam és kb. megvett kilóra. Főleg a hölgy ábrázolása tetszik, nagyon kifejező sok-sok érzelemmel...
Talán, és itt lehet a kapcsolódási pont közöttünk, számít az, hogy játszottál-e az előző részekkel vagy sem. Nekem nem volt elvárásom, minden újdonságként hatott rám. Mindez nem igaz a Fallout 4-el vagy akár a Halo 5 sztori módjával kapcsolatban. Szóval rájöttem már, persze sokatoknak ez már evidens csak én naív voltam, hogy egy régi sztár IP új címe egyáltalán nem biztos, hogy olyan élményt szeretne nyújtani mint az előző részei a sorozatnak. Főleg ha még a Fallout 1-en, meg a HALO 1/2-n nőttél fel. (vagy a Mass Effect 3-ik részét is említhetném. De Még a KOTOR is elhajlott egy kicsit a második részre.
) -
-
sting2
addikt
válasz
Gigicuci
üzenetére
Nekem a Tomb Raider új része volt abszolút csalódás.
A Dinamikus kristály csapata szépen megszondázta a népet a remaszter előző résszel.
Kajolták.
Ugyanerre a motorra ráhúzták az új részt (A sok mindent jótékonyan eltakaró - Szénné filterezett látványvilág is megerősített ebben.) őrületes Hype vonat, időleges konzolEx. titulus és siker.
Csapó - Dől a lé!Nekem nagyon nem tetszett.
Rókabőr, itt - ott a gép határait feszegető előadásmódban. -
4m@15
tag
KonzolVilág tweetje:
Üzletünkben már átvehető a #StarWarsBattlefront! Aki kiszállítással kérte pedig holnap már meg is kaphatja
Remélem KSZ is kapott belőle

-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszöntem az információt. Ingyé behúzva (érdekes, hogy singaporeban nem ingyenes, de azt a pár kattintást amíg visszaraktam magyarra megérte).
Illetve pár embernek gondot okozott, de nekem sikerült:
A vásárlás befejeződött.
Dungeon Siege III
Köszönjük a(z) Dungeon Siege III megvásárlását!
A letöltés után a játék az Xbox 360 konzol My Games területén jelenik meg. -
MeghaL0L
addikt
Mellesleg a DS-t még mindig nem tudom behúzni semelyik store-ból. Valakinek sikerült akiknek eddig nem?
-
Gigicuci
senior tag
Nah megfogadtam, hogy többet nem veszek preorderben semmit.
Fallout 4: nagy óvatosan lemezesben rendeltem, így szerencsére el tudtam adni. Óriási csalódás volt számomra, úgy érzem mélységét vesztette, ellenben több volt a lövöldözés de az is mintha egyszerűsödött volna.
Azt hiszem a kapott lóvéért megveszem a Wasteland 2-t a store-ból, amúgy is imádtam a Fallout 1-2-t. Van valakinek esetleg tapasztalata vele? Ha megírná, azt megköszönném!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Jah semmi, nem szóltam..
Viszont akkor, a lemezesnél, ez vajon hogy lesz? Ott mindkét játék lesz, vagy külön lesz? Mert ugye PC-n a béta egy tök különálló játék volt.. Itt akkor nem így lesz, vagyis akinek megvan az alapjáték megveheti a WR-t 10k-ért, vagy megveheti a kettőt 15k-ért?
Ha lemezes az alap, akkor még most megéri eladni, és úgy megvenni a 2 in 1 csomagot.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azt hittem 19.-től megy. Még kérdeztem is , hogy szerda 17:00? És mondta valaki, hogy igen!
-
MeghaL0L
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Há' hogy?! Nem lett volna éjszakám se ha ezt tudom!

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
papi20
üzenetére
Nekem sem elérhető. Viszont a Resident Evil Revelations 2 (episode One) 0 forintba kerül! Vagy ez egyébként is ingyenes?
Megvettem..
sirszevenap: Tegnap délután 5-től megy.

