Hirdetés
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Donibrasco
üzenetére

mesélj még 
-
Gigicuci
senior tag
Megvettem a Horizon 2-t. Korrekt ár érte a 6.500, nem? Eléggé tetszett a F&F mellékszál is, gondolom a teljes játék is hozza a hangulatot.
-
gabesz839
senior tag
Üdvözlet. Mennyi onet adhattak el az amagon? Most nézem Hogy milyen jó áron adták. Ha tudom akkor veszek még egyet.

-
Bogyi007
veterán
válasz
joocek
üzenetére
Na végre valaki!
A lemez nekem is megvan, a Season 2-ból simán elég a Combo Breaker Pack, a drágábban csak extra kosztümök és a KI2 régi verziója van pluszban.
Csapathatjuk majd egymás ellen.
Más Paypal és Xbox fiókomhoz is a webkártyám van hozzáadva amire hétvégén is tudok átemelni pénzt a bankkártyáról.
De vajon pl Szingapúrban is tudok most fizetni velük?
-
zkas90
senior tag
-
bencus09
csendes tag
Sziasztok!
A mai nappal csatlakozom az xbox one-al rendelkezők közé ,remélem nem csalódok. Az emagon nagyon megérte nekem ez a Black Friday reggel elhoztam 70000FT-ért Fifa 16-al. Nem volt rossz ez a Black Friday
-
nagymadve
csendes tag
HA valaki a PlayIt-en jár a hétvégén és lesz alkalma kipróbálni a The Division-t, az mindenképpen ossza meg a tapasztalatait velünk!
-
joocek
aktív tag
Elsőnek gratulálok akinek sikerült A FIFA ONE!!!

Én 7:54 kor már nem kaptam!
Viszont vettem egy ilyent.
http://www.emag.hu/killer-instinct-jatek-xbox-one-hoz-3pt-00012/pd/D77PLMBBM/?prod_CMP-59_499_4462melyik csomagot kéne meg vennem hozzá?
https://store.xbox.com/hu-HU/Xbox-One/Bundle/Killer-Instinct-Season-2-Ultra-Edition/a3f37ae2-69d4-4b8a-b162-26e9e3ab7ab2
https://store.xbox.com/hu-HU/Xbox-One/DLC/Killer-Instinct-Season-2-Combo-Breaker-Add-On/a420fafe-e9d8-4401-b433-d4971f133d29#gameDetailsSection
ha volt már bocsi nem volt időm vissza olvasni még!!!
-
Def26
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
-
ImpersonatoR
addikt
Es ahhoz kell valami hókuszpókusz? Mármint Indiai store.
Vagy simán megy MasterCardal?Voltam tbanyai Tescoban
Volt 1 db Xo 99.999 -ert meg egy Sunset fehér boundle 123.000 -ért
Meg ilyen Fifa 14 7000 (lol)
Elég komolytalan volt.
De tömeg az volt.576ba is beugrottam volt egy darab elite kontroller de mar félre volt rakva vkinek elite boundle sehol.
Guitar Hero Live Xbox One gitárral 19.999 -ert nem rossz de a többitől nem voltam lehidalva.
Talán W3 PC -
Roland93
aktív tag
Xbox one-t csatlakoztattam Hdmi kábellel monitorhoz. A 360-om is ehhez a monitorhoz volt csatlakoztatva, csak az vga kábellel. Az miért van, hogy a one-nál olyan mintha nem lenne élsimítás? Nem olyan szép a kép. :/
-
Def26
félisten
Indiai store -ban 4440ft a far cry 4 gold.

-
GhettoChild
tag
Hi ! A cod ghost multija pörög még live-on ? Vagy már nagyon kevesen tolják ?
-
pelenka35
őstag
Valaki betudnà linkelni a mai akciós listát?
Köszönöm. -
Mankó
veterán
Különben a jack-es joyok már mind jobbak, mint az első szériásak. Kérdés mennyivel.
Nekem a boxhoz is már jack-es joy jött, de ED-nél tudtam venni akciósan egy töltős szettet és megfordult a fejemben, hogy lecserélem egy ilyen Lunarra (de az eladással sincs sok kedvem szarakodni). Csak az a fránya fehér szín. Szerintem jobban kopik a fehér meg az arany szín miatt. -
zsolti72837
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Meg is vettem.