-
papi20
tag
Ma indultak az új akciók de a Resident Evil Revelation 2 játékot miért nem tudom megvenni? Az írja hogy nem elérhető. Nállam buggolt be vagy mindenkinél ilyen?
Resident Evil Rev 2 -
SzuAt
csendes tag
Sziasztok.
Bocsi, az egyszerű kérdésekért, de gyorsan rákeresve nem találtam meg amit akartam (valszeg túl primitívek).
Tervbe van véve karácsonyra a gyerekeknek egy One.
Nyilván kapnak profilt.
1, Ha én előfizetek az EA Accesre, akkor ők is játszhatnak a játékokkal, vagy nekik is külön elő kéne fizetni?
2, Ugyanez a kérdés a Livere is. Én előfizetek, de ők is játszhatnak-e?
3, Kinect hang vezérléssel kapcsolatos, ha bemondom a kulcsszavakat (majd megtanulom) pl. play withcer 3, vagy filmeknél play movie Frozen akkor felismeri a játék,film nevét vagy keresgetni kell a mappákban vagy switch TV Channel Discovery Science akkor odakapcsol?
Nyilván nem a pontos parancsok érdekelnek, hanem hogy képes-e rá.
4, Jó pár film van (ugye Mo.-on a letöltés legális), ahol több nyelv van. Van olyan app ami képes váltani a hangcsatornák között?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
sünimókus
üzenetére
Félreérted a dolgot, fentebb csak a DLC-ről megy a diskurzus, te a bundle játékról írsz, ami 14 990 Ft.
The Crew - Wild Run Edition - 14 990 Ft (alapjáték+DLC)
The Crew - Wild Run - 9990 Ft (Csak a DLC, alapjáték külön kell még hozzá)
-
sünimókus
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
The Crew Wild Run Edition is your go-to edition of the revolutionary action-driving game.
Includes: The Crew Game and The Crew Wild Run Expansion.Egyébként a Gamestar is írt róla, hogy akinek megvan az alapjáték de ezt nem veszi meg,az kap grafikai javítást. Aki csak ezt veszi meg, annak alapból szebb a játék.
-
bulikavagyok
nagyúr
Szerintem ez egy add-on, ez pedig a teljes játék. Az elsőnél írják is, h "This add-on works with:... "
-
sünimókus
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nem kell hozzá. Magában is indul. Így azt mondom a 6000ft nagyon jó ár érte.
-
4m@15
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék, de sehol nem írják, hogy kellene hozzá az eredeti Crew játék.
-
RichieTri
senior tag
A The Crew - Wild Run canadai store-ban kb 6ezerre jön ki. Már akit érdekel...
Én bezsákoltam
nyam. Gondolkoztam az NFS-n is, de az úgyis bekerül majd EA accesba.
A Crew amúgy is tetszett, simán beledobtam vagy 300 órát anno
-
MeghaL0L
addikt
NAT Problémával szenvedőknek: Soha nem lesz fixen OPEN a Nat ha nincs Nyilvános IP cím.
A What is My IP oldalon írt IP címnek és a routerben szereplőnek azonosnak kell lennie. Ha nem az , akkor esélytelen.
Betelefonáltam a szolgáltatómnak aki rögtön látta a problémát és kiosztott egy nyílvánosat ami amúgy is járt viszont router csere volt így bezavarta a dolgokat. Így mostmár a NAT Type: OPEN fixen, kábelen, trükközés nélkül.
Mellesleg hatalmas köszönöm zsolesz010-nek a segítségért, hogy rá tudtam erre jönni!

-
Dinasti
senior tag
Heti gold [link]
-
nagymadve
csendes tag
válasz
Nordorn
üzenetére
Remek! Végre ki tudom próbálni! Már régóta szemezek vele, de nem mertem még megvenni, mert elég értékálló a használt piacon sem szokott sokkal olcsóbb lenni, de félek az irányítás bonyolultságától. Na majd most elválik! Bár, ez akkor már a negyedik csapás lenne a hónapban!