-
sch_a
addikt
-
pzstm
titán
köszi mindenkinek a véleményeket, Witcher 3-at bezsákoltam

-
Mankó
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is vacilálok most hogy Forzás joy, vagy Lunar. A gumirozás miatt nem lenne mindegy.
De nem tudok dönteni
, az 2 ezres különbség most oly mindegy lenne. -
GhettoChild
tag
.
-
Blaze13
tag
Sziasztok!
Szingapúri storeból szeretnék játékot vásárolni (forza & gears twin pack) a 90sgd már rajta van az accounton, de mikor a vásárlásra nyomnék, a fizetési adatokkal mindig valami problémába adódik..
Folyamatosan a telefonszámmal hiba van üzenet fogad, de a kurzort a név mezőbe dobja be..próbáltam magyar és szingapúri címet/telefonszámot megadni, de a probléma továbbra is fennáll..
Valaki tudna segíteni, hogy mit tegyek?
Minden segítséget előre is köszönök!
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok!
Szerencsés voltam (illetve majd leszek ha kihozzák), én ia tudtam venni egy emagos one-t. Laptopról, nem kellett hozzá drága mobil

Kicsit visszaolvastam,nem akartam 5x feltenni ugyanazt a kérdést, de ha jól láttam még nem érkezett válaaz rá.A géphez jár fifa2016, letöltőkódként vagy sima lemezen adják mellé?
Nekem semmi szükségem rá, így elcserélném egy GTA5/forza 6 motorsportra ha valakinek pont ez kellene.
Remélem ennyi belefér itt.Illetve lenne még egy kérdésem: használt játék esetén mire kell figyelni? GTA5/Forzát szeretném majd megvásárolni, kell valamire figyelni, ha használtat veszek?
Köszi

-
MeghaL0L
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Meg ám!

-
MeghaL0L
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nincs Jack-es kontrollerem. És mindenképpen fülest akarok használni. 3 opcióm van.
Adapter + meglévő füles = legolcsóbb megoldás
Jack-es kontroller + meglévő füles = arany középút, úgy is kell még egy kontroller
Xbox one stereo headset = ugyan ott vagyok mint egy meglévő fülessel + jack-es kontrollerrel csak így még mindig egy kontrollerem vanKettőt együtt nem akarok, most az nem férne bele. Szerintem a Forzás kontroller emagról + már meglévő füles a legopcionálisabb. Ahhoz már később olyan fülest veszem amilyet akarok. Azért az átalakítóért meg magába sajnálok 6-ot kiadni.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez így igaz!
Viszont most felnéztem erre az oldalra amit mondott a kolléga. Ettől elájultam:TURTLE BEACH STAR WARS X-WING PILOT GAMING HEADSET VÁSÁRLÁS XBOX ONE
Ára is jó. Kérdés, hogy van e hozzá adapter. De szerintem nincs

Szerk:. Úgyhogy jobbnak tartok + egy jack-es kontrollert és egy meglévő füles kombót!
Bár javíts ki , ha nincs igazam. -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Ha csak 2 ezer a különbség, szerintem mindenképp a forzásat vedd meg! Én most kaptam a géphez egy jack csatlakozós fekete kontrollert, ami ugyanolyan "gagyinak" tűnik, mint az előző négy ami nálam megfordult. A forzásnak már gumírozott a fogása, és jobban is néz ki szerintem.
-
FOXhun
tag
Sziasztok!
Van egy fóliás bontatlan lemezes SW Battlefront játékom, annyi a bibi vele, hogy csak német/olasz/francia nyelv van rajta. Szerintetek van értelme meghirdetni, vagy így esélytelen, hogy elkeljen?
Előre is köszönöm! -
Game-over
aktív tag
Erre valaki?
[link] -
bulikavagyok
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Van rajta jack aljzat! "Now features a 3.5mm stereo headset jack that lets you plug your favorite gaming headset right into the controller"
DeathBat666: Az a játék nem másfél gigás!
Szerk.:26 GB -
DeathBat666
aktív tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
1,5 giga (Sunset Overdrive), és még mindig csak 30%nál jár....
barca0519951: köszönöm!
-
L_YKing
addikt
válasz
DeathBat666
üzenetére
Games--- browse all games--- use a code--- or enter the 25 character code.
-
MeghaL0L
addikt
Ettől olcsóbban nem kapok karácsonyig újon, ugye?
Jack-es kell mindenképpen. -
sch_a
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi szépen! Hát akkor nem kell 9500-ért lemezes.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
DeathBat666
üzenetére
Attól függ mekkora a játék! Ha egy 60 giga pluszos játékot töltesz le, akkor normális!
Sőt ilyen nettel fele ekkora játékot is ennyi ideig töltesz. Nem nehéz kiszámolni.. -
DeathBat666
aktív tag
Most telepítem az 1. játékomat, de nagyon lassú a telepítés, ez normális? 20 perc alatt 25%nál jár, 30 megabites a netem, ha ez számít.
-
GhettoChild
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Kösz a jótanácsot !
Annyira akkor nem is fontos, 360-on meg volt, gondoltam one-on nosztalgiázok kicsit ennyiért.
Lehet inkább a SW Battelfrontra kéne befizetni.
-
sch_a
addikt
Bocs, de nem tudom most megnézni. Átszámolva mennyiért megy most a szingapúri store-ban a witcher 3?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
GhettoChild
üzenetére
4 ezerért van a jatekaim.hu-n! De az 5k is lehet 4, ha ügyes vagy.
Nem hiszem, h tolonganak érte a vevők. A multijáról nem tudok semmit, de az AW-ből kiindulva szerintem a TD-n kivül halott az összes lobbi. -
GhettoChild
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Lemezes ? Én minimum 5-6 ezerért találtam lemezest használtan. Gondoltam kb 4ezret jobban megér, multit biztos tolják még, nem ?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
GhettoChild
üzenetére
Annyi!
De minek az Neked?!
Lemezesek vannak ugyanannyiért.. -
GhettoChild
tag
Hi !
Az lehetséges, hogy a COD GHOST Goldal 3747ft ? -
Lefty
addikt
12 honapos live van most valahol hiper jo aron vagy marad a 34 dollaros cdkeys-rol?
-
bobooo
addikt
Üdv urak!
Ezzel működhet egy 3,5mm Jackes kontroller esetén, hogy rózsaszínbe egy sima PC mikorfont dugok a zöldbe bedig egy sima fejest, és hogy Partyban a mikrofon működjön viszont én a fejesben halljam a party hangját + játék hangját?