-
Nordorn
tag
A hétvégén a gold-al rendelkező tulajok ingyen játszhatnak az NBA 2K16-al.
Xbox Live Gold Members Can Play NBA 2K16 Free This Weekend only on Xbox One -
zsocy
őstag
válasz
Baltazár123
üzenetére
Igen, azért a Forza nem egy kategória a Dirt3-al, az biztos.
Amúgy erről volt már itt szó, a 14 napos gold nem jó, azzal nem megy az ingyenjáték letöltés. -
Baltazár123
őstag
A megoldás annyi volt az én esetemben, hogy vettem ma rendes gold előfizetést és akkor már engedi ingyenesen letölteni az x360 játékokat is. A harmadik supportos gyerek tudta ezt, az első kettő szerint a géphez kapott 14 napos próba verzóval is működnie kéne (logikus is lenne, hiszen az xo goldos játékok mennek probléma nélkül).
A dirt3-t buktam, pedig megígérték, hogy beteszik queue-ba, de aztán mégsem. Ha nagyon ugrálnék és írnék valami panaszlevet, azt mondta, hogy megkapnám, mert a supportos hibázott végül is, rossz infót adott, de nem erőlködöm már tovább rajta, úgyis meg akarom venni a forza-t nemsokára. Nem kérdés, hogy az jobb.
-
zkas90
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Mit ír ki ezen az oldalon: whatismyip.com ?
Your IP Address Is: x.y.w.z
-
zkas90
senior tag
Kaptam egy üzenetet boxon:
Thanks for playing Halo 5: Guardians. You’ve earned a Promotional REQ Pack including the Teishen Raikou armor set! Redeem on Xbox One or Xbox.com/redeemcode. <ez itten a kód helye>
Hát szívesen srácok én köszönöm
ggwp 343
Sikerült is aktiválni.
-
adamka36
tag
válasz
SpeedHUNGARY
üzenetére
Erről sokat lehet beszélgetni. Az igazság az hogy egy gamer eszköz, legyen az egér, billentyűzet, vagy fejhallgató. Bizony nagyon drága. Egyébként hogy véleményt mondjak róla. Nekem nagyon tetszik, rendkívül jó vele játszani, battlefield 4 és forza 6 játéknál használom. A leghoszabb analog karokkal nagyon pontosan lehet célozni, és kanyarodni egyaránt. Így nekem ezek alapból fent vannak. A hátsó gombok pedig váltásnál vagy pediglen tárcserénél jön jól, nem kell levennem a kezemet a controlleről. Ez kb 0,5mp előny. A ravasz szárak felezése pedig nagyon jó a Battlefield 4 játékban. Ezáltal 0.2mp előnyt szerzek a lövésnél. Összeségében Forzánál 15% Battlefield 4 pedig 20% előnyt jelent. Mindenki döntse el maga mennyire van rá szüksége. Aki napi szinten játszik annak javasolt. Hiszen segít a játékban.
-
zsocy
őstag
Nem akarok hergelni senkit, de nekem a Dirt3-at és most a Dungeon Siege 3-at is simán sikerült "megvennem"
Mondjuk én megadtam igazi bakkártyát, igazi címet, stb. Az MS úgyis tud mindent rólunk enélkül is, elhiheted![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nem vont le semmit sehonnan egyik vásárlás sem amúgy, csak működött. -
zkas90
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Ideje bekábelezned a lakást és azon keresztül játszani online.
200-as latencyvel élvezhetetlen minden online játék. A wifit nem is ajánlják multi játékokhoz, csak letöltéshez meg netezéshez/videózáshoz.(#56934) barca0519951 - Én még az előző dashboarddal próbáltam ki a vendéges megoldást. Se a forza 6, se a fifa 16 nem szerette, így le is mondtam róla.
(#56936) Def26 - Nekem wifin is 70-et ír. Kábelen 30-40 között. Wifin is működik a dolog, de néha érzem hogy be be laggol. Főleg ea játékoknál.
(#56937) sirszevenap - Mint ahogy korábban írta. A kábeles mac addresshez rendeld azt az IP-t amit dmz-be raksz. Akkor nyitottnak kell lennie.
-
nagymadve
csendes tag
Aki próbálta már a Star Wars BF-et offline coop-ban, meg tudná mondani, hogy mindenféle felhasználói fiók nélküli emberrel (a fiammal) tudom-e játszani a játékot, vagy muszáj neki létrehoznom egy profilt?
-
SütiGTi
senior tag
Nem trial mar a battlefrontom :-)
-
misiizsai
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi a linket!
Csak az a gondom hogy 2-3 heteket várni mig ide ér..
Amúgy én is sokkalom az 55 eurót.Amúgy visszatérve az ügyfélszolgálatra mikor mondom a srácnak hogy NTSC-s játék ment X360-n nagyon megvolt lepődve.Mert már kaptam jó pár játékot haveromtól.Erre annyit mondott hogy érdekes mert neki meg panaszkodni szoktak az emberek hogy nem mennek az amerikai DVD-k meg Blu-Rayek..
-
godzsy2
senior tag
Én azt nem értem, hogy kerülhet csak maga a táp 55 euróba?! Kicsit túl van árazva. Mondjuk, ha azt veszem, hogy a nem garanciális javításnál csak a futár 80 euró...
-
misiizsai
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ!