Ha nem, akkor EarPods-on kívűl bármilyen más telós headset működhet? Vagy netán az earpods is?
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
szállít, csak nem mindent...

-
StLui
veterán
válasz
MeghaL0L
üzenetére
Szerintem nem fogok kimenni kiállításra, a játék a MM online boltjában is most ugyanannyi, sztereo headsetet viszont nem találok az online boltban, de tartok tőle, hogy vasárnapra már nem lesz, így Gödről nincs kedvem beautózni, és 11-kor haza is rohanni mert délben dolgom van. Sorry!

-
parandroid
félisten
válasz
Romeo619
üzenetére
A német Amazonról tudok neked linkelni, szerintem a brit is hasonlóan működik, a US pedig szinte biztosan nem szállít Mo-ra.
Zene, DVD, Software, Videojátékokspiele (konzol nélkül)
Standard (Szállítás 5-7 munkanap a küldéstől számítva)
5 EUR szállításonként +1,30 EUR / kgMinden egyéb áru
Standard (Szállítás 5-7 munkanap a küldéstől számítva)
7,50 EUR szállításonként +1,30 EUR / kgExpress-Szállítás (Szállítás 2-4 munkanap a küldéstől számítva)
minden termék esetében, ahol ez az opció választható
11 EUR szállításonként +3 EUR / kgpzstm: Witcher +1.

p
-
pzstm
titán
Segitsetek please!!!!!
Far Cry4 vagy Witcher 3?

-
DeathBat666
aktív tag
-
pzstm
titán
válasz
DeathBat666
üzenetére
weben is beválthatod, vagy Xbox use a code ha van Kinected, ha nincs akkor valaki más majd segít, csak hangutasítással váltottam be kódot, QR leolvasó segítségével

-
DeathBat666
aktív tag
Sziasztok, mától én is xbox one tulaj vagyok, és kaptam a géphez egy játékkódot.
Ezt a kódot hova tudom beírni? Mert adtak hozzá leírást, de valami régebbi rendszerre írhatták, mert ott nem találom
Előre is köszi.szerk.: legújabb update van rajta
-
zsolti72837
addikt
Félretetettem a Forza Horizon 2-öt.
Már várom. -
Romeo619
senior tag
Szokott itt valak irendelni Amzonról?
Azt írja, hogy 35 dolcsi felett ingyenes a szállítás. Vajon igaz ez Hungaryra is??
-
MeghaL0L
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Bocsi, igaz. Erre gondoltam!
(#58401) Mukih: Igen - igen, jóra gondoltam, csak rosszat linkeltem!
Tehát erre ugyan úgy érvényes a kérdésem. Emailbe küldik el?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- További aktív témák...
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- Készletkisöprés! Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" TouchScreen 1 év garancia
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még a fenti srácot sch_a megvárom lesz e Magyar nyelv a witcher 3 -játékban aztán részemről ennyi, mert ezeket sem tudom mikor játszom végig.

akkor optimálisabban működnek, mint az optimális.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, az 2 ezres különbség most oly mindegy lenne.
Vették már meg itt páran, valaki csak elárulja.

Sőt ilyen nettel fele ekkora játékot is ennyi ideig töltesz. Nem nehéz kiszámolni..

l.skywalker
IntelKiller7