Az a helyzet hogy ajándékba kapom az amerikában élő barátomtól mivel nincs ideje már játszani.Nekem csak a tápot kell megoldani.Így abszolút megéri a 20 ezer ráfordítást is.Postán van már a One és más cuccokkal együtt rakta fel dobozostól bebíztosítva.Azért is érdeklődtem hogy mire számítsak
Amúgy mint vásárlás az tény hogy nem érné meg 
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
misiizsai
üzenetére
Minden játék menni fog rajta, én már rendeltem lemezes játékot Kanadából is, illetve a játékaim nagy része a US vagy a szingapúri Store-ból származik. Egyébként mennyiért veszed a gépet? Tényleg megéri Neked hazahozatni több ezer kilométerről egy bőröndben (nem kis sérülésveszély), vagy postáztatni nem kevés pénzért? Plusz azonnal ráköltesz 20 ezret csak azért, h be tudd dugni a konnektorba.. Nem lenne egyszerűbb itthon venni egyet?
-
misiizsai
tag
Beszéltem az ügyfélszolgálattal.Táp ügyileg is.Azt mondták 55 euróért lehet rendelni tőlük.
De van amibe összezavarodtam.Most az Xbox One régiófüggetlen vagy sem? Mert azt mondta a srác szerinte nem fognak menni az itt vett játékok az amerikai Xbox Oneon. Ti erről mit tudtok?
-
JamesHun
addikt
valaki próbálta már, hogy ha PC-ről megy az Xbox és esetleg Party ba vagyok akkor a PC-n lévő mikrofonos füles átviszi a hangot és a beszédet is?
-
zsolti72837
addikt
-
zsolesz010
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Hajjaj, 6 hardver revízió, de imádom az ilyet
A hasán kell lennie egy plusz adatnak, hogy a tiéd melyik. Vx, Ver:x, Rev:x jelölést nézz. Admin felületen a Status lapon is lehet, hogy ott van, és ugyanott van egy firmware verzió + dátum. Dobhatsz privátot is, akkor nem szemetelünk. Vagy lehet, nem is szemetelés. Mindegy. -
Dinasti
senior tag
Sziasztok! Megosztanék 1 dolgot veletek lehet hogy páran tudtok már róla,de lehet hogy valakinek segíteni fog. Akik használják a szingapuri store-t azoknak jelenthet némi +-t. A szingapuri kártyás feltöltéseket lehet használni in-game vásárlásokhoz is ha a boxon is váltasz szingapuri régióra. Igy pl akik nem szeretnek bankkártya adatokat hozzáadni a profilhoz pay- pal al is vásárolhatnak pl a World of Tanks ba vagy más free to play játékokban. Vagy fegyver skint pl a codba. Igy ha mondjuk 1 játék megvásárlása után marad némi apró a szingapuri számlán esetleg jobban kilehet használni.
-
MeghaL0L
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megvettem..

l.skywalker
IntelKiller